|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 17:00:10   
Maxica
Sedaj se tudi mi počasi odpravljamo po nakupih in sicer je na vrsti stolček za hranjenje:bravo:. Mamica se je zaljubila v Peg peregove stolčke;), zdaj me pa zanima, kakšne izkušnje imate z njimi. Ali je Dondolino toliko boljši od prima papa, ali je fora samo v melodijah? Pridejo te melodije kaj v poštev pri šestmesečniku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 19:46:45   
anaj
Mi imamo navaden lesen trip-trap stolček od začetka. Lepo sedimo za mizo in jemo skupaj. Pa še lažje se ga čisti.

Jana:kuza:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 20:13:26   
Seven*
Mi imamo tudi triptrap. :bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 20:30:18   
Anja167
Mi imamo Pegov Prima Pappa in je super. Lepo se ga da čistiti, fino je, ker tamalega privežeš s 5-točkovnim pasom (mimogrede, moji kolegici je 1,5 letnik čmoknil iz trip-trapa, samo omenim, jaz nimam s trip-trapom nobenih izkušenj), ker imaš dve mizici (pod jedilno je še igralna), ker lahko nastavljaš več višin in naklonov sedeža in ker se zloži tako, da ne zasede veliko prostora. V trgovini na Celovški nam je pa kar prodajalec sam rekel, da je Dondolino pri 6-mesečniku že malo brez veze. Namesto melodij mu pač prižgeš radio, gunca se pa lahko tamali samo do določene teže (8 mesecev ali nekaj takega). Tako da smo vzeli navadnega, ki je 11.000 SIT cenejši.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 21:12:40   
Gina
Jaz imam trip trap, pa mi je super. Če imaš pa dovolj prostora v stanovanju (jaz ga nimam), potem je pa vseeno, če kupiš kakšnega od zgoraj omenjenih, samo na te se pa ne spoznam.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 21:18:30   
Jančika_
Eh, mi imamo pa enega za 15€ iz Ikee, fajn se čisti, je stabilen, malega pa priheftaš not brez problemov z enim paskom. Saj je samo stolček za hranjenje:).

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 21:57:06   
KIRA
jazsem kupila prima pappa. sem najprej hotela onega dondolina, ampak se ne da zložit, tiste melodije se pa sčasoma naveičaš. pa že tako je bil drag, nekje 30 jurjev. sem vzela na posojilno karanto, da me ni tako zelo po žepu. sva z možem zaradi tega nakupa letos brez božičnih daril ostala. bog pomagi. stolček je bolj važen kot to.
drgač je pa zelo fajn, naša je rada notr, pa še samo jo lahko pustim notri, ker ima tiste remne, da jo dol pripnem.9nebesa
zloži se čist einfoch, pa malo mesta vzame. men je super.:bravo:9nebesa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 22:16:36   
andrejaz
Mi smo nabavili Prima Papo. Sicer je še ne rabimo za jesti, ampak sinko zaenkrat samo še sedi v njem in zelo uživa. Dondolino pa za cca 10.000 Sit več nudi samo malo guncanja in muzike, pa še za guncanje je omejitev v kg.

:sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Stolček za hranjenje
21.1.2005 22:22:30   
risina
Mi imamo tudi Peg perego-prima papa, in naša punca v njem res prima papa:bravo:;sicer se pa lahko o tem na lastne oči prepričaš pri nas doma;)
P.S.Za melodije pa naj poskrbi kar Klemen:)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Stolček za hranjenje
22.1.2005 17:09:45   
Maxica
;););)A to je pri vas Seba zadolžen za to dejavnost???;););)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Stolček za hranjenje
23.1.2005 9:44:56   
p@tricij@
mi imamo pa od cam-a in smo z njim zelo zadovoljni. je podoben prima papi ampak nima naklonov. dobili smo ga pa za darilo že pri prvem otroku.
sedaj pa sva nabavila še od bby-a gugalnik, ki je lahko tudi stolček za hranjenje. lahko ga vidiš na slikici.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Stolček za hranjenje
25.1.2005 19:53:02   
KIRA
punce, če se ne motim je tlele dondolino za 30 jurjev!

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/3355/?WSHOP=12ae18c2c4c01f80cce7d2d0544304c0

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?