|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj delajo vaši moški na obsku pri svojih...
31.1.2008 13:06:41   
Nika v službi
Neverjetno, ampak očitno smo mi z drugega planeta.

Z mojimi živimo v isti hiši, zato pač tega ne bi posebno opisovala, ker tega ne štejem kot obisk.

K tastu in tašči (torej moževim staršem) gremo vedno skupaj. Moj mož ne gre nikoli sam k svojim. No, samostojne obiske lahko v 15 letih skupnega življena pravzaprav preštejem na prste ene roke, pa še v teh primerih je bil kak razlog - sem bila službeno odsotna, bolna, sem imela kak nujen opravek...

Tasta in taščo obiščemo tako 2 - 3x mesečno, oni tudi pridejo vmes še kdaj k nam, pa slišimo se po telefonu.

Velikokrat se ustavimo na kratko kar spotoma, če gremo mimo. Takrat je pač zgolj kratek pozdrav, malo čvekanja, včasih ju povabimo kar v sosednjo kavarnico. Da se še onadva malce razvajata.

Ob tistih daljših obiskih pa se pač pogovarjamo, pogledamo kakšne slike, povemo, kaj smo med tem časom, ko se nismo videli, delali, za zabavo skrbi naša 2 letnica.

Nikoli pa ne beremo časopisov, gledamo TV-ja, brskamo po hladilniku ali loncih. To mi je sploh čisto tuje. Tudi mojega si ne predstavljam, da bi kar gledal mami v piskre ali šel kar sam v hladilnik. Mi pač spoštujemo, da je to njun dom in da smo mi obiskovalci, pa čeprav gre za moža in njegovo mamo in očeta.

Če smo pa povabljeni na praznovanje ali kosilo, potem pač pridemo, prinesemo darilo, kosilo pojemo in pomagamo pospravit, potem pa se spravimo h kaki igri - tarok, šah, karte... Poleti smo zunaj na vrtu, igramo skupaj košarko, nogomet, balinčkamo... Ma milijon možnosti. Skupaj gremo tudi na izlete, pa na potovanja...

Ko prebiram tele vaše poste, ugotavljam, da smo res očitno čisto drugačni. Ampak nam je fino, ker se res dobro razumemo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 76
31.1.2008 13:54:35   
Markova
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Nikoli pa ne beremo časopisov, gledamo TV-ja, brskamo po hladilniku ali loncih. To mi je sploh čisto tuje. Tudi mojega si ne predstavljam, da bi kar gledal mami v piskre ali šel kar sam v hladilnik. Mi pač spoštujemo, da je to njun dom in da smo mi obiskovalci, pa čeprav gre za moža in njegovo mamo in očeta.

Ko prebiram tele vaše poste, ugotavljam, da smo res očitno čisto drugačni. Ampak nam je fino, ker se res dobro razumemo.

Aha, jaz se podobno sprašujem. A smo mogoče mi z istega planeta?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 77
31.1.2008 14:57:52   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Markova

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Aha, jaz se podobno sprašujem. A smo mogoče mi z istega planeta?

Hvala Bogu, očitno smo. Bravo mi!user posted image

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 78
31.1.2008 15:57:09   
altati
Nimamo stikov...
Ko smo jih imeli, je to bilo itak 4x letno.
Na obisk brez povabila ni mož smel nikoli (ne mojegap povabila, taščinega, da ne bo pomote....takšna pravila igre pač pri njih imajo).
Da bi v lonec pogledal ali hladilnik odprl, bi najbrž taščo kap (to ni vljudno in ga tako ni učilauser posted image ).
Da bi TV prižgal-sam od sebe! Ni šans, tega ne se......
Ponavadi smo sedeli za mizo, cca pol ure, debata o vremenu, če je bila o politiki je bil že bolj prepir....no po pol ure smo pa spokali....(hvala bogu je bilo to samo 4 x letno, zdaj pa še to ni več....).
Aja, pa otroci so tudi morali mirno sedeti za mizo, če je kdo vstal s piškotom v roku je že sledilo: da to se pa ne sme, ker se drobiuser posted image user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 79
31.1.2008 16:20:29   
cina
Mi2 greva 1x do 2x mesečno na obisk; kjer se načvekamo 100 na uro in si mamo ogromno za povedatuser posted image Včasih greva na kosilo, včasih samo na kavico. Sem vesela, da ni nikoli tiho oz. tista neprijetna tišina ali pa govorjenje na silo. Fant se pogovarja z vsemi, tudi s staro mamo, enako jaz.
Sm kar ponosna nanjuser posted image

Nekje sem pa slišala, da fant, ki je dober s svojo družino, bo tudi s svojo ženo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 80
3.2.2008 17:03:04   
* Mateja *
MOj gre tako poredko k svojim, da sem že pozabla kaj tam dela. Definitivno pa bi rekla tako oz. dodajam novo točko:
a
b
c šalobari po tujem računalniku

