|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog celje
29.1.2008 16:16:02   
brkn83
Pozdravljene.

Zanima h kateremu ginekologu ali ginekologinji hodite in kako ste z njimi zadovoljni.

No js hodim k dr. Suzani Peternelj Marinšek, in sem v bistvu kar zadovoljna z njo, edino kar me muči je to, da ima skoz gužvo in ful dolgo čakaš na vrsto.
mi je pa pri njej všeč to, ke se da z njo pogovarjati in ti tudi veliko pove.

Sama mi je omenila, da naj pred načrtovano nosečnostjo začnem jemati Tifol, ki prej sploh nisem vedela z njega,.......pa še bi se dalo napisati ampak dovolj nakladanja.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog celje
29.1.2008 17:58:54   
AiMa
Moja ginekologinja je dr. Brus in sem zelo zadovoljna z njo. Je topla oseba, kar pa v takšni profesiji izredno veliko pomeni. Kar se tiče čakanja na preglede, imam prednost, ker imam, hja- kaj pa drugega, vezeuser posted image . Tako, da vse naj zaenkrat.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 23:16:54   
Anonimen
Moj G pa je dr. Simoniti in je res fajni. Nimam pripomb. Poleg tega da ima ambulanto v Šentjurju, dela tudi v celjski bolnici in če si njegova pacientka ti tudi on opravi posege.

(odgovor članu AiMa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 12:11:47   
loveforever
tudi jaz imam suzano peternelj marinšek, pa sem zelo zadovoljna z njo. je oseba ki ji lahko brez sramu vse poveš, se nasmeji itd. je pa res da ima gužvo že samo zaradi tega ker se vsaki pacientki zelloo posveti. !! vsaka ji čast!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 13:28:05   
K_a_t_j_a
Tudi jaz imam Suzano Peternelj-Marinšek in sem zelo, zelo zadovoljna z njo. V začetku nosečnosti sem imela krvavo-rjave ozcedke in me je naročala na 14 dni in vedno naredila UZ. Res se zelo posveti pacientkam. 1A ginekologinja!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2008 15:45:03   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja tudi jaz imam dr. Suzano Peternelj Marinšek, in ni besed ki bi lahko pohvalile njeno delo, saj imam ogromno težav in ves čas mi stoji ob strani in me spodbuja in vedno vlije novo upanje, tudi operacijo mi je delala ona, ker mi je sama obljubila da pride....itd...
V glavnem boljše zdravnice še nisem spoznala!!!

Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2008 19:19:03   
metir
simoniti-prva ligauser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 9:24:07   
hariba
Jaz imam pa Tatjano Benčič-torbico in je čudna. Vsako tika, tudi tastarejše ženske. Mene sicer ne moti, hecno pa je. Pa saj, če nimaš problemov je kar o.k., če imaš pa ni ravno zelo strokovno podkovana. Je pa trenutno ni, je na bolniški, sem bila zato pri Suzani peternel in je super. Ful je bila prijazna in mi vse razložila.

