Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trojni hormonski test in AC 28.1.2008 19:44:49
|
|
|
|
špelin@
|
Cena AC: KLIK Cena FISH metode: KLIK
|
|
|
|
RE: trojni hormonski test in AC 28.1.2008 21:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelina hvala...zdaj si mi po moje že tretjič pomagala s takimi povezavami... jah poceni ravno ni, bomo videli, kaj bo povedala NS.
|
|
|
|
RE: trojni hormonski test in AC 28.1.2008 21:56:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Špelina hvala...zdaj si mi po moje že tretjič pomagala s takimi povezavami... jah poceni ravno ni, bomo videli, kaj bo povedala NS. Draga moja, ni problema Pomagam, če le lahko. Tudi meni so druge punce (sploh ena) ogromno pomagale, ko sem tavala v nevednosti in zapovrh še v strahu. Vso srečo ti želim, stiskam pesti
|
|
|
|
RE: trojni hormonski test in AC 29.1.2008 8:44:08
|
|
|
|
Taula
|
Medgen je najcenejši..jaz sem ga tam delala (sicer preko napotnice), ampak dobiš informativni račun. Je bil cenejši kot Lj za okoli 100 evrov+ še najhitreje dobiš rezultate. Po NSju ti je najceneje, da greš na dvojni hormonski test (jaz sem zanj dala 28 evrov) in nato se odločiš (če je potreba) za AC. Srečno.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?