Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 20:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V orodni vrstici maš možnost nastavljanja. Tam ko naštimaš kak naj bo tekst 8desno poravnan, levo, sredinsko...) Pa je še ena ikonca z dvema puščicama navzgor al pa navzdol
|
|
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 20:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Greš na format-paragraph-spacing in nastaviš željen razmak.
|
|
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 20:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da me muči nekaj drugega- vseeno hvala!
|
|
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 20:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to. Pri diplomski imaš razmak določen. Vsaj pri nas smo mel oblikovno določeno kako more zgledat.
|
|
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 20:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica Mislim, da me muči nekaj drugega- vseeno hvala! Ne vem kaj drugega bi te mučilo. Karin24 je pravilno napisala. Mogoče hočeš zamaknit tabulatorje, da bo besedilo bližje piki oz. pika bližje robu papirja?
|
|
|
|
RE: Word:Kako do manjšega razmika med vrsticami? 23.1.2008 21:00:51
|
|
|
|
piščanc
|
označiš želeno besedilo, greš na oblikovanje/odstavek in razmik med vrsticami. v diplomskih je ponavadi 1,5 vrstice, normalno je 1 vrstica, lahko p tudi manj. ikono zgoraj nimajo vsi naštimano, lahko pa si jo narediš.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.