Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kar naprej prazne baterije 27.1.2008 22:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
1. Nikoli ne smeš mešat polnih in pol praznih baterij. 2. Verjetno imaš zelo slab fotoaparat, ki ti nenormalno kuri baterije (tudi jaz ga imam ) ali pa polnilec, ki ti ne polni. 3. Verjetno boš morala kupit nov fotoaparat ali nov polnilec.
|
|
|
|
RE: Kar naprej prazne baterije 28.1.2008 9:28:38
|
|
|
|
Nixxon
|
Cenovno poizkusi takole: 1) Poparčkaj same nove in same stare baterije, po možnosti od istega proizvajalca, skupaj 2) Če prvo ne izboljša stanja, kupi en set novih baterij priznanega proizvajalca in jih prvič polni po navodilih (najprej polniš toliko časa da so napolnjene, odklopiš za 30 minut in jih daš ponovno polnit, dokler se ne napolnijo) 3) Če še to ne reši problema kupi nov polnilec - ne sme biti prehiter, ker s prehitrim polnjenjem uničuješ baterije, meni je prodajalec priporočil enega, ki polni cca 4,5 ur en set baterij. 4) Če vse to ne pomaga probaj z novim digitalcem. Sicer ne vem iz kje si, ampak meni je par mesecev nazaj prodajalec v "Hiši svetlobe" (tako nekako se imenuje trgovina v BTC hali A v Ljubljani) razložil marsikaj o baterijah. Potreboval sem 1 set baterij za digitalca in 1 set za eno igračko. Vzel sem polnilec firme Ansmann z že priloženim setom baterij in en set baterij istega proizvajalca. Ni bilo preveč poceni, ampak se je splačalo. Moram rečt da sem zelo zadovoljen s tem kar sem dobil, baterije držijo zelo dobro, glede na to da jih v otroški igrački uporabljam cca 1-2 uri na dan, v digitalcu pa sploh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?