|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Star voziček
24.1.2008 22:05:26   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko je kaj vas, ki imate stare vozičke, npr, 5 let in ni najbolj moderen? Lep pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Star voziček
24.1.2008 22:23:54   
frutka_
Jaz še ga imam. Ampak razmišljam o nakupu novega, ker mi je full všeč.
Od tamalega imam še  tudi Zappa ki bo star 4leta, ko ga bom lahko uporabila pri dojenčku. Ki je šele na poti.user posted image
Prodajaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 22:24:05   
Jančika_
Hm...naš je star 3,5 let, če to štejeuser posted image . Chicco 6WD in mi je še vedno všeč; po moje ga bomo imeli še za naslednjega otroka (ki še ni v izdelavi). Za modernost pa ne vem; zadnji krik mode seveda ni, mi je pa še vedno veliko bolj všeč kot večina stvari na tržišču.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 22:25:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ampak razmišljam o nakupu novega, ker mi je full všeč.

No, to mi povej - kaj imaš nagledano?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 22:29:24   
frutka_
Daj poglej ta video...za crknit!

PIMP MY STROLLER

http://www.youtube.com/watch?v=YDs_Rg7LovE&feature=related 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 22:39:13   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Daj poglej ta video...za crknit!

PIMP MY STROLLER

http://www.youtube.com/watch?v=YDs_Rg7LovE&feature=related 

Z Joejem sva se skor rolala po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 0:37:00   
Anonimen
Jaz imam starega, koliko pa ne vem ker sem ga kupila pred 2 leti ampak v trgovini z rabljenimi stvarmi...je pa od ABC design...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 8:19:35   
špelin@
Pa kaj potem, če ni moderen?? user posted image user posted image user posted image

Imam 15 let staro Peg perego marelo in 3 leta starega Maxi Taxija. Meni sta všeč, sta odlično ohranjena in zelo uporabna, drugo me pa ne briga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 8:26:17   
buči
Jaz bom kar obdržala starega (malo več kot 3 leta, ker je še popolnoma ohranjen, pa še zelo sem zadovoljna z njim, ker je res fajn (ABC 3kolesnik), potem pa kupim eno fino marelo-voziček, ko bo mali star kakšno leto.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 9:51:38   
sayuri
JAz imam starega 3,5 let in sem ga spravila za drugega otročka, ker sem bila z njim zelo zadovoljna, zelo dobro nam je služil...skratka vse pohvale. No, zdaj pa dvojčka pričakujemo in bom morala nov voziček kupit. Tega bom pa verjetno prodala. Pa mi je prav hudo, ker mi je še vedno zelo všeč (Quinny Freestayle 4XL)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2008 12:36:24   
Anonimen
Ko je bil prvi sin star 1,5 let,smo kupili novi peg perego pliko in,ker se nikoli ni hotel voziti z njim,sem ga posodila kolegici,za katero sem pa mislila,da zna bolj čuvati sploh tuje stvari.Po približno dveh letih mi je dala takega nazaj,da raje ne pomislim.Obglodanga,pokraspanga,čisto totalno obnucanega.Imela bom ga samo za na travnik okoli hiše,ker za drugam ni.Sma pa kupila v Rutarju za 150 evrov športnega,ki se čisto poleže,je neka čudna avstrijska firma.Glavno mi je,da je funkcionalen,lep in neobčutljiv.Da bi pa kupovali te moderne vozičke,in dajali ogromno denarja se mi pa zdi brezveze,ker je vse druga bolj pomembno,kot to v kakem vozeku se dete vozi.Če bi mi kolegica vrnila vsaj malo lepšega,pa zagotovo nebi kupovali drugega.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2008 19:54:40   
anarabarbara
Jaz imam starega rabljenega Peg Perego in se mi zdi popolnoma nepomembno, kako zgleda. Na blagu se vidi, da je dal voziček že marsikaj skozi, ampak mi je na nek način prav zaradi tega všeč. Včasih sem se prav smejala mamicam, ki so imele vse najnovejše stvari in bile zraven čisto preč, če se je kaj polilo ali če so slučajno zapeljale čez blatno lužo user posted image . Jaz se nisem sekirala čisto nič, ker sem ga kupila na bolhi za prav hecen denar. Pa še ekološko je - kupit nov voziček se mi je zdelo nesmiselno, ker so rabljeni tako lepo ohranjeni, da bi bilo res škoda jih metati stran.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2008 20:21:48   
Anonimen
To , to sem hotela slišati. Lpuser posted image

(odgovor članu anarabarbara)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2008 13:07:32   
Naja30
Imam peg perego od hčerke, ki bo stara 18m, ko bom rodila in ga bomo ponucali tudi za dojenčka. Ne vidim pointa v kupovanju novega vozička, če je pa ta še lepo ohranjen, dokaj nov in zelo praktičen. Saj v trgovini marsikaj zgleda luštno in oh in sploh, je pa v bistvu zelo nepraktično.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.1.2008 15:28:24   
anarabarbara
Z veseljem user posted image

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2008 18:34:43   
valentina2006
decembrka: Sama bom mela voziček Inglesina izpred 5 let...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2008 22:08:11   
koala
Moje dete bo že 3 dete, ki se bo vozilo v tem vozičku v katerem se bo, voziček je star 8 let, je pa točno tak model kot sem ga hotela imeti. In se mi zdi popolnoma brezveze kupovati drugega, ko pa sem tega dobila na posojo, sicer sepakošara itak ne zrabi. Ni top moderen, pa mi te oh in sploh moderni vozički sploh ne sedejo. Pa tudi potem, kobo košaro prerasel, se bo prevažal v rabljenem pp pliko, raje kot v voziček investiram v dober avtosedež.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.