Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 21.1.2005 9:46:16
|
|
|
|
malika
|
Uporabljam ga ne, sem ga pa videla v živo in se mi zdijo čisto solidni vozički. Imam pa njihovo marelo, mislim, da je Indiana alu:zmeden: . In z njo zaradi malih koles nisem najbolj zadovoljna, ker nasedem v vsako luknjo, v trgovinah pa se kolesa itak ne vrtijo:zmeden: . Mogoče me je razvadil moj Quinny s velikimi kolesi.:zmeden: No zdaj kraljuje v garaži. Kaj dosti ti ne znam svetovat, ampak če bi sama izbirala bi raje vzela 4 kolesnik, ker ima večja kolesa in je tako pomoje lažje vodljiv.Izkušenj pa nimam, ker imam sama trikolesnik. Še bolje pa bi bilo, če bi ti ga dali da ga preiskusiš v vožnji malo izven trgovine, ker mislim, da imajo v Infantinu po tleh itison in po takšni podlagi se vsi vozički super vozijo.
|
|
|
|
Voziček Babywelt Oregon 4 ali 6 21.1.2005 18:21:55
|
|
|
|
patty
|
Malika, hvala za nasvete. Po razmisleku sem se odločila, da ne bi testirala te znamke. S fantom se navdušujeva nad trikolesnikom Quinny Speedi SX (je zelo lahek in zložljiv, z večjimi kolesi - 1. je vrtljivo za 360 stopinj), je pa končni znesek (potrebuje še košaro in seveda avtosedež) kar visok. Malce bova še razmislila :zmeden: Se pa vsekakor splača dat malce več, pa da je v redu. Pozdravček, Patty:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?