|
RE: Prevare, ki se končajo v dobro ljubic 25.1.2008 20:26:43
|
|
|
|
Gina
|
Če v zakonu ni vse ok, pa če se predolgo trudiš, pa ne rata in ne rata nič boljše, potem se ti lahko zgodi, da dobiš push up od zunaj, v obliki neke nove osebe, s katero se ti zgodi kemija. In če se zgodi kemija, pač nimaš ravno kakega ogromnega vpliva več na vse skupaj. Takrat hormoni nekako drugače delujejo, takrat vidiš same rožice in slišiš travo rast. Četudi vidiš nek nesmisel, pa ti možgani pravijo, da pusti vse skupaj, ne moreš, če se še tolk trudiš. Vprašaj kogarkoli, ki je šel čez kaj takega, vsi enako povedo. Tudi mojemu ex se je nekaj podobnega zgodilo. Pa sem zihr, da je želel prekinit, pa ni mogel..... In ne boš verjela, srečna sta še vedno. Pa je že 8 let po moje minilo, kar sta začela šmirat. Ok je bilo za njiju (pa tudi zame dolgoročno). Jaz gledam reči malo drugače. V življenju imaš nekaj za rešit. In v vsakem primeru boš srečeval ljudi, ki te bodo peljali k temu cilju tako ali drugače. Tako da nobena stvar se ne zgodi brez razloga. Če nekdo iz stvari ne zna potegnit nekega normalnega zaključka, potem je sam kriv, mu bo pač vedno huje, dokler ne bo imel dovolj začaranega kroga in splezal ven. V primeru da greš na vrat na nos v nov odnos, imaš po moje 50:50 možnosti, da se bo končalo zanič ali pa super. Ne verjamem v to, da je to nujno zanič. Enako se ti zgodi, če leta in leta objokuješ, kaj se ti je zgodilo, pa ne greš iz strahu v novo vezo, pa predeluješ in predeluješ, pa iščeš mr. perfecta..... na koncu imaš še vedno 50:50 možnosti, da boš zadel na loteriji življenja... . Je pa res, da vsak človek to doživlja na svoj način, vsak si mora izbrati svoj način reševanja zadev. Tako da sta za moje pojme oba načina ok, noben ni naroben. Vedno si izbereš partnerja, ki ima še vedno nekaj značajskih lastnosti ex partnerja in nekaj popolnoma drugačnih. Potem je pa odvisno od obeh, kako se bodo reči odvijale. Tudi ne verjamem v dejstvo, da če je nekdo enkrat nekoga prevaral, da bo tudi drugič. Lahko da ja, lahko da ne. To dvoje ni povezano. Nikdar ne veš, kdaj se bo tebi to zgodilo. Vsakemu se lahko to zgodi. Vsak se tudi lahko narobe odloči. Tudi 2x. Kaj češ, ljudje smo.
|
|
|