|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako sem žalostna:-(
24.1.2008 18:17:50   
Skratek46
Pod forumom "VČERAJŠNJA KATASTROFA" piše kaj se je zgodilo...sam me zanima če sem edina,ki je tako GLUPA, da si belim glavo s tem in jokam, da me nobeden ne vidi. Sploh si ne morem pomagat-tak značaj imam in sem totalno nesrečna ko je kdo zloben do mene.
Zgledam trdna osebnost-ampak v bistvu me vsak drek zlomi. Sej vem, da mi boste napisale, da se ne sekiram in se vam zahvaljujem-sam me bolj zanima kako naj se izognem temu grdemu občutku v srcu-prav prizadela me je.
Občudujem ljudi,ki jim ni mar za take osebe-res jih cenim-sam kaj ko jst res ne morem bit taka-pa se trudim...že dolga leta.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tako sem žalostna:-(
24.1.2008 18:23:02   
Anonimen
Škratek, meni so v otroštvu govorili, da imam zato tako modre oči, ker jih stalno umivam (beri jokam).user posted image  Potem pa doživiš marsikaj in se utrdiš.
user posted image user posted image user posted image  Saj bo. Boš videla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 18:29:55   
Majuska
Škratek, ko sem bila mlajša sem bila tudi sama precej občutljiva... ko pa pridejo nove izkušnje, človek enostavno dozori in se utrdi. Saj veš, kar nas ne ubije nas ojača - to zagotovo drži.

Bodi močna, naj ti ona stara koka ne pride do živega; samo spomni se, kako trapaste ideje ji gredo po glavi in že lahko dvigneš glavo, v nobenem primeru namreč nima pravice, da se takole obnaša. In ne pozabi, da mislimo nate! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 18:36:37   
piščanc
zaupaj se partnerju, zato ga imaš. pa bo takoj bolje. no, ali pa na rr, saj tudi pomaga user posted image

sekiramo se pa vsi, zato je tudi toliko objav na forumu družina. gledaj na svet optimistično in bodi vesela, da nisi ti tista, ki je tako grozna do drugih. s partnerjem pa hočeš nočeš dobiš tudi njegovo družino. imate pa resen problem. samo, da ta problem lahko vaju razdere ali pa še bolj združi - odvisno pa je od zaupanja in komunikacije. pokliči partnerja

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 19:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Občudujem ljudi,ki jim ni mar za take osebe-res jih cenim-sam kaj ko jst res ne morem bit taka-pa se trudim...že dolga leta.user posted image

Trudi se še naprej :).

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 19:21:09   
Naja30
Mene bi tudi to zlomilo. Ampak ne sekiraj se, živela boš s svojim možem, ne z njo. Če se imata vidva rada, je vse ok.
Tudi mene vsaka podobna in tudi manj huda situacija spravi v jok. Sem pač občutljiva in ne dojamem, kako so lahko nekateri taki. Treba se je navadit. Zdaj si še mlada, z leti te bo malo skalilo in boš močnejša, da te ne bo vse iz tira spravilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 20:31:12   
smrka
Nevem, res grozno mora biti da ti to bodoca tasca rece.. bog si ga vedi kaj je v resnici v njeni glavi. Upam da ti tvoj dragi stoji ob strani in da je takrat svoji materi zabrusil par besed. jest definitivno, tej zenski nebi hodila vec v hiso, dokler se mi nebi prisla opravicit. Pusti vesco naj se ona sekira in ne ti. Ti ljubis svojega desca s kerim se bosta porocila in to je NAJVAZNEJSE. Upam da te bo tvoj dragi podpiral v vsem in da razume kako mocno te je prizadela njegova mat.... Upam da se ti bo opravicila, ker s takimi besedami sigurno neboste nikoli vec imele lepega odnosa. Vsaj jaz ga nebi. Probaj ne mislit na njo, naj ne vidi ona da ti je segla do srca. Reci si: ko te j***!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 20:54:35   
Anonimen
Veš, vsakdo nosi neki "križ" v življenju. Tudi jaz sem zelo občutljiva, dostikrat bi se najraje vrgla v kot in bila sama s to bolečino ter da bi me pustili vsi pri miru. Da te pa življenje utrdi...Najbrž bi bila jaz potem kamen. Včasih bolečino prenašamo lažje, včasih težje. Najhuje je človeku, ko mu ne stojijo ob strani osebe, ki so ali bodo najbližje. Jaz imam na žalost probleme z mamo, vem, da bolje ne bo nikoli. Mogoče se pa v tvojem primeru še vse uredi. Veš, ko gledam nazaj npr. 10 let ne morem verjeti, da se najbljižja oseba lahko tako spremeni. Veš kaj me zanima? Kako bo, ko bo zagledala svojega vnuka. Garantiram, da se bo topila kot med. Zmešana ne vem če je, ljubosumna pa sigurno kot user posted image . Lp

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 21:05:49   
lelaval
ej vem, da mi boste napisale, da se ne sekiram in se vam zahvaljujem-sam me bolj zanima kako naj se izognem temu grdemu občutku v srcu-prav prizadela me je.

