|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozoljček po cepljenju
29.1.2008 23:48:28   
Solero
Pozdravljene!

Mojemu 4-mesečnemu dojenčku se še zmeraj ni zacelilo mesto vboda, kjer je bil cepjen ob odhodu iz porodnišnice (proti TBC), na rami. Ima mozoljček, iz katerega pri kopanju teče bel gnoj. Čez dan se suši in pomiri, zvečer pa je spet poln. Na prejšnjem pregledu je zdravnica rekla, da to ni nič hudega, da se bo posušilo, vendar še kar ostaja gnojno. Naj s čim izpiram? Kaj naj? Kar pustim?
Kako je pri vas?

Lp, Sola
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozoljček po cepljenju
29.1.2008 23:57:32   
kofetek2010
Moj sin je imel tudi ful zagnojeno po cepljenju - mi2 sva takrat hodila vsak drug dan do P, da so mu izstiskali. Če se prav spomnim je bilo po cca. 1. mesecu OK.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mozoljček po cepljenju
29.1.2008 23:58:35   
lelaval
Ja, to se rado zagnoji. Samo se ćudim - moja strejša 2 so cepili, najmlajšo pa ne - so rekli, da cepijo le, če je kdo v družini bolehal.
Se pa je sinu ful gnojilo - je bilo trdo, kot kamen, pa nič ni teklo ven. Mu je v posvetovalnici predrla, potem pa sem le kamilce dala gor doma. V kakšnem tednu se je nehalo gnojit.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)


Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!