|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bel voden izcedek po ovulaciji.
24.1.2008 15:16:29   
Anonimen
Danes je šesti dan po (predvideni) ovulaciji in imam veliko belega vodenega izcedka. Kaj naj bi to pomenilo? To se mi dogaja že drugič.

Če ima katera izkušnje, naj se prosim javi.

LP.

A

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bel voden izcedek po ovulaciji.
24.1.2008 15:44:33   
Anonimen
To se tudi meni dogaja user posted image

Pušenjak pravi; "Spolno zrele ženske imajo včasih v estrogenski fazi, torej pred ovulacijo, tako obilen prozoren voden izcedek, da kar "teče od njih". To je zelo ugodno za zanositev in je hkrati udi neke vrste "zaščita" pred infekcijo v naravi. Seveda urbano, torej meščansko in družabno žensko ta pojav lahko moti, čeprav je povsem naraven."

ter; "Spolno aktivne ženske imajo še bolj obilen izcedek, ki spet sam po sebi ni nič bolezenskega."

No, sicer on pravi, da se to dogaja pred O, ampak jaz imam večkrat tudi po O tak izcedek. Več ti pa žal ne bi znala povedati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 15:56:38   
Anonimen
hja...mislim, da ima EnaNobena prav s temi citati...meni se to dogaja pred ovulacijo. Od kar pomnim. Kr en pantyliner pa se kar boljše počutim. Nobene velike panike ne delam okoli tega...te pa razumem da ti je to nenavadno. Mislim, pa da je to čist neškodljivo. Če ti to kaj pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 17:53:11   
trnuljčica
Sem imela  tak izcedek v času okoli O. Tako sem vedela, da so tisti dnevi brez merjenja bazalne temperature in podobne matrarije. Sedajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 18:42:49   
Principeska_
Tudi meni se to dogaja včasih se mi pred in po O vsipa ven kot da bi me kdo zalival, da mam prav neprijetno mokre hlačke, včasih je čisto prozorno včasih pa mešanica prozornega in belega user posted image
Je res neprijetno sploh, če si kje tako ko ne moreš pohitet na wc :/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?