|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6
20.1.2005 15:59:53   
patty
Punce, a katera pozna to znamko? Prodaja jo Infantino v Kranju, me pa zanima, kakšna je kvaliteta teh vozičkov, kako se obnesejo ...

Vesela bom vsake informacije.

Hvala in pozdravček,
Patty :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.1.2005 9:46:16   
malika
Uporabljam ga ne, sem ga pa videla v živo in se mi zdijo čisto solidni vozički. Imam pa njihovo marelo, mislim, da je Indiana alu:zmeden: . In z njo zaradi malih koles nisem najbolj zadovoljna, ker nasedem v vsako luknjo, v trgovinah pa se kolesa itak ne vrtijo:zmeden: . Mogoče me je razvadil moj Quinny s velikimi kolesi.:zmeden: No zdaj kraljuje v garaži.

Kaj dosti ti ne znam svetovat, ampak če bi sama izbirala bi raje vzela 4 kolesnik, ker ima večja kolesa in je tako pomoje lažje vodljiv.Izkušenj pa nimam, ker imam sama trikolesnik.

Še bolje pa bi bilo, če bi ti ga dali da ga preiskusiš v vožnji malo izven trgovine, ker mislim, da imajo v Infantinu po tleh itison in po takšni podlagi se vsi vozički super vozijo.

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2005 18:21:55   
patty
Malika, hvala za nasvete. Po razmisleku sem se odločila, da ne bi testirala te znamke. S fantom se navdušujeva nad trikolesnikom Quinny Speedi SX (je zelo lahek in zložljiv, z večjimi kolesi - 1. je vrtljivo za 360 stopinj), je pa končni znesek (potrebuje še košaro in seveda avtosedež) kar visok.
Malce bova še razmislila :zmeden: Se pa vsekakor splača dat malce več, pa da je v redu.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2005 14:19:40   
Alina_alin
Tudi midva imava plan kupit Quinny SX. A ga ima katere in napiše kako je zadovoljna z njim?

(odgovor članu patty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?