|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Drugič noseča
20.1.2005 16:22:16   
pi
Doma imam 2,5 leti staro princesko in si vsi želimo še enega :duda:. Na drugem delamo že 8 mesecev in nam ne rata. Prvič sem zanosila takoj prvi mesec.
Zanima me če je katera od vas imela podoben problem, da je prvč zanosila hitro drugič pa ne ?
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Drugič noseča
20.1.2005 16:30:46   
kofetek2010
Mi2 sva na prvem delala 6 mesecev, naslednji mesec greva na delo za drugega, upam, da bo čimprej ratalo nama in tudi vama.

lp
jana73

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Drugič noseča
20.1.2005 16:42:13   
pi
Želim ti da bi bila čim prej :nosecka: !

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Drugič noseča
21.1.2005 7:04:22   
nanka
Pozdravljena,
Prvič sem zanosila neplanirano, drugič takoj, trtjič (11 T) pa sva se trudila kar 6 mesecev. Ne vrzi puške v koruzo, saj bo.
Pozdravček vsem. :)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Drugič noseča
21.1.2005 7:51:56   
puri
Jaz sem prvega zanosila takoj, za drugega sva se pa matrala pol leta!

Saj bo kmalu, boš videla!

lp:)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Drugič noseča
21.1.2005 8:06:03   
žužu
prvega in drugega takoj, skoraj brez planiranja, sedaj pa se za tretjega matramo že pet mesecev.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Drugič noseča
21.1.2005 8:36:50   
darjatimci
Živijo!
Tudi jaz prvič neplanirano,drugič dokaj po planu,trtjič pa že z precej težavami in izgubo, četrtič pa kar z nenada še sedaj se na ta račun zabavava kdaj sva ga naštimala,ha,ha,kar veselo na delo,LP,Darja!
PS.Z veseljem,pa ugotavljam,da nas sploh ni tako malo z več otroki,naj velja mati korajža in vsem lepe pozdrave!!:bravo:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Drugič noseča
21.1.2005 21:21:48   
beba76
Prvič po treh mesecih, drugič neplanirano (prvi mesec po prenehanju jemanja KT), tretjič smo pa se matrali pol leta.
Se mi zdi, da v tretje gre težje, če sklepamo po naših odgovorih...:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Drugič noseča
22.1.2005 14:55:46   
Mirna
Pi, tudi nasa puncara je stara skoraj 2,5 let. Prvic nam je ratalo takoj, zdaj pa smo imeli kar nekaj polomov, ker sem so se mi po prenehanju jemanja KT povsem zmedli hormoni in s tem tudi ciklusi. G mi je predpisala klomifen in s temi tbl. nam je potem uspelo takoj.
lp, :nosecka:Mirna (6 T)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Drugič noseča
22.1.2005 22:28:37   
pi
Najlepša hvala vsem za odgovore. Upam, da bo tudi nam kmalu uspelo dobiti še enega :duda:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?