|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ženske z žensko...
3.2.2008 15:05:41   
Anonimen
Zdaj pa ti je naredila lušte zgleda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.2.2008 15:11:53   
Anonimen
Jaouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.2.2008 15:34:07   
Anonimen
Kak` mi te ne bo lušte nardila... Kateri ded te še ma tako srečo, da mu lastna žena predlaga naj na obisk povabita njeno najboljšo kolegico in mu na koncu še zagrozi vkolikor bi se on nemara želel samo pogovarjati z njo in nič druga kot to. Pfej, še en dokaz več, da na tem svetu ni pravice.

Ta tipo je moj bog in od zdaj naprej ima v moji sobi rezerviran kotiček pri računalniku kjer bom gojil njegov kult. Je kdo, ki bi se mi pridružil pri tem plemenitem izkazovanju časti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.2.2008 16:33:30   
Anonimen
Jaz bi mela pa še enega moškega poleg.Moj pa niti malo ni za to,razen ženskouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
3.2.2008 16:49:07   
Anonimen
Potem pa nabav dva moška brez tvojega moža,če njemu ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.2.2008 17:09:48   
* Mateja *
Matr jaz sem pa ravno danes ponoči sanjala, da sem bila z žensko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.2.2008 17:39:37   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA

Čupka praviš, da te ženske zanimajo bolj kot moški in da si zato biseksualka. Tudi sama se imam za bisexualko vendar mi je enako lepo z žensko kot z moškim. Mislim, da pri tebi prevladujejo bolj lezbična nagnjenja, pa nič zato. Res je super kombinacija FFM.

Jahica, ne vem. Mogoče. Ali pa gre samo zato, da je seks z žensko bolj nedosegljiv vsaj v okolju v katerem živim in torej veliko bolj mikaven. Tudi moški me močno privlačijo, vendar drugače. S svojim šarmom in osebnostnimi kvalitetami. Pa morajo bit definitno zelo "dedci"user posted image  športne postave, veliki, širokih ramen, velikih rok...
Z mojimuser posted image  sva skupaj že žblj let...pa je seks še vedno fenomenalen in glede na slovensko povprečjeuser posted image  nadpovprečno pogostuser posted image
kakor koli, z obema spoloma mi je faaaajn, z žensko pa še malo boljuser posted image

(odgovor članu JAHICA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.2.2008 17:52:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Kak` mi te ne bo lušte nardila... Kateri ded te še ma tako srečo, da mu lastna žena predlaga naj na obisk povabita njeno najboljšo kolegico in mu na koncu še zagrozi vkolikor bi se on nemara želel samo pogovarjati z njo in nič druga kot to. Pfej, še en dokaz več, da na tem svetu ni pravice.

Ta tipo je moj bog in od zdaj naprej ima v moji sobi rezerviran kotiček pri računalniku kjer bom gojil njegov kult. Je kdo, ki bi se mi pridružil pri tem plemenitem izkazovanju časti?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.2.2008 18:42:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelica36

Potem pa nabav dva moška brez tvojega moža,če njemu ni.user posted image
    Kako sem jaz bjonduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.2.2008 19:26:18   
JAHICA
Sem mislila, da je ta tema namenjena bolj ženski varijanti, pa vidim da je Bakfark not padu. Glej ti lohk kr gojiš kult mojga lubija in mu fajn zavidaš. Jaz sem želela samo Jelici odgovorit, kako je z žensko sexat in nič več. Sej sem se upravičla ker sem res mal preveč napisala, zato razumem da te je mal podžgal. Pač nismo vsi enaki, kam bi pa pršli. Jaz sem pač bisex. In to sem mojmu ko smo se spoznal tud povedala in mu povedala da imam pač tud žensko s katero skup ****ava. In vprašala sem ga tudi če ima kaj proti in če ima lahk najino razmerje tkoj prekiniva. Ni imel nič proti za varianto FF, absolutno pa za MM, tko da tvoj predlog zanesljivo odpade. Lahko pa prepričaš svojo bolšo polovico, da se spoznamo, da skupi dol sedemo in če se vžgemo tud popedenemo vsi štirje.

