|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrdilo o nekaznovanju
25.1.2008 10:04:09   
FORZA
A se to potrdilo dobi samo na ministrstvu?
Na sodišču se dobi samo potrdilo, da trenutno nisi v nobenem postopku.user posted image
A je tole ta obrazec
http://www.mp.gov.si/fileadmin/mp.gov.si/pageuploads/2005/PDF/obrazci/potrdilo_KE_fizicna_oseba.pdf

Katerega moram poslati in koleke zravenuser posted image

Priložiti moram k prošnji to potrdilo.

V kolikem času ti vrnejo obrazec?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrdilo o nekaznovanju
25.1.2008 10:27:48   
Polona31
Kolikor se jaz spomnim se na ministrsvo poslala kar vlogo ki sem jo napisla sama, brez kolekov.
Če se prijavljaš na razpis za delovno mesto ti vseh teh dokazil ni treba iskati sami, ker to so podatki iz uradnih evidenc ki si jih lahko pridobi delodajalec sam. Ti vlogi priložiš samo pisno izjavo s katero delodajalcu dovoliš da pridobe vse manjkajoče podatke za potrebe razpisa. Da ta potrdila pridobivaš sma bo čas za prijavo že potekel, preden jih boš dobila.

Pa veliko sreče, če iščeš službo!

Polona

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 10:35:39   
FORZA
Polona 31 hvala lepa za odgovor.

Nevem no navedeno je naj vlogo z vsemi dokazili, se pravi tudi to potrdilo pošljem na njihov naslov.
Poskusila bom pridobiti to potrdilo, če bo pravočasno prispelo, drugače bom k vlogi priložila pisno izjavo.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 11:02:06   
saraja
Tudi jaz sem rabila to potrdilo, pa nisem nikjer dobila kakšnega obrazca. Pa sem jim poslala kar po mailu svoje podatke, pa so mi v 2 delovnih dneh poslali po pošti brezplačno.

Čakaj ti bom dala vzorec:
ZADEVA: POTRDILO IZ KAZENSKE EVIDENCE FIZIČNIH OSEB

Prosim za potrdilo iz kazenske evidence fizičnih oseb.  Moji osebni podatki so naslednji:
EMŠO:
IME IN PRIIMEK:
DATUM ROJSTVA:
KRAJ ROJSTVA:
OBČINA ROJSTVA:
DRŽAVA ROJSTVA:
NASLOV STALNEGA BIVALIŠČA:
DRŽAVLJANSTVO: SLOVENSKO
MOJ PREJŠNJI PRIIMEK SE JE GLASIL:

POTRDILO POTREBUJEM KOT PRILOGO K PROŠNJI ZA: ZAPOSLITEV
POTRDILO POŠLJITE NA NASLOV:

Poslala sem pa na: Gp.Mp@gov.si

Upam,da sem ti pomagala.

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 14:21:36   
FORZA
Sem jim že po pošti poslala obrazec za vsak slučaj, da bo sigurno in kolek 1,06 evra, tko je na občini rekla da mora biti zraven.
Če bom pa še kdaj slučajno potrebovala bom pa na ta način kot ti saraja poskusila kar preko maila.
Upam, da mi v dveh dneh pošljejo nazaj.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 15:08:09   
Colicka
Če je to potrebno za službo, je zastonj. Pšlješ izpolnjem obrazec in ga dobišp potrjenega v nekaj dveh.

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2008 10:17:32   
Strawberrie Cherrie
Za službo ne potrebuješ kolekov. sem pa dobila domov nekje po 4dneh? obrazec mi je pa dala bodoča šefica.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 10:00:27   
FORZA
Poslala sem v petek. Danes sem že dobila nazaj po pošti potrjeni obrazecuser posted image sem mislila, da bom dlje čakala.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 12:29:27   
saraja
S_C - dej povej kje si pa dobila šiht, če ni skrivnost no. A na Relaxu si dobila vabilo?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?