Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zastoj v rasti pri plodu 23.1.2008 20:55:17
|
|
|
|
hugolina***
|
zdravo Točno v 32 tednu so meni to ugotovili v prvi nosečnosti. Samo bi rajši če se mi javiš na zs ti tam razložim več.
|
|
|
|
RE: zastoj v rasti pri plodu 23.1.2008 21:18:50
|
|
|
|
piščanc
|
naša prva pupa je bila tudi premajhna, šla sem v porodnišnico na dodatne teste, ampak konkretnega niso nič ugotovili. rodila se je 2330 14 dni v 37 tednu, vse OK. tudi drugi otrok je bil manjši, fantek 2750 v 39 tednu, tako da sklepam imam maternico, ki ne mara biti noseča, tko laično. upam, da bo vse OK.
|
|
RE: zastoj v rasti pri plodu 23.1.2008 22:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna,eno mojo prijateljico so tudi prestrašili, da ji od 32. tedna vne raste več in da je zahiranček... pa so narobe stehtali na UZ. Vse je bilo ok in tudi pri tebi bo!
|
|
|
|
RE: zastoj v rasti pri plodu 24.1.2008 7:58:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Glej, v 1. so me ravno zato poslali v bolnišnico, sem bila tam 2 tedna, nato šla domov, ker je otroček sicer rasel, ampak po njihovo premalo dobival na teži. Sem šla roditi, krvavitev 2 tedna pred PDP, rodila sem zdravo deklico 2880 in 50 cm!!! Enostavno je bila in JE takšne konstitucije. Obseg trebuščka je bil tako majhen, še danes je drobna, ampak "normalna", zdrava in razigrana. Enako je s sinom, so mi tudi v nosečnosti dejali, da gre za zastoj, pa nisem hotela v bolnišnico. Rodila 3 tedne pred PDP, vse v redu! Ima 3 leta , 13 kg, 98 cm in IZREDNO živahen. Včasih se tudi na UZ zmotijo. Držim pesti, da bo vse o.k. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......