|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tablete pred odstranitvijo pregrade?
30.1.2008 11:06:39   
kimmii
Mene pa nekaj zanima. Glede na to, da so meni tudi našli 1,5 cm pregrado, moram seveda na operacijo.
Imam  jo konec februarja, pa mi niso nič rekli, da moram jesti kakšne tablete, ve pa večinoma opisujete, da ste jih morale jesti.
katera ve kaj več o tem?
hvala.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 31.1.2008 11:42:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada
30.1.2008 12:12:45   
bayb77
Tablete so za to, da imaš tanko sluznico v maternici, ker potem lažje vidijo pregrado in tudi manj krvaviš po op. če je sluznica tanka. Če greš na op. kmalu po koncu M. boš imela še vedno tanko sluznico, če boš pa naprej od ovulacije pa ti predladam da pokličeš G. in poveš, včasih tabletke POZABIJO dat.
Mene so že op. sem imela 0,5 cm pregrado, nč tazga res ne, nič ne boli, sam te tablete sem pa mogla jest, pa še slabo mi je bilo po njihuser posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2008 12:15:41   
kimmii
Ja, hvala za tolažbo.
jaz grem na to operacijo takoj po menstruaciji, tako da mi mogoče pa zaradi tega ni rekel nič za tablete.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 12:28:54   
bayb77
Ja pol je pa sigurno to to! Bodi vesela da se ti je datumsko tako izšlo, manj kemije v telo bolje je. Ne boj se, jst sem ful zajc pa sem tole z lahkoto prenesla, itak te pa v bolnici nonstop drogirajo(uspavalne, pomirjevalne, proti bolečinam tablete) tko da sploh ne boš vedla, da so ti kaj delal.user posted image
Si bila že kdajuser posted image ?

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 13:41:58   
2 Sraki
Jaz bi šla raje do svoje G in ji povedala ter jo vprašala kako in kaj. Res jih pozabijo dat in to ni redkost. Je res fino da jih jemlješ, pa čeprav niso okusne, vendar je verjetnost za uspešnejšo operacijo večja.

lp

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2008 15:04:42   
kimmii
Ne na žalost še nisem bila user posted image , si pa tako zelo želim bit in res upam, da je tudi ta pregrada kriva da nisem še, pa da ko jo dam stran da potem pa bom user posted image .

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2008 15:23:25   
YULIAH
Kimmii!
Jaz sem bila novembra na odstranitvi pregrade, tabletke FEMODEN, pa sem začela jesti že v septembru.
Res je da ti tabletke tanjšanjo sluznico, imaš tudi ciklus bolj urejen. Jaz sem namreč imela zelo neredne M, dolge cikluse, pa za **** boleče M.Skoraj pri vsaki M sem morala ostati doma, ker sem bruhala od bolečin, od op.dalje imam malo bolje, mi ni več slabo, tako da tisti dan preživim...
Srečno...

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2008 17:32:50   
buča
sem ravno teden po opp..in nisem jedla nobenih tabletk...če mi jih je pa pozabila dat,pa ne vem...mene so normalno operiral,našli 1.5 cm veliko pregrado

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 17:34:51   
lindy
Tud jest nisem dobila nobenih tablet, sem bila operirana takoj po menstruaciji!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2008 10:01:52   
...Martina...
Ma kdo razume več kaj... jaz juh že pijem in operacijo imam šele 18.2. Upam da mi ne bo slabo, daj jem vsaki dan po 6 tablet.
Ma n ti ja niso kej zarili...user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2008 10:03:11   
...Martina...
lindi po kolkih menstruacijah si zanosila po operacija?

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2008 11:50:10   
kimmii
Ja tudi mene zanima koliko po operaciji ste zanosile.
Pa zanima me, če vam je ta pregrada delala probleme da niste mogle zanositi.........

kje pa ste bile na operaciji?

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2008 12:25:48   
emaa
Načeloma ne dajo tablet, če ni potrebe, jaz sem imela eno histero brez KT prej, pred drugo pa sem morala jemat KT, da so res celo pregrado odstranili. Zanosila sem takoj drugi ciklus po drugi histero. 

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2008 17:30:07   
YULIAH
Kimmi!
Jaz sem bila na op v Mariboru, tam se tudi zdravim za neplodnost.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.1.2008 20:14:12   
Anonimen
Emamir, so ti kontracepcijske kej zmešale ciklus ali se ti je potem ciklus po operaciji hitro uredil?

(odgovor članu YULIAH)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2008 11:50:49   
emaa
urskaj prvo M sem dobila normalno, druge pa ni bilo. Mi pa načeloma tablete ne zmešajo dolžine ciklusa, mi ga prej uredijo. zdaj po porodu pa itak ne vem, so se mi pa hormoni zmešali, tako da pri tabletah vsaj vem pri čem sem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2008 19:16:35   
Anonimen
Hvala. Zanimalo me je zato, ker jaz sem imela preden sem zanosila urejene, zdaj po abraziji sem M dobila na 35 dan, ponavadi imam M na 23-33 dni. Ker me čaka histeroskopija jem KT, ko jih bom  nehala, pa me skrbi, da bi se mi ciklusi zmešali, ker bi rada čimprej zanosila.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!