Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2005 18:19:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 18:20:25
|
|
|
|
dory
|
O boga Ani...tudi Maj je mel vrocino,ko sta mu rasli dvojkici...ni niti smrkal niti kasljal...dala sem mu zjutraj in zvecer malo zlicko calpola,da je vsaj pojedel kej in mal zaspal...drugace nisem nic druzga pocela,kot ga crkljala na veliko.. Ceprou je danes tudi Maj zbolel...nima samo vrocine,ampak tudi smrka in kaslja..prvic v njegovem zivljenju...tko da sem tud jaz zdej v dilemi kaj nardit...s calpolom ga ne upam filat...bova sla verjeten se jutr zadravcevi pokazal.. Lupcka Ani v upanju,da se kmalu pozdravi
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 18:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej, ko bi bil vsaj samo prehlad. Če bo jutri šlo v to smer, jo ne bom nikamor vlačila. Škoda, ker tako majhni ne znajo povedat. Ali jo boli grlo, ali glava...? Tudi vi se hitro pozdravte!
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 18:29:34
|
|
|
|
Annny
|
Meta, kaj pa Paracetamol svečke za zbijanje vročine? Mi smo jih dobili na recept po cepljenju, vendar jih k sreči nismo rabili:zmeden2: Upam, da bo mala kmalu spet v formi:rozica: LP
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 18:37:16
|
|
|
|
viv_
|
Meta, čist možno da so zobki, pa fino je vročino zbijat, da ne gre previsoko. Jaz ji dam Calpol sirup pa ji vedno pomaga. Sicer pa priporočajo da se pri vročini veliko pije. Sicer pa dr. Živa 8) ugotavlja, da je možno tudi, da je 6. bolezen. V tem primeru bo jutri še višja vročina, potem bo pa naenkrat padla in bo Ani postala vsa pikasta. To ni nič nevarnega niti ni zdravil, mine samo od sebe. Lp in pocajtejta se!
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 19:16:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Annny: mamo svečke doma, ampak jaz bi to porabila kot zadnjo možnost, če bi ji šla res vročina čez vse meje. Dr. Živa-ga: ja tudi jest sem pomislila na Calpol in mislim, da se atiju obeta pot v dežurno :) Hvala vam vsem za dobre nasvete & želje.
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 19:24:36
|
|
|
|
Mojca20
|
Jest bi ji zbila vročino, če je nad 38,5 jutri pa bi jo peljala k zdravniku.
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 20:15:49
|
|
|
|
bini
|
Hojla sošolka :)- ja, tud dolenjke smo na RR Tudi meni tole zgleda kot šesta bolezen, ki jo je naša Ana že prebolela... začne se kot vročina, ki je vsak dan višja - pri nas je peti dan vročina padla, pojavili pa so se rahli izpuščaji po telesu... jaz sem ji vročino zbijala ko je imela 38 - s calpolom.. sicer pa je meni pediater rekel, da je vseeno al svečko al calpol.. važno da je ne bo bolelo.. pa verjemi da bo Ana kmal ko nova :sloncek:
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 20:17:44
|
|
|
|
Taša
|
Mi smo imeli prejšni teden(obe) vročino.. Ta se je gibala med 38 in 40.. Kasneje jima je začelo tečit iz nosa, boleti glava, začeli sta kašljat in po nekajkratnih obiskih pri zdravniku so ugotovili virozo in kaj sledi čajček, počitek.....
|
|
|
|
Kaj bi vi na mojem mestu... 20.1.2005 20:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo kje vse sošolke najdem :bravo: Ja zgleda da mamo dve šanse... al je 6. bolezen al pa viroza :(( V nobenem primeru jo ne bomo zlahka odnesli. No ja tud to more bit ane... Edin to se bojim kar je rekla bini, ker če bo vročina vsak dan višja, bomo na koncu imel Ano na žaru :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?