Zdej se nam pa res že mudi v savno v LJ.

LP 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.2.2008 20:18:45   
bastian111
Sama škoda ,da ni 1 April ! Je pa za to tik pred vrati Pust!
Lepo se  imejte.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.2.2008 21:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA

Sem mislila, da je ta tema namenjena bolj ženski varijanti, pa vidim da je Bakfark not padu. Glej ti lohk kr gojiš kult mojga lubija in mu fajn zavidaš. Jaz sem želela samo Jelici odgovorit, kako je z žensko sexat in nič več. Sej sem se upravičla ker sem res mal preveč napisala, zato razumem da te je mal podžgal. Pač nismo vsi enaki, kam bi pa pršli. Jaz sem pač bisex. In to sem mojmu ko smo se spoznal tud povedala in mu povedala da imam pač tud žensko s katero skup ****ava. In vprašala sem ga tudi če ima kaj proti in če ima lahk najino razmerje tkoj prekiniva. Ni imel nič proti za varianto FF, absolutno pa za MM, tko da tvoj predlog zanesljivo odpade. Lahko pa prepričaš svojo bolšo polovico, da se spoznamo, da skupi dol sedemo in če se vžgemo tud popedenemo vsi štirje.

Zdej se nam pa res že mudi v savno v LJ.

LP 

Sem si kar mislil, da bo padla šala na predlog. V bistvu nikoli ne reci nikoli.

(odgovor članu JAHICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
22.7.2008 11:21:15   
Anonimen
Mene pa zanima kako se je končala tista noc pri juhici v troje po večerji?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
22.7.2008 11:33:50   
ronja
Nisem še poizkusila, vendar ne bi imela proti, če bi se tako zgodilo. Trenutno imam super fanta in zaenkrat še nisva razglabljala prav dosti o možnosti, da bi se nama še kdo pridružil, vendar bi si oba verjetno bolj želela žensko zraven;) Trenutno bi bila zadovoljna že če bi lahko bila sama, hehe.

Bi bil pa verjetno problem, ker nimava ravno preveč podobnega okusa za ženske - meni so všeč bolj ženske ženske, take z oblinami, lahko tudi bolj močne (čeprav sama nisem lih taka), njemu pa bolj suhe, čeprav ne priznauser posted image . Verjetno bi pa rajši najprej sama probala z žensko, šele potem v 3. Če bi si to kdaj zaželel bi mu verjetno izpolnila željo, ampak pod pogojem, da se vse skup zgodi bolj spontano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.7.2008 11:45:00   
Anonimen
Dougo je ze tega ampak jaz sem ze imela vezo z zensko in moram rect ,da je bilo zelo lepo in se nebi branila se kaksne neznosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
22.7.2008 20:57:40   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Nisem še poizkusila, vendar ne bi imela proti, če bi se tako zgodilo. Trenutno imam super fanta in zaenkrat še nisva razglabljala prav dosti o možnosti, da bi se nama še kdo pridružil, vendar bi si oba verjetno bolj želela žensko zraven;) Trenutno bi bila zadovoljna že če bi lahko bila sama, hehe.

Bi bil pa verjetno problem, ker nimava ravno preveč podobnega okusa za ženske - meni so všeč bolj ženske ženske, take z oblinami, lahko tudi bolj močne (čeprav sama nisem lih taka), njemu pa bolj suhe, čeprav ne priznauser posted image . Verjetno bi pa rajši najprej sama probala z žensko, šele potem v 3. Če bi si to kdaj zaželel bi mu verjetno izpolnila željo, ampak pod pogojem, da se vse skup zgodi bolj spontano.

opaaaaaa user posted image
najprej čestitke, da si mela tolk poguma tole napisat kr pod svojim nickom user posted image ...res pohvalno....baba in pol...ni kaj user posted image
drugač pa....zanimivo zanimivo user posted image
.....me preseneča kolk mamic si želi podobno..človk kr ne more verjet user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.7.2008 21:06:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image jest tudiiiii

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
22.7.2008 22:08:06   
*blondie*
tut še nism probala pa biuser posted image pa trojčk me tut mikauser posted image učash je treba mau popestrituser posted image

blondes do it better

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?