|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rozasto-krvav izcedek 3 -dan
29.1.2008 12:32:58   
loveforever
pozdravljene- vem da se ti izcedki povsod ponavljajo pa kljub temu. prvi dan z.m sem imela 18 . 1 torej dober teden -maloo več nazaj. z mojim delava na user posted image . nikoli, tudi pri 1 nosečnosti se mi ni pojavi rozasto krvav izcedek, sedaj pa ga imam že 3 dni in se pojavi vedno ko grem na wc, ali na vodo ali na blato. zanima me kaj je to!!! plodne dneve pa imam od danes do nedelje. je možna vgnezditev. po moje ni vnetje, ker me nič ne peče niti ne boli. ampak tega še res nikoli v življenju nisem imela. kaj bi to bilo??? je imela katera enake težave in kaj je nastopilo po tem? M vsekakor ne bo prišla vsaj še 14 dni!!
hvala zlate ste. vse,m tistim, ki pa ste na seznamu januarja ne pričakujete-obarvane v roza pa iskrene čestitke in lepo čuvajte svoje user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rozasto-krvav izcedek 3 -dan
29.1.2008 12:50:59   
pilar28
user posted image ...lahko bi bila vgnezditev...upam in držim pestiuser posted image
kmalu naj minejo dnevi do 18 feb in hitro po test...user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 13:14:59   
NATALIJAS
user posted image ...vgnezditev!!!user posted image user posted image user posted image
Pri meni je bilo enako, sicer ni bil rozastvo krvav izcedek, ampak samo krvav in je trajal le en dan,
včeraj pa sem naredila test in je pokazal user posted image user posted image

Upam, da je pri tebi enako! Držim pesti!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 13:31:36   
tinči25
pri meni je pa situacija takšna 10.1 se imela m, pol sem 24-26 imela nek krvav izcedek sedaj pa me neki špika v jajčnikih in imam rjavkast rdeč izcedekuser posted image m pa imam za dobit 5.2 tako da upam da bova obe zagledale kmaluuser posted image

7.11.2005 se je rodil moj sonček TAJ

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 13:36:08   
valentina2006
loveforever: Lahko je vgnezditev user posted image user posted image ... 

user posted image  zate...user posted image user posted image user posted image ...pa za srečo

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 13:44:06   
Tejchy
Glede na to, da si trenutno na sredini cikla po mojem mnenju to še ni vgnezditvena... lahko pa da se motim. Jaz bi bolj rekla, da je to krvavitev ob ovulaciji (tudi sama praviš da imaš v tem trenutko plodne dneve). Do vgnezditvene pa pride nekje 5-8 dni po ovulaciji.

Vsakor pa ti držim pesti, da ugledaš user posted image
lp

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 18:39:48   
loveforever
PUNCE HVALA ZA ODGOVORE. NO ZA TEM ROZA IZCEDKOM SE MI JE RAVNOKAR POKAZAL ŠE ČOKOLADEN, TAK DA NIMAM POJMA PRI ČEM SEM!!!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 18:42:45   
Andromeda
Tudi jaz mislim, da je prezgodaj za vgnezditveno, ta naj bi prišla nekje cca 20. dan po 1. dnevu ZM.

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 20:03:01   
Marina_
IZVIRNO SPOROČILO: NATALIJAS

user posted image ...vgnezditev!!!user posted image user posted image user posted image
Pri meni je bilo enako, sicer ni bil rozastvo krvav izcedek, ampak samo krvav in je trajal le en dan,
včeraj pa sem naredila test in je pokazal user posted image user posted image

Upam, da je pri tebi enako! Držim pesti!!!

uuu Natalija ČESTITAM!!!! Sem zelo vesela za vas...se vidimo kaj :)

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu NATALIJAS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?