Naty*
|
Najprej ko sm prebrala post, sm si mislila, če je sploh možno, da je ena oseba, še posebej če je učiteljica, tolk neumna ! In to še sedaj mislim, ampak potem, ko sem brala naprej, vidim, da je možno, da je to res otrok in če je to tako, potem je pa situacija čist drugačna. Punca, najstnica al karkoli, ki še ni dozorela, si ne more predstavljat občutkov, ob nosečnosti ali ob rojstvu. Vidi samo rezultat... ... in si v glavi ustvari, kakšen spol bi si ONA želela. Zato sem sigurna, da v tem primeru ni blo mišljeno tko zlonamerno kot se sliši . Kar se pa imena tiče, je pa tko, da kakorkoli poimenuješ svojega otročka se najdejo kreteni, ki začnejo zavijat z očmi in komentirat kej v smislu...zakaj pa tko, zakaj pa ne kej slovenskega, zakaj pa ne kako daljše ime...a ne bi bil rajš ???. Midva dobiva čez dober mesec in ko sva se odločala za ime, sva celo komu povedala in glede na odzive me je minilo. Za vsako ime se je našel kdo, ki bi dal drugače ime....pa daj...svojemu otroku. Zdej bodo zvedeli, ko se bo rodil in me ne briga, kaj si kdo misli. Lucija je čist luštno ime, pa tud če komu ni, naj to zadrži za sebe in da svoji drugačno ime ane? Kako bi pa blo, če bi blo vsem isto ime všeč, bi bli kot iz tovarne ... Ne sekiraj se zaradi tega .