|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glede siola in emaila?
27.1.2008 19:34:42   
ona
Če npr.preko siolovega emaila pošiljam nekomu npr.5 slik,zakaj za user posted image traja celo noč,da mi jih pošlje naprej?
Pa tud,če samo eno sliko prilimam v priponko gre s težavo naprej,čeprav jih tudi zmanjšam?
kje je kakšna finta,da mi bodo slike hitreje šle naprej,ali je to samo pri siolu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glede siola in emaila?
27.1.2008 19:53:00   
metkica1
Tudi pri meni to traja celo večnost. sioluser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2008 20:16:26   
ona
In zakaj se to dogaja?
Ali je kje drugje kaj hitreje,ker pol takoj menjam internetnega ponudnikauser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2008 20:17:22   
Anonimen
Kakšno povezavo imaš?

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2008 20:19:19   
ona
adsl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2008 20:22:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ona

adsl

Zastarelo.user posted image  Hitrost me zanima. Kar je pod 1MB je počasno.user posted image  Glede na velikost datotek, ki v sodobnem času krožijo naokoli. Se spomniš disket? Včasih smo nanje spravili kar nekaj slik. Danes- komaj eno.user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2008 20:26:43   
ona
Ok,in kaj naj zdaj naredimuser posted image
Kje pa naj vem kakšna hitrost je oz. kje najdem tale podatek in kako prit do hitrejšega interneta glih,ko te imam tukaj na debati,natašauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2008 20:38:28   
Anonimen
Najprej preglej ponudnike.
Jaz imam za svoje reči trenutno optiko pri T-2 1MB (upload-stvari, ki jih pošiljaš v internet)/1MB (download- stvari, ki jih vlečeš z interneta) za 14€. Postaja mi prepočasna, ker veliko z mule vlečem.user posted image  Kolikor mi je znano je sedaj neka normalna hitrost tam okrog 4MB.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2008 20:53:28   
ona
Ok,hvala grem malo v akcijo pogledat kdo mi bo ponudil kaj boljšegauser posted image
res,hvala ti še enkrat!
zdej sem 10 slik šla poslat preko enega emaila,ki ga imam ustvarjenega na netu za take zajebancije in razno razne registracije in mi je v minuti poslalo vse naprej,za ne verjet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2008 23:59:51   
Anonimen
Odvisno je tudi, koliko slik posiljas. Prek Siola lahko posljes mail velikosti do 20MB, medtem ko prek Gmaila, email.si-ja, mail386, yahoo ... pa le 10Mb, kar so prakticno 3 kvalitetne digiatlne fotografije.

CE ne posiljas fotk za razvijat, lahko prijateljem posiljas pomanjsane fotke. Jaz nikoli ne posiljam oroginal velikosti, razen, ce so namenjene razvijanju. Pomanjsa mi jih pa outlook sam, ce ne pa s programom (Microsoft Picture Manager).

Mi imamo najpocasneso ADSL verzijo - studentski paket na siolu. In ko  mi na stacionarnem compu vklopijo mulo, se lahko jaz na wirelessu, na laptopu, mecem ob tla, pa mi niti strani ne bo odprlo, kaj sele kaj uploadalo ali downloadalo.

CE imas moznost, pejdi na optiko. Pri nas imamo in T2 optiko in Telekom, pa mati tezi, ker bi mogli pa dve luknji zvrtat v hodniku, renovirali smo pa novembra 06. user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.