|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:01:46   
Anonimen
... mene pa zanima ali boste svoje male otročke letos kaj našemile. Najbolj me zanima za otročke , ki še ne hodijo-torej dojenčke.

Filip je star 7 mesecev in pol in bi ga rada oblekla v kakšen kombinezonček...mi bo kar mami naredila...verjetno za zajčka ali kakšnega kužka ... kombinezonček na zadrgo in s kapuco (z ušeski in zadaj repkom). Po obrazu ga ne mislim nič mazat.

Kaj pa ve? Kakšne plane imate? Sem malo gledala kostume, pa so za dojenčke ful dragei...od 5.000 pa vse do 15.000:zmeden2: Zato bomo raje kar doma ustvarjali.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:05:53   
ZARA
...ma ne vem,sej je se majhna...mogoce jo bom samo napravla pa slikala...Drugac ima moja frendica,malega klovna zame prsparanega...

Kdaj sploh je pust??:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:08:55   
Anonimen
Moj bo klovn, ko je bil majhen, ga nisem šemila, se mi zdi brezveze, itak ne ve za kaj gre.

Pust je 8. februarja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:12:07   
lan
Lan bo pa mornarček.Smo že sprobali in je ful luškan.Samo ne vem s čim mu naj kapico pripnem,da jo ne bo skoz dol dajal.Po mojem mu bom elastiko gor našila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:19:31   
Taša
No Maša bo piščanček, ker sem si shranila oblekco še od Nike, Nika pa bo nevem kaj že Barbie labod ali kraljična ali nekaj podobnega.....Niki sem kupila obleko danes v Mercatorja bila v reklami v akciji za 2.990.00 se je kar splačalo, pa še lušna je......
Drugače pa imajo za malo večje otroke v Mercatorju kar lušne stvari (npr. čarovnica, vila.... že za 1.490,00 SIT) tudi zelo lušno.....:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 14:56:36   
Anonimen
Jaz sem letos nekaj premišljevala o Mojstru Mihu, ker mu je zelo všeč. Ampak ker ga imam na sumu, da potem tega sploh ne botel obleči, bomo uporabili kar lanskega klovna. Seveda, če bo hotel... pri temu človečku nikoli ne veš, kaj ga piči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 15:05:01   
gost
Našo princesko bomo kr v kombinzonček oblekli,čez pa kostum(v kaj pa ne povem, da je boste takoj spoznal):)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 15:14:46   
kimi
Jaz pa še ne vem-moj dragi je močno proti pustu. Tako da bom videla od situacije oblekla pa ga ne bom nič posebnega-namazala pa tudi ne ker bi lahko barvo nesel v usta iz obraza. Je še malo premajhen mogoče drugo leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 15:47:51   
KIRA
še ne ve,. men so še tista ogrinjala iz spara predraga, pa so samo:zmeden: 3 jurje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 17:05:45   
Mojca20
..ah tud jest ne vem. Se mi zdi majhen, raje bomo drugo leto, pa takrat orng (tud mami pa oči, starejši sin je pa že prevelik za maškare, pravi da je to kr neki :)-:)-).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 17:43:44   
puri
Moj tavelik bo telebajsek - če se bo sploh hotel napravt! Smo si sposodili kostum:)

Tamal, pa še ne vem kaj bo, mogoče klovnček, čist tko neki, samo tok da ga slikam!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
20.1.2005 19:20:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 21:09:22   
frutka_
BAGI, full dobro...!!!:bravo::bravo::bravo:

Filip bo čebelica, jaz tudi, ati pa trot!:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 21:13:56   
clea
pust je 8. februarja.Bo pomoje ful velik Prešernov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kmalu bo pust...
20.1.2005 21:18:57   
clea
Bagi to pa je super ideja.Roke pa mogoče prodajajo med ostalimi rečmi za pusta.Sem pa vidla da sem bila mal prepozna s svojo informacijo kdaj je pust.Nisem opazla da je za to že Al bina poskrbela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?