|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:38:22   
bebi
Dobro jutro :zaspan:

Moram vam povedat, da sem včeraj končno opogumila in nardila CB. Ampak kej tazga se mi pa še ni zgodil. Una črtica za plus (kot ponavadi) ni bla vidna, ampak tud una k bi se mogla videt, tud če nisem noseča, je bla ful slabo vidna. A je možno, da je bil rezultat tak, ker sem mi je roka ful tresla, ko sem konico CB držala v lonček z urinom.:zmeden2: A se je kateri že kej podobnega zgodil? M:hudicek: pa še zdej nisem dobila, pa tud prov nobenih znakov še nimam, da bo kmalu prišla. Zdej sem pa še bolj zmedena :zmeden::zmeden::zmeden:. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: Punce, kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:39:29   
dory
Ponovi test...in drzimo pesti :)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:46:05   
žlička
koliko caca ti pa zamuja, meni 4 dni, pa tudi nimam nobenih znakov, romed pa mi tudi ni nic pokazal drugi dan zamude, cakam na vikend, studiram ce bi kupila raje CB

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:52:10   
bebi
Danes je že 51. dan od zadnje M, čeprav res nimam ravno rednih M, ampak na tok dni, se zgodi pa zelo redko. Drgač sva ta ciklus ful pridna :sloncek: No, dokler je ni, še vedno upam. Test bom vseen ponovila, sam ne vem, kdaj ga nej delam?

lp bebi:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:55:06   
dory
Ce si noseca je v tebi toliko hormonov,da ti test pokaze kadarkoli v dnevu..ni vec tista samo zjutraj naj se dela test...jaz sem oba testa delala popoldne in enega zvecer...rezultat je bil obakrat enak...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:55:43   
žlička
tudi midva sva bila pridna:sloncek:, delaj ga cez kak dan, mogoce za vikend, mogoce nimas se dovolj nosecniskega hormona, pa ne pokaze,

sporoci nam:rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 7:57:55   
bebi
Hvala teja in žlička. Žlička ti se pa tud na trnih, a ne? :)

lp bebi :rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:02:28   
žlička
:zmeden2: čakam in čakam, da bo prisla sobota, ce ne bo prej :hudicek: :((

ampak ni take panike, da bi skoz hodila preverjat na wc pa samo o tem razmisljala......

se beremo :rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:06:07   
pi
Žlička in bebi M:hudicek: je prišla včeraj k meni in jo bom zaprla da ne bo mogla k vama.
Držim pesti za :roza:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:09:43   
žlička
o, boga pi:( upam da je tokrat zadnjic pri tebi za nasljednjih 9 in toliko mesecev

hvala za prijaznost

:rozica: zate

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:14:47   
bebi
pi, vem kako se počutiš, ko te je obiskala :hudicek: (Zadnje pol leta)ko dobim M, vedno samo :((:((:((. Ampak bo že enakrat...:duda:

P.S. Pa glej, da boš fajn vrata zaklenila :);)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:24:58   
pi
Hvala za tolažbo. Vrata so trikrat zaklenjena.
Najbolj me jezi to, ker sem bila včeraj na ultrazvoku in mi je G rekla da vidi folikel velik 15 mm in da bom v teh dneh imela O, jaz pa pote še isti dan dobim M.
Sploh nevem kaj si naj mislim.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:26:16   
žlička
ja to se prebrala o tem, pa ali si ji ti rekla da pricakujes M in kaj je bil njen odgovor

so pa ze bili primeri, ko so punce zanosile M, mogoce nebi bilo slabo, ce bi z dragijem :sloncek: :zmeden:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:27:56   
pi
Vprašala sem jo kako je to možno če pa bi danes morala dobiti M. Potem je pa komentirala, da bomo videli kaj bo, pa da naj še 6 mesecev počakam in če ne bo nič bom morala na HSG.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:28:12   
monka
Ponovi test! Držim pesti zate!!

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 8:31:34   
monka
Nikar ne joči,vse bo še dobro!! Jaz sem čakala na mojega kraljička tri