|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtje
20.1.2005 9:28:02   
Tonči
Mala je stara dobre tri mesece in kaka enkrat na teden pa še to s pomočjo svečke. Res ne vem kaj naredit?! Jo polno dojim in res pazim kaj jem: nič čokolade, zjutraj namočene slive, pijem donat, jem črn kruh. Nevem v čem je keč. Ali mi lahko pomagate, res si želim da bi kakala malo bolj pogosto predvsem pa sama od sebe. Zvija jo niti ne, ali je možno da vse porabi?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaprtje
20.1.2005 9:40:24   
Anonimen
Sicer ti bodo še druge povedale, jaz nisem dojila. Ampak kolikor se spomnim debat, je povsem normalno, da otrok toliko časa ne kaka. Raje je ne navaditi na svečke.

(odgovor članu Tonči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaprtje
20.1.2005 9:47:48   
taj2004
Mi smo imeli iste tezave. Oziroma se hujse taj se je zbujal ponoci in kakal tako trdo da sem mu mogla pomagat ker ni slo. To je bil tak jok za znoret, pa se ritka mu je zmeraj popokala tako da ga je pol se peklo povrh vsega:((. Tako da sem ga zacela pri treh in pol mesecih uvajati na gosto hrano, ter soke.. Danes je mega kaka vsak dan.

Nasvet ki je nam pomagal cez noc sem dala mocit slive in zjutraj na tesce je popil to vodo :bravo::bravo:

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaprtje
20.1.2005 9:49:40   
Tipi
Dojen otrok lahko kaka npr. 5-6X na dan ali pa na 10 dni 1X in je še zmeraj O.K., saj tako je meni rekla pediatrinja. Če pa vidiš da se resnično matra in napenja ter ob tem joka, pa ji poskusi dati sladke kamilice. Pa voda namočenih sliv tudi pomaga, ne vem pa če jo lahko daš tako majhnemu otroku. Mislim, da ne bi bilo kaj hudo narobe. Bo katera še kaj več povedala. Jaz s tem nisem imela problema. A, ja poskusi v iskalnik vtipkati zaprtje in boš kaj našla.

Lp:sloncek:

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaprtje
20.1.2005 10:04:30   
Sabla
Midve z Maso imava isti problem.Vceraj se je pokakala po desetih dneh pa ni imela nobenih problemov.Drugace kaka na sedem dni,je pa takrat vsa blazena.Nima krcev,ne napenja se,skratka kot da to ni problem.Problem pa je v meni,ker se sekiram iz tedna v teden.Zdravnik mi je rekel,da dokler ima mehek trebuh ni treba dajati sladkih kamilc,laktoze,sveck in podobno.Otrok pac vse porabi za rast-in res je punca in pol.Stara je stiri mesece in pol in polno dojena.

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaprtje
20.1.2005 10:19:10   
.ču
Evo,pri nas isto pri ta malem:duda:Začel se je pa okol 4.ga meseca,ko so krči drgač že ponehal,ga je pa poj zvijal k ni mogu kakat.Že,če dva dni ni kakal smo mel pravo norišnico:((
Možno je tud to kar praviš ti,da vse porabi.To je pri nas tud pediater omenjal.
Tko,da smo mi probal vse,kar je možno,po moje.Svečko pa je dobil le,kadar je bla res že kriza.
Od sadnega sokca na tešče,do postanega donata,hladilno mazilo na palčko in v ritko,masaža trebuščka,sirupa portalak,..Pa je od vsega tega mel samo vetrove,drekca pa nikjer:zmeden2:
Poj mi je pa ena mamica svetovala,naj mu dam kar enkrat na dan-dopoldne po možnosti sadno kašo,saj star je bil že dost.
Tko,da smo s tem potem uredil prebavo:bravo:od takrat naprej kakamo vsak dan.

Sm pozabila povedat,da sem tud sama polno dojila in mela skoz v glavi,da pa se bova 6 mesecev samo dojila,brez goste hrane,ko pa so se začele te težave
pa je blo dodajanje sadne kaše prav dobrodošlo.

Lp:rozica:

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaprtje
20.1.2005 13:34:14   
Petra P.
Naš je star 2,5 meseca in kaka na 3 - 5 dni. Smo se že malo navadli, na začetku nas je bilo pa groza. Niso pomagale ne sladke kamilice, ne masaža, ne termometer v ritko, tudi če sem se jaz nacejala z odvajali (v stilu Donat) ni bilo efekta. Pol pa je po 5 ali 6 dneh kar sam kakal. In od takrat se ne razburjamo preveč, pa tudi nobenih odvajal mu več ne dajemo. Rečeno pa nam je bilo, da če je dojen ali pretežno dojen, lahko kaka tudi na 10 dni!!! Važno je le, da ga ne zvija pretirano.

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaprtje
20.1.2005 15:38:56   
kimi
Daj mu za piti sladkan kamilični čaj. Jaz sem svojemu pomagala s toplomerjem, ki sem ga prej namočila v milo potem pa sem mu ga dala v ritko malo zavrtela in je lepo kakal. Samo ne prevečkrat ker se lahko vname

(odgovor članu Tonči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?