buča
|
in...tukaj uletim pa jaz....z dokazom,da se moški lahko spremeni.... moj je pil,kadil,cele dneve,cele noči ga ni bilo...je imel sigurno vsak dan 20 neodgovorjenih klicev,pa me skoraj nikoli ni poklical nazaj,če pa že,pa je bil pijan in rekel-pa sej kuj pridem,kvas tečna-in ta kuj je bil 2-3 ure,še dalj včasih.Tamala je bla takrat še čisto dojenček in kaj vse je takrat zamudil mu niti povedati ne morem-prvi nasmeh,prvo jezo,razbito igračko,prvi korak...whatever,bilo i prošlo ostala sem trdna,čeprav sva se večkrat počila,nakoncu pa niti to več ne-ni bilo smisla,nisva se več kregala,nisva več seksala,nisem se več stisnila k njemu v objem...ma nič! Potem je prišel tisti maj na morju,ko se je spremenil-zakaj,še danes ne vem.Mu je kdo kaj rekel,je sam prišel do tega,da tako pa ne gre več naprej-ne vem...nehal je kadit,pit,hodit ven-to skoraj čez noč!Naredil je šolo 6.stopnjo,brez problema,s tamalo se igra,zdaj se že stisnem k njemu-hodi na fitnes in da vse za zdravje,da je ojle pravo,da čaj ni preveč sladkan,da poje dovolj beljakovin za mišice.... v glavnem-spremenil se je 2000%,sedaj delava spet dojenčka,starejša,bolj zrela in jaz bolj vesela,da bo delil z mano vse tiste prve korake in nasmehe,ki jih je zarad frendov,cigaret in pijače nažalost že enkrat zamudil... punce vso srečo s tipi,ki še niso odrasli!!!
|