|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 8:20:39   
Tida

Podravljene!

A je mogoče kateri Baby check pokazal dve črtici pa ni bila noseča?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 8:24:22   
Anonimen
Če ne bi bila prepričana, bi šla v lekarno kupila Clear Blue pa probala z njim (nekak mu je še vedno najbolj za zaupat).
Če pa dvomiš o pravilnosti, pa kupi dva, pa naj se na enega polula tvoj dragi, pa boš vidla razliko :)- :)-

Lep dan!
Tinka :nosecka: 16T

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 8:26:40   
pupika
Tida lepo pozdravljena, meni je decembra Baby Check pokazal dve črtici, Cb pa samo eno črtico, pa nisem bila noseča, no vsaj takoje rekla sestra pri ginekologinji, ko mi je naredila test. Januarja pa se mi je na CB pokazal +. Koliko pa sem noseča pa še nevem, ker še nisem bila na pregledu, samo jaz mislim, da decembra še nisem bila, ali pa je šlo mimo, ker sem dobila M, res da z 8 dnevno zamudo, vendar je prišla.

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 8:49:25   
Grascakinja
Meni se zdi CB najbolj zanesljiv. Sem pa sama naredila test 2x za ziher, z dvodnevnim razmikom. Nikol ne veš!

Pupika, nosečnost se šteje od prvega dne zadnje menstruacije. Ovulacije in te stvari niso važne pri štetju nosečnosti, bolj pri določanju PDP.

LP:rozica:

Pupa25

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 9:39:43   
pupika
Pupa25 saj vem kako se šteje oz je najbolj pomembna pri dolačnju PDP, vendar se je že zgodilo, da so bile punce ravno tako že noseče kljub temu, da so imele M, res da je malo bolj šibka, ampak so jo imele.
Mislim, pa da je tudi nekaj takih primerov, ki nimajo O na sredini ciklusa in potem izmerijo tudi PDP na osnovi velikosti ploda.

Pupa kako je kaj tvoje počutje?

Naj vaju varujejo :angel::angel:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 11:32:12   
Anonimen
Jaz pa poznam eno, ki je naredila CB, pa ni bila noseča. Vse je možno!

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 11:47:59   
Grascakinja
Ufff, pupika, mi je pa čisto šla iz glave ta možnost. Joj, to mora bit pa pobrkancija, če se ti to zgodi...
A je to potem tista ugnezditvena krvavitev al kakosežereče?
Ja, tudi jaz sem taka z O kakor pride, tako da so mi PDP merili po velikost pikice.

Hvala za vprašanje! Jaz sem zakon, zdaj polna energije, nič več slabo, samo akne me matrajo, :grrr: fujjj!

Pa ti, pupika? Kaki so kaj tvoji nosečniški znaki? In kdaj za boga imaš ta pregled, da te končno odrešijo dvomov?

Lep dan in vikend, lepo buška božat pa na sončka, če ga bo kej!

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:01:43   
pupika
Pupa25, pri nas se že kaže malo sonček, tako da bom šla po službi malo na sončka, upam, da bo še sijal sonček.

Ja tele akne so pa :hudicek:, jaz jih zaenkrat še nimam, samo mislim, da jih bom tudi dobila, sem pa nekje prebrala, da pomaga za lepšo kožo v nosečnosti, da piješ veliko količine vode.

Jaz svojih nosečniških znakov zaenkrat še nimam razen utrujenost zvečer, drugače se pa počutim zelo dobro.

Pregled pa imam 2.2, takrat bom v 9t.

Pazi nase in na :duda:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:02:51   
kathy
Kako je pa to možno?
A ni to tako, da ti pokaže + zaradi nosečniškega hormona?
LP

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:16:51   
pupika
Ja kathy je takoja, ampak so bili tudi taki primeri že, ko so jim testi kazali negativno, pa so bile punce noseče, ker o imele zelo malo nosečniškega hormona.

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:19:55   
kathy
Ojla pupika!

To mi je jasno, da je noseča in CB ne pokaže. Ni mi pa jasno kako lahko CB pokaže nosečnost, nosečnosti pa ni??? od kje vzame ta nosečniški hormon, če nosečnosti ni?
LP:)

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:22:10   
Anonimen
:zmeden:
Bimam pojma kako, se pa zgodi!

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:25:31   
kathy
pozdravček
Pa sem nekje prebrala, da če pokaže nosečnost, je to sigurno! A je ta pupa pila kake tablete, hormone al kaj podobnega?
Pravite, da je CB najbolj zanesljiv (saj je tudi najdražji:)-), Zakaj pa baby check ni tolk zanesljiv?
LP

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 12:35:58   
pupika
Kathy meni je Baby Check pokazal dve črtici, medtem ko CB pa ni kazal pozitivno. Tudi meni ni bilo jasno od kje se mi je prikazalo na Baby Checku in romed testu pozitivno. Možno pa je tudi, da se nosečnost ne obdrži in gre za ss, ne da bi punca to sploh vedela, ker je dobila M z nekaj dnevno zamudo.

No jaz sem potem še enkrat poskusila z Baby Check po M in mi je kazal negativno, prej pa :roza:. Tako, da je možno, da je šlo za ss.

Kathy koliko ti M zamuja?

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 13:04:06   
kathy
Ojla pupika!
Jaz sem bila že pri G, ko je bilo 6t4d in je rekla da nosečnost je ampak se še ne vidi drugega kot g... vrečke.
Prvi dan zadnje M 29.11.04, prvi dan od zaostale M sem naredila 1 CB in sem dvomila v rezultat, zato ker + je bil ampak navpična črta se je videla vodoravna pa ne najbolje, čez tri dni sem naredila še en CB in je bilo isto samo navpična črta je bila še bolj očitna, vodoravna pa je štrajkala. in ker se še zmeraj nisem počutila kot nosečka sem čez teden naredila BC in doila dve črtici. Sem zakomplicirana:)-
Kaj pa ti pupika, sem prebrala da pričakujeta?
Kdaj?
LP:nosecka:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Nosečnost - nujno
21.1.2005 13:09:38   
pupika
Kathy ne se sekirat, ker v 6t se baje še čisto nič ne vidi kot opa gestacijska vrečka, tako, da si lahko kar pomirjena, na naslednjem pregledu boš že poslušala srčka.

Sem imela pa jaz isto tako kot ti, navpični črti sta se zelo dobro videli, vodoravna pa slabo. Moj predvideni PDP naj bi bil 12.9. Na prvem pregledu bom kaj več izvedela kako je kaj z mojo :duda:.

Kathy jaz se še danes ne počutim tako kot nosečnica.
Kdaj pa vidva pričakujeta?

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?