|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   udarec v zobke
29.1.2008 20:33:16   
Anuška79
Naš mali (dobra štiri leta), je pred dvema tednoma v vrtcu pošteno udaril v nek lesen rob. Dlesen je imel otečeno in razbolelo še par dni, zdaj pa pravi, da ga ob dotiku še vedno bolita zgornja sekalca. Včeraj sem opazila, da postajata zobka siva.

Se je kateremu vaših otrok zgodilo kaj podobnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: udarec v zobke
29.1.2008 20:35:21   
al1*
Zobka sta mrtva, ampak bosta predvidoma ostala v ustih, dokler ne zrastejo stalni. Edino izgleda pač ne tako ok.

lp

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 20:42:49   
gumbek
No še ena taka mojedva sta se skup zaletela in posledica tega je siv zobek. In mi je zobarca rekla da je delno živ ker ga je z nečem potipala in Jerca je trznila.

Firbec sem!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 21:43:22   
mayci
Tudi moj mali se je pri letu in pol močno udaril v zgornje zobe. Se mu je ena enka malo majala, ampak je ostala v ustih, ni čisto počrnela, ampak jaz opazim, da je raaahlo bolj sive barve kot druga enka.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 22:28:11   
žetev
če se gre takoj na premaz...ampak res takoj..zobek ne postane črn

kar seješ to žanješ

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 22:56:12   
Anuška79

IZVIRNO SPOROČILO: žetev

če se gre takoj na premaz...ampak res takoj..zobek ne postane črn

Hvala. Bom jutri takoj poklicala zobozdravnico.

(odgovor članu žetev)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2008 8:16:26   
san
a pri zobarju si že bila, ker ponavadi je dobro takoj it pokazat. drugače pa zobek potemni, če je mrtev. najboljš it k zobarju, da preveri, že zaradi zametkov stalnih zob, ki so spodaj.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 11:30:59   
flikflak
Mi smo našo naslednji dan po padcu peljali pokazat,ker je imela vse zatečeno,pa mi je dežurna tko lepo tolažbo dala : " Ga. kr lepo s kamilcam in gazico čistit, loh da bosta zobka počrnela,ampak srečo imate,da so mlečni in ne stalni."
Matuser posted image  res lepa tolažba,pa hvala za tako vzpodbudne besede.

No en zobek ji je malo posivel,dlesni smo pa s fiziološko spirali.In kak teden ni bilo pogojev,da uporabimo krtačko. Smo čistili čist nežno z gazico, ker drugače ni šans, da še kdaj odpre usta. 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2008 0:17:59   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79

Naš mali (dobra štiri leta), je pred dvema tednoma v vrtcu pošteno udaril v nek lesen rob. Dlesen je imel otečeno in razbolelo še par dni, zdaj pa pravi, da ga ob dotiku še vedno bolita zgornja sekalca. Včeraj sem opazila, da postajata zobka siva.

Se je kateremu vaših otrok zgodilo kaj podobnega?

Naša mala mis je novembra isto padla na sprednja zobka in smo šli k zobozdravnici. Ker je bilo še čist na sveže, nas je naročila v januarju.
Sedaj je drugi pregled za nami je vse o.k., mi je pa rekla, če bi zobka postajala siva, pomeni, da odmirata oz. živec.

Tako, da mislim, da je to to. Sicer pa idi v vsakem primeru do zobozdravnika, da mu pregleda kako je z stalnimi zobki, oz. njihovimi nastavki.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?