Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:55:52
|
|
|
|
ery
|
Hm katera je pa zdej dobra? mah, slišala sem že, za eno fajn ginekologinjo, pa ne vem katera je. Vem pa, da je Jasmina Babnik delala celo v kranju...
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:56:21
|
|
|
|
aluš
|
Jaz sem pred petimi leti hodila k dr. Jasmini Antonič Babnik, ki je imela takrat ambulanto v ZD Kranj. Supe r. Res sem bila zelo zadovoljna z njo. Ko sem zanosila, sem imela težave z minimalnimi krvavitvami na zaćetku nosečnosti, ma sem bila pri njej vsak teden, je znala povedat, pa potolažit, vsakič mi je delala UZ in preverjala kako je s pikico. Potem na morfologiji pa spet prenizka lega, me je dala takoj v bolniško, z nasveti, kako ležat, da se bo popravilo, in se je res. Samo potem je pa na žalost šla v Dravlje.
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 13:58:42
|
|
|
|
ery
|
ja meni je tudi žal za Babnikovo, ful. Me je imela 2x -samo pregled. Pa sploh nisem vedla, da je v Dravljah sedaj. Vidiš takih gin.se manjka....
|
RE: Ginekologinja v Dravljah 30.1.2008 14:15:26
|
|
|
|
Naja31
|
Ja. dr. Babnik je v Dravljah in je super. Ostalih pa ne poznam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?