Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pritožba na odločbo o OD 25.1.2008 16:13:57
|
|
|
|
mojcaziga
|
Torej, dobila sem odločbo za OD, na katero bi se pritožila. Kam pošljem pritožbo? Ker piše, da se lahko pritožim na Ministrstvo za delo, družine in soc, zadeve, LJubljana, Kotnikova 5. Pritožba se vloži pisno ali poda ustno pri CSD, ki je to odločbo izdal. Se pravi oddam tam, kjer so mi mojo odločno izdali, ampak naslovim na Ljubljano al kako? Pa ali moram ponovno dodati vsa dokazila, ki izkazujejo moj status ali zadostuje to, da sem jim poslala zraven vloge za OD? Pa če ima katera člen, zakon,.....karkoli, ki bi mi pomagal pri pritožbi. Upoštevali so mi dohodke iz 2006, kljub temu, da sem dodala potrdilo o nezaposlenosti, in ne dobivam denarnega nadomestila ali česa podobnega. Hvala za vsak namig ali nasvet. LP, mOjca
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?