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 81
4.2.2008 14:44:21   
tehnofil
No. Hvala Bogu. Sem normalen. Doma in pri tašči. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.2.2008 14:59:39   
barika
ko pride domov (seveda ne zna it samuser posted image user posted image user posted image ) se najprej naje, potem se skrega z mamo in nato še z očetom, zakaj, ker delata in govorita same bedarije, pa nič se jima ne da dopovedat. jaz ne grem rada tja, pa tud ni mi všeč da prideta (pre)večkrat k nam. povedala sem mu, da njegovih ne maram iz zgoraj navedenih razlogov.
gre pa moj rajši k mojim staršem kot pa njegovim, se vsaj lahko s kom pogovarja v normalnem tonuuser posted image

lp

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.2.2008 19:10:32   
Anonimen
Prvo se seveda mora mal skregat potem pa buli v tv.user posted image user posted image Vse programe mora prešaltat kar doma ne počne.user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
5.2.2008 20:52:35   
Anonimen
Kar se tiče staršev, pri njenih običajno nimam kaj počet, žal je med nami pač tak odnos, da si nimamo kaj dosti povedat. Sem leta in leta vedno jaz bil tisti, ki je moral razbijati led in skrbet za vzdušje, na koncu se mi je vse skupaj uprlo in ne **** več žive sile. Gledam, da me pustijo na miru, jaz njih itak ne gnjavim.

Z matero pa je stvar drugačna, ko sma sama se znama kar konkretno pogovorit. Opažam zadnje čase, da si kar konkretno lahko povema, pa ni nobenih zamer. Kar mi je všeč, pogovori neverjetno temperamentni ampak brez povzdigovanja glasu, prekinjanja in skakanja v besedo. Sicer rabim kar nekaj časa, da ji najprej dopovem, da se nisem prišel pogovarjat o njenih sosedih in da ni bistvu v tem kako drugi živijo. Na koncu itak ugotovi, da take stvari res niso na nivoju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
7.2.2008 0:43:04   
Češnca
Moj mora pa vedno kaj narest; če ne drugega pa računalnik fotru porihtat. Se pa zgodi, da tud kakšen časopis prelista. Pri njih na splošno niso za neke hude debate.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
8.2.2008 13:25:52   
hansol
moj se najprej vsede,če ne kar vleže v dnevno na kavč in pregleda teletekst,kot da ga ni že prej,ko smo odšli od doma ( ja bogve kakšne spremembe se lahko zgodijo v pol ure user posted image user posted image user posted image )
Pa včasih se z mamo tud kaj skrega in podobno.nismo pa nikoli več kot kako uro na obisku.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 87
8.2.2008 13:49:49   
lelčy
moj ponavadi časopis bere, tašča se igra z našo tamalo, jaz pa ponavadi poskušam navezati pogovor ampak ko vidim da je vse zaman pričnem tečnarit da gremo domov.kaj češ drugouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 88
11.2.2008 10:36:17   
Anonimen
Midva ponavadi prideva skupaj na kakšno kosilo, če sva povabljena seveda, nato obvezno slkedi še čvek, mi bi bilo kar nerodno pojesti in nato oditi takoj domov. Na kavico pa, če mora moj slučajno še kaj vzeti od doma, ker je še nekaj stvari tam (sva se ravno vselila na svoje). K moji mami grem rada domov,pa tudi pogovarjamo se kar veliko. Bi pa rekla, da se na splošno dosti vidimo z obema familijama in, da so odnosi zaenkrat še normalni.user posted image

(odgovor članu lelčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
11.2.2008 11:30:09   
natasarobi
Greva bolj po redko, ponavadi skupaj.

Če greva sva tam več ur, ker greva na kosilo, potem pa ponavadi igramo tarok (govorimo bolj malo).
Kratkih obiskov ni, če pa so, greva kaj iskat ali pa je treba kaj popravit.

Če gre pa sam pa je verjetno tako, kot ste že same naštele (predvidevam).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
11.2.2008 13:43:44   
bastian111
Moj si vedno najde delo ! Ne vem zakaj ampak ,ko prideva k njegovi mami ne počiva niti minute.user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 91
12.2.2008 22:22:54   
Slončica
Ker živimo samo čez cesto narazen, smo ponavadi vsi ( še familja od brata) na kupu in se sučjo razno razne debate in aktualni dogodki.Če pa moj pride sam k mami pa ponavad spijeta kavo, kej počvekata in OBVEZNO teletekst suče, ker pač doma ne more ker težim.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 92
13.2.2008 21:43:17   
spacika
neuser posted image

Gleda Tv, bere časopis, ali pa klepeta z očetom.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 93
15.2.2008 17:00:26   
Stefka
a, b, občasno tudi c

(odgovor članu spacika)
Neposredna povezava do sporočila: 94
16.2.2008 11:09:22   
pijja

Nič pametnega,tv bulji  user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

test
Admin

Katero ime bi izbrali?

Sven (16%)

Svit (15%)

Nejc (42%)

Anže (28%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!