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 9:27:40   
spps
a vse večinoma hodite k ženskim ginekologinjam?user posted image user posted image user posted image  da mal obrnem statistiko-jaz pa hodim k dr.goranu cvitanu-tud vredu stricuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2008 18:57:30   
tejči77
tudi jaz hodim k dr. Peternelj-Marinškovi. Meni je super user posted image user posted image , zelo prijazna in se res posveti. Tudi skozi nosečnost sem bila zelo zadovoljna, res pa je da nisem imela nobenih problemov. Čakala pa nisem nikoli več kot 15-30min. Meni se to zdi sprejemljivo. Sem pa na zadnji pregled pred porodom šla k Dr. Benčič Torbici, ker je imela Marinškova letni dopust in sem bila čisto šokirana nad odnosom. Me je potem naročila za naslednji teden, pa sem hvalabogu prej rodila, čeprav je ona bila prepričana da še ne bom. Sicer pa to je druga zgodba.
Marinškova je zakon.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2008 20:02:26   
loveforever
no glede ene g. ki je malo čudna, ni samo čudna naredila je že ogromno napak in so se njene pacientke prestavle. kaj se  je zgodilo nebi povedala da nebi katero prestrašla ali pa da nebi le ta kaj tukaj brskala!. meni je 14 dni pred PDP neki not štorala ker ni bilo peternelove, in ko sem ji povedala kaj mi je delal, je rekla da tega nebi smela!!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2008 20:18:40   
mani2
jaz hodim k dr. cvitanu. je kr vredu ginekolog vendar se mi zdi da postaja pri pregledih vedno bolj grob. prej se mi to ni dogjalo vendar sem po zadnjem pregledu krvavela. drugace pa nimam kaj recit cez njega. mojo prvo nosecnost je lepo pripeljal do konca. kadar koli sem imela tezave mi je prisluhnil in mi znal svetovati.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2011 8:32:07   
lananai
Da dvignem tole temo malo iz pradavnine... Torej, rabim G v okolici Celja ali Žalca. Malo sem si že brala in večina hvali dr. Peternelj Marinškovo. Mi lahko katera pove, če še jemlje pacientke in kakšne so vaše izkušnje? Katere druge G še priporočate? Hvala. user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2011 8:48:49   
bučkabb
no jaz pa hodim v gin. ambulanto v bolnici k dr. Klančnik in sem tudi zadovoljna, predvsem zato ker imaš vse pri roki in te skozi nosečnost skoz spremljajo in že prav vse poznaš tam, tak da ko prideš rodit nisi neki novegauser posted image

je pa slabost tam, da je vedno gužva in se pač čaka, sicer zadnje čase ne čakam nič kaj, no ko si noseč je postopek pri njih drugač, kot pa če prideš na redni pregled. nosečnice majo vedno prednostuser posted image

no je pa tam veliko gin. tak da če pokličeš če ma kdo kaj fraj , so pa vsi bolj ko ne fajni

< Sporočilo je popravil bučkabb -- 21.1.2011 8:53:35 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2011 13:51:20   
asdf81
Pozdravljena!
Sicer sem nova na tem forumu, in tudi ne vem če še rabiš pomoč.....
Meni osebno je zelo dobra ginekologija v Žalcu dr. Elen Milovanovič,.... sicer ne vem kako je če
na novo iščeš. Samo mislim da te vzame, če se preseliš, in nimaš svoje ginekologa blizu! To je moje mnenje.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2011 14:29:13   
taska31
IZVIRNO SPOROČILO: asdf81

Pozdravljena!
Sicer sem nova na tem forumu, in tudi ne vem če še rabiš pomoč.....
Meni osebno je zelo dobra ginekologija v Žalcu dr. Elen Milovanovič,.... sicer ne vem kako je če
na novo iščeš. Samo mislim da te vzame, če se preseliš, in nimaš svoje ginekologa blizu! To je moje mnenje.

a je dr.milovanović že nazaj????

(odgovor članu asdf81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2011 21:53:56   
butt3rfly
moja ginekologinja je milovanovičeva. in mi je prav hudo zanjo, ker je ni. je odlična zdravnica, sila prijazna, pozorna, kot more biti vsak zdravnik. zelo upam, da bo hitro ozdravela in prišla nazaj. je pa tako, da jo sedaj nadomeščata 2 zdravnika. eden je dr. gračak, za drugega pa trenutno ne vem. mene sedaj naročajo vedno, ko dela gračak. je kar vredi zdravnik. edino, kar me mogoč malo moti je to, da se res striktno drži 3 ultrazvokov, ki pripadajo nosečnici. drugače jih ne dela (v prvi nosečnosti sem imela UZ na vsakem pregledu), razen če ni res nujno.

(odgovor članu taska31)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.1.2011 10:34:39   
asdf81
Jaz sem pa slišala, da naj bi dr. Milovanovičeva že delala, vendar ne skozi, tako nenako kot za polovični delovni čas?
A katera kaj ve o tem?

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.