|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A se da...
20.1.2005 9:23:43   
mačky
Če se da s pomočjo kontracepcijskih tabletk prestavit menstruacijo, a se da tud ovulacijo, če veš, da imaš redne cikluse... Jaz jih imam točno na 28 dni, pa vedno pride O na sredo, se pravi od nekje ponedeljka do četrtka so tisti dnevi, ker pa jaz še študiram (čist pri koncu, sreča...), pa tud moj je bolj zaposlen v vsaj prvih dnevih v tednu, je največ časa med vikendom. Spomladi bo sicer več časa, sam vseen mi že nekak psihološko bolj vikendi odgovarjajo, ker se takrat res lahk sma temu posvetiš...

Sem se pa ful čudno počutila zadnje čase, vsi znaki, menstruacija mi zaostaja, ampak ko sem test naredila je bil negativen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   A se da...
20.1.2005 9:34:51   
darjatimci
Živijo!
Ja seveda se da,to smo včasih počele,zaradi morja ali dopusta,če se nam je prekrival termin.Mogoče bi kdo rekel,da to ni zdravo,a če je to le nekajkrat mislim,da ni panike,LP,Darja

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A se da...
20.1.2005 9:44:24   
saba
če želiš zanositi bi se jaz izogibala jemanju kt in se potrudila pač tiste dneve :sloncek::sloncek::sloncek: ne glede na utrujenost

lp
saba

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   A se da...
20.1.2005 10:02:01   
baguSka
Ja če delaš na :duda:, pa je ne smeš KT jemat!!!!:grrr:

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A se da...
20.1.2005 10:17:12   
mačky
Ja ne, nisem tk mislila :)- Da bi si s tem premaknila ciklus za par dni, tk da bi bla O za par dni rpestavljena, da bi prišlo npr. na nedeljo, pol jih nebi več.

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   A se da...
20.1.2005 10:23:41   
larisa
Mačky,
seveda lahko to narediš. M prestaviš za par dni naprej in bo tudi O par dni naprej. To si moraš sama izračunat. Mislim da to ne more nič škodit, saj če jemo razne hormone da bi zanosile potem tud prestavitev M nebi smelo bit škodljivo. Hormoni so hormoni, pa naj bojo tisti za zanosit al pa tisti ki to preprečujejo, kemija je kemija, za ali proti zanositvi. Ti kar prestavi M.

LP

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A se da...
20.1.2005 10:35:29   
baguSka
Hmm...:zmeden2: To je pa že malo drugače! Ampak jst bi raje vprašala svojo G! Sam zdej pa tud mene zanima neki: a ni tko da če si s KT 1x prestaviš ciklus, ga naslednjič spet dobiš normalno :zmeden: Vsaj pri meni je blo tko!:(

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   A se da...
20.1.2005 10:46:43   
biba77
Lahko ciklus dobis normalno, takoj po prenehanju jemanja, ali pa sele po nekaj casa - saj je to kar sok za organizem in sigurno marsikateri vpliva tudi kako drugace na naravni ciklus (ravnovesje hormonov) kot samo z prestavitvijo.
Jaz zaradi treh dni ne bi zmede delala svojemu telesu. Sploh sedaj, ko delamo na :duda:.
Seveda, pa je to tvoja odlocitev.

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   A se da...
20.1.2005 11:36:24   
Tida

Pozdravljena!

Po mojih informacijah (vprašala sem G) se jemlje kontracepcijske ravno zaradi tega, da NIMAŠ ovulacij.

Torej je ne moreš prestaviti ker ovulacij nimaš.

Na tak način delujejo, da preprečujejo ovulacijo (vsaj kot je meni G povedala). :zmeden:

LP

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   A se da...
20.1.2005 11:50:55   
andreja69
hello

mislim, da ni dobro jemati KT, če delaš na:duda:,sedaj imaš točen ciklus, ki se ti lahko potem poruši in boš na slabšem

PA,PA

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A se da...
20.1.2005 11:59:44   
saba
če bi to naredila samo 1x tisti mesec nebi imela O. Po 2-3 ciklusih pa se bi O. spet vrnila na stare tire......

torej nima smisla.

raje se potrudita, če pa imaš O. v sredo, je dovolj da tisto nedeljo prej, saj spermiji živijo 3-4 dni.

lp
saba

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   A se da...
20.1.2005 12:02:37   
baguSka
:bravo::bravo::bravo: saba! Se strinjam s tabo!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mačky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

slovenija
anjasa

koliko otrok bi morali imeti slovenci

1 (4%)

2 (36%)

3 (48%)

4 (7%)

5 (2%)

več (3%)

Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!