lelaval
|
Jaz s svojo sploh nimam stikov, pa ti povem, da zato lažje in brez stresov ter nepotrebnih pripomb živim. Pa moj je tudi najbolj srečen, ker se je " je znebil" Lelaval, kako ti uspe? Saj na cajte me obide, pa se spomnim na njo, a kar za tem se spomnim, kako gospodovalna je bila, pa nikoli nič prav nisem naredila ne jaz, ne moj. Včasih še mojemu rečem - pa pojdi ti do nej, a noče, ker je rekel, da je spoznal, koliko let nama je uničila. Ni pa nas nikoli vabila na kosilo ali kaj, ko sta otroka (takrat sva imela še 2) imela RD, je rekla, da darilo dobita naslednji mesec, ker trenutno nima denarja, ta mesec pa jih je imel 12 (mesecev namreč)- bi samo kakšno čokolado dala, pa bi bili otroci srečni, ne pa, da je obljubljala vse mogoče, pa nikoli nič uresničila. Sicer pa se je sama tako odločila. Mene je sicer 1x klicala, pa sem ji predlagala, da gremo mi 3 -je na kavo (ona, jaz, moj), a je rekla, da se nimamo kaj pogovarjat. Vredu - pol sva pa zaključile.