Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 15:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
poskusi zračunat kateremu se bolj splača. Ponavadi je boljš, da uveljavlja tisti ki ima večjo plačo.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 15:52:42
|
|
|
|
caillou
|
Ninny, mi ni jasno kako naj zračunam, ker še nismo dobili nobenih podatkov iz službe .
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 15:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, jaz jih imam že za oba. samo bi vama pa že mogli dat.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 16:00:48
|
|
|
|
caillou
|
Ja, to je pa res čudno. Moram v ponedeljek klicat na kadrovsko.
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 16:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, ja daj vpraš, mogoče mislijo, ker nam letos ni treba izpolnjevati vlog, da jim ni treba nič dati.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 16:05:26
|
|
|
|
caillou
|
Evo sem klicala. V naši firmi še noben ni dobil ničesar . Letos bo s tole dohodnino noro ! Hvala ninny za info.
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 16:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, edino ugovore boš morala pisat.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 16:10:53
|
|
|
|
caillou
|
Pa daj no, a ni noro no !!?? 2%davčna olajšava se ukinja popolnoma, pa imam občutek, da še sami ne vedo kaj lahko pričakujejo od sprememb. Kaj bo potemtakem olajšava ? Samo otroci ? Upam, da se javi kakšna, ki nam bo kaj več povedala o tej davčni reformi. Jaz sem izgubljena priznam.
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 18:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa tole zanima. Do 31.1. je potrebno oddati vlogo,če pač nisi imel čez leto prijavljenih otrok. Torej izpolne se samo prvi stolpec-ane? Pa kdo mora biti napisan kot davčni zavezanec-a on a jaz? A mogoče oba in je treba dve vlogi oddat? V glavnem, nč ne vem
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 18:27:27
|
|
|
|
caillou
|
****, žal ti ne znam pomagat, ker tudi sama čakam na odgovor .
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 19:21:02
|
|
|
|
žigolino
|
Vlogo izpolniš tudi v primeru da si jih mela čez leto v olajšavi,saj bo tudi prišlo do kakšne razlike pri nekaterih.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 19:42:46
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Pa daj no, a ni noro no !!?? 2%davčna olajšava se ukinja popolnoma, pa imam občutek, da še sami ne vedo kaj lahko pričakujejo od sprememb. Kaj bo potemtakem olajšava ? Samo otroci ? Upam, da se javi kakšna, ki nam bo kaj več povedala o tej davčni reformi. Jaz sem izgubljena priznam. Vse olajšave so ukinjene, razen olajšave za vzdrževane družinske člane in za PDPZ. S temi roki je pa tako... delodajalci morajo (ravno tako kot delavci za VDČ) do konca meseca javiti DURS-u podatke o odmerjeni dohodnini. Lahko bi drugo zamaknili vsaj za 15 dni IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa tole zanima. Do 31.1. je potrebno oddati vlogo,če pač nisi imel čez leto prijavljenih otrok. Torej izpolne se samo prvi stolpec-ane? Pa kdo mora biti napisan kot davčni zavezanec-a on a jaz? A mogoče oba in je treba dve vlogi oddat? V glavnem, nč ne vem Ja, do konca meseca moraš oddat, ni pa nujno, vendar bo potem daljša procedura (pritožba na odločbo). Fajn bi bilo, da si prej preračunaš, komu se bolj splača uveljavljat olajšavo, včasih pride celo najboljša kombinacija eden enega otroka 5 mesecev, drugi 7 mesecev ipd. Če že imaš povzetek obračuna dohodkov, potem se malo poigraj na eDavkih.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 19:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pismo še kr nč ne vem Torej,na teh vlogah ni treba dohodkov pisat,samo podatke otrok in njega recimo (a mene tud?) Ponavad on uveljavlja.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 20:04:31
|
|
|
|
Antilopa
|
Si faca Nič dohodkov oz. plačil, nakazil, samo osebne podatke. Tebe edino, če nisi zaposlena. Tiso pa vpiše od avgusta - decembra.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 20:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Antilopa Sploh nisem vedla da si to ti No zdej vem,pa da ponovim -oddam eno vlogo,on vpiše obe punce pol pa jaz nesem oddat Sedi 5
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 20:25:48
|
|
|
|
pajac
|
**** saj lahko tudi on nese Sedi 4...
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 20:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo ja -maja jesen
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 25.1.2008 22:26:03
|
|
|
|
branka87
|
-Če daš vlogo na sebe pa maš manjšo plačo dobiš več; -Če daš pa na njega pa ma večjo plačo bo dobil manj; Mislim pa da ti itak pol pri dohodnini vzamejo al pa vrnejo... Odvisno od prihodkov.
|
|
|
|
RE: Vloga za uveljavljanje posebne olajšave... 26.1.2008 10:14:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,jaz imam veliko manjšo plačo od njega.A pol misliš da bi bilo bolje da jih napišem nase?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?