|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKOKRAT???
25.1.2008 10:15:54   
jabi babi
KOLIKOKRAT slončkate v času ovulacije ,če ta traja samo par dni???midva ene trikrat,se pravi vsak drug dan,potem jo je pa itak že fertik.ne vem no,ampak men se zdi da od tako malo sexa je težko zanosit  <ker se tako v drugih dneh ne prime>ah mal sem zakomplicirala,upam da me razumete.....lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKOKRAT???
25.1.2008 10:21:23   
Colicka
Midva pa sploh vem na nč ne gledava, ker očitno to samo vira zanositev ..skrb, kdaj kako kolikokrat ...
KO ZAPAŠE :)

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 10:46:00   
blue sky
Ko sva se odločila za otroka, sva slončkala vsak dan, včasih tudi večkrat user posted image . V glavnem se nisva obremenjevala s tem, kdaj bo ratalo.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 10:59:00   
viv_
user posted image user posted image  Zanosit se da od zlo malo sexa user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 11:00:44   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: viv

user posted image user posted image  Zanosit se da od zlo malo sexa user posted image user posted image

user posted image  se strinjam...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 11:04:05   
jabi babi
face ste.....ja sej to je pa tud res,ravno takrat k sva glih enkat na mesec sm zanosila ampak žal......A MATE RECEPT????user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 11:08:01   
ina82
MIdva sva vsak danuser posted image , ker nisem imela redneuser posted image  tako da nisem točno vedela kdaj imam ovulacijo in tako sem bila sigurna da je nisma zgrešila. Da pa ne postane dolgčas ali navada pa eksperimentirajta

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 11:09:07   
little angel
midva pa vsak dan od zadnega dneva user posted image do prvega dne user posted image . mogoce kdaj kaksen dan ven spustima. pa se ni nic ratalo tak da ne vem kaj je to... KT ne jem od novembra, prvo user posted image po prenehanju jemanja KT sem dobila po 43 dneh, danes je 29 dan pa se vedno nic, jutr delama test...

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 11:18:10   
little angel
ina82 pa vama je ratalo?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 11:23:42   
ina82
Je jauser posted image . Sicer je moj bil dost v tujini in sma lahko samo ko je prišel pač na nekaj dni domov-takrat nama seveda ni ratalo, kak pa je prišel za vedno pa sma slončkala vsak dan pa je ratalo v prvo.
Upam da vam čimprej uspe zagledatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 11:27:52   
varci
Midva sva prve 3 mesece piskušanja seksala vsak dan med ovulacijo, pa se ni nič prijelo. Ta mesec pa sva vsega skupaj le 6x. V času ovulacije le 2x (vsak drugi dan) in je ratalo. user posted image user posted image
Probaj se čim manj obremenjevat in ne mislit toliko na plodne dneve in potem pod pritiskom seksat. Sprosti se in ko boš najmanj pričakovala bo uspelo. Vsaj pri  meni je bilo tako. Prve 3 mesece sem bila sigurna, da bo ratalo pa ni, zdaj pa sem bila 100%, da ne bo nič in glej ga user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 11:33:42   
little angel
jaz res upam da bo test jutri pokazaluser posted image , ce ne pa pac drugi mesec. samo mi pa ni cist jasno kak se ne prime ce sma vsak dan tak pridnauser posted image

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 12:38:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

samo mi pa ni cist jasno kak se ne prime ce sma vsak dan tak pridnauser posted image

Lahko jajčece ni dovolj dozorelo, lahko novben spermij ni bil dovolj močan, vzdržen, da bi prebil jajčece, lahko je vse uspelo, pa se jajčece ni zasidralo... To je huj k loterija. Res pravi čudež življenja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 12:49:51   
little angel
torej se to lahko iz meseca v mesec spreminja?torej nama npr naslednji mesec lahko uspe?ceprav ta mes se ni mes amppak pa mam neki cuden obcutek v spodnjem delu trebuha. res je prava loterija to ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 12:52:02   
simonas
Jaz sem tudi zanosila tisti mesec, ko sem nehala štet plodne dneve, merit temperaturo in se obremenjevat kolikokrat in kako. Šla sva na dopust, se malo sprostila in glej ga user posted image

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2008 7:25:15   
pikica36
midva sva tud prakticirala vsak dan, od začetka ko sva začela delat nauser posted image  pa ni blo nič. zdaj sva dala malo možgane na off in sva user posted image  vsak drugi ali tretji dan oa je ratalo.

nevem zakaj a je res naključje ali sreča ali pa je res da so user posted image bolj aktivni, če bolj "poredko"user posted image user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2008 7:27:51   
bastian111
Skoraj leto in pol sva se trudila user posted image vedno na ovulacijo oz skoraj vsak drug dan. Potem pa sva user posted image ko nama je pasalo in neverjetno ratalo takoj!Ne obremenjujta se stem pač pa uživajta pa bo prišlo samo od sebe!user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?