Verjamem, da te je prizadela. Ti pa sama sebi poskusi dopovedat, da te takšna primitivna izjava (pa naj bo to od tašče ali kogarkoli) ne bo potolkla. Nič hudega, če se s taščo ne razumeta najbolje - marsikdo se ne. Jaz s svojo sploh nimam stikov, pa ti povem, da zato lažje in brez stresov ter nepotrebnih pripomb živim. user posted image Pa moj je tudi najbolj srečen, ker se je " je znebil" user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 21:19:52   
Anonimen
Jaz s svojo sploh nimam stikov, pa ti povem, da zato lažje in brez stresov ter nepotrebnih pripomb živim. Pa moj je tudi najbolj srečen, ker se je " je znebil"

Lelaval, kako ti uspe?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 21:42:27   
lelaval
Jaz s svojo sploh nimam stikov, pa ti povem, da zato lažje in brez stresov ter nepotrebnih pripomb živim. Pa moj je tudi najbolj srečen, ker se je " je znebil"

Lelaval, kako ti uspe?

Saj na cajte me obide, pa se spomnim na njo, a kar za tem se spomnim, kako gospodovalna je bila, pa nikoli nič prav nisem naredila ne jaz, ne moj. Včasih še mojemu rečem - pa pojdi ti do nej, a noče, ker je rekel, da je spoznal, koliko let nama je uničila. Ni pa nas nikoli vabila na kosilo ali kaj, ko sta otroka (takrat sva imela še 2) imela RD, je rekla, da darilo dobita naslednji mesec, ker trenutno nima denarja, ta mesec pa jih je imel 12 user posted image   (mesecev namreč)- bi samo kakšno čokolado dala, pa bi bili otroci srečni, ne pa, da je obljubljala vse mogoče, pa nikoli nič uresničila. Sicer pa se je sama tako odločila. Mene je sicer 1x klicala, pa sem ji predlagala, da gremo mi 3 -je na kavo (ona, jaz, moj), a je rekla, da se nimamo kaj pogovarjat. Vredu - pol sva pa zaključile.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2008 21:44:30   
Kepica83
Škratek tudi jaz na tvojem mestu nebi več stopila v njeno bajto dokler se mi nebi opravičila. Jaz imam non stop probleme z mojima staršema saj sem za njiju totalno nesposobna in še marsikaj drugega kar raje nebom naštevala. Zato pa komaj čakam tisti dan ko bom definitvno odišla vstran odnjiju in komaj takrat bosta vidla kaj sta imela. Tudi tvoja tašča bo spregledala je pa ziher full ljubosumna ker zdaj več nebo ona edina ženska v njegovem življenju ampak si zdaj tudi ti tu. Moj oče je tudi nenormalno ljubosumen ampak se trudim ignorirat njegove komentare, čeprav pa velikokrat zaradi tega jokam. Ni lahko ampak kot so že ene rekle kar te ne ubije te naredi samo močnejšo. Najbolj jim boste g.... zavezala če bosta skupaj držala, imela sanjsko poroko, prečudovitega bebija in nasmeh na obrazu in to ti naj bo vodilo in cilj. Gledajta na svojo rit pa bo vse ok. Pošiljam ti topel objemček pa ne več jokat. Ne daj tašči tega zadoščenja. OK? Glavo gor punca pa se raje loti pripravuser posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2008 21:51:19   
Kepica83
user posted image Aja moja tašča bivše od mojega ni žive mogla prebavljat in ji je to tudi v obraz povedala. Midvi pa sma si full dobri pa še po mesengeru si včasih pišema tak da je moj totalno šokiran, ker še svoje mame takšne ni doživel. Njegove bivše po 8 letih ni mogla sprejeti mene pa je po dveh pogovorih. In sem full vesela da je odnos med nami tak kot je. Nikoli pa se  neve kaj še me čaka Vsekakor pa se kaj dosti nebi sekirala. Vem da ni lahko če te od partnerja družina ne sprejema ampak mogoče je boljše tak. Ti si dopovej da si predobra in da si ne zaslužijo ne tvojih lepih besed in nežnega srčeka. Predobra si za take terane.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?