|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dolgo bom čakala na izvide?
30.1.2008 10:04:11   
vebo
Punce povejte, kako dolgo bom čakala na izvide iz histologije. Danes je 3 tedne od druge abrazije. Po prvi abraziji sploh nisem dobila kakšnih izvidov, pa so tudi poslali na histologijo. In kdo jih sploh dobi? Jaz ali ginekolog.

Lp

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.1.2008 19:19:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO DOLGO BOM ČAKALA, ČE BOM DOČAKALA
30.1.2008 10:08:10   
vebo
Se opravičujem, ker sem kričala.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2008 10:09:02   
sayuri
JAz jih nisem dobila 2 meseca. Mi je bilo čudno, ker sem mogla vsake 3 tedne kri dajat. Potem sem pa sestro na urgenci vprašala, kdaj bojo izvidi in me je čudno pogledala, če jih še nisem dobila. In mi jih je ona potem iz računalnika sprintala.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 10:33:44   
Anonimen
Izvide od histopataloške preiskave sem dobila 3 tedne od abrazije, ki sem jo mela v Kliničnem Ljubljana

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 10:48:52   
tane
Tudi jaz sem dobre 3 tedne po SS in abraziji v KC, dobila izvide na dom, sploh nisem vedela, da so kaj vzeli in poslali na preiskavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 11:35:15   
Mavrica32
Mislim, da sem jih jaz tudi dobila po 3 tednih. Ker sem imela pred drugo A delni SS in sem prinesla vzorec na preiskavo.
Prejšnji teden pa je, sam G v operacijski rekel, da bodo vzeli vzorce za preiskavo.
Upam, da tokrat tudi pridejo v 3. tednih. Vsaj glede na gužvo, ki je vladala prejšnji teden v KC. Morda so pomembni za preizkave.
lp
user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 16:29:34   
Muca83
Jaz pa v drugo sploh nisem nič dobila user posted image V prvo sem dobila jaz samo pošto, da moram pridet dat kri, ampak sem jo že tako hodila dajat (ker se že na UZ posumili molo). Je pa dobila moja ginekologinja izvid. Drugič pa nič. Ne jaz, ne G. Vsaj takrat ne, ko sem bila pri njej (cca 6 tednov po A). 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 13:46:08   
copka
Upam, da kdo se bere to temo.

Tudi jaz sem v petek imela abrazijo, potem me je v soboto zvecer zakuhalo in v nedeljo so mi naredili se enkrat abrazijo, ker je nekaj notri ostalo. Ker pa sem v nedeljo zvecer, ko naj bi me odpustili imela se vrocino, sem ostala v bolnici do ponedeljka.

Itak mi je bilo vseeno za vseuser posted image , pa nisem nic sprasevala glede izvidov. Ali vedno pregledajo tkivo? Kaj pa kri, ki sem jo dala? Kam posljejo izvide- a v ZD ali h ginekologu?

Kako je bilo pi vas?

Pozdravcek vsem!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 14:16:59   
tane
copka, najprej naj rečem, da mi je žal ker si se nam pridružila, ampak saj veš upamo skupaj in gremo v nove boje.
meni ni nihče sploh omenil da mi bodo vzeli tkivo za pregled, sem potem po pošti na dom dobila izvid nekje 3 tedne po SS in abraziji, ki sem jih potem odnesla svoji G, da so jih dali v mojo kartoteko.
to je bilo v LJ.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 15:28:19   
copka
Tane, hvala za tako hiter odgovor!

Meni tudi ni nihce nic rekel. Tudi jaz sem bila v KC v Lj. Kaj pa potem pise v izvidu o tkivu?

Jaz se tej tematiki nisem nikoli posvecala, tako da sem sedaj cisto nevedna.

Hvala za vsakrsen odgovor!

copka

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 15:34:32   
mausilein
Zdravo,Copka,meni je danes sestra v KC rekla, da pošljejo izvide moji osebni gin.po pošti in ne meni. Vprašaj pri svoji gin.,če je mogoče že dobila izvide.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 19:28:03   
copka
Hvala, Barbyka!

Pri meni je tako, da ne vem, ce na kartici ze pise njeno ime. Jaz sem jo zamenjala, ko sem izvedela, da sem noseca. Ko sem bila narocena na prvi pregled, je ni bilo, sestre pa so nekaj vpisovale in mi izpisale kartoteko, upam, da je sprememba kam vpisana. Takrat me je pregledala ena druga G, potem na naslednjem pregledu je bila spet bolna in me je poslala k enemu tretjemu G, ki me je napotil na abrazijo.

Uf, upam, da pride v prave roke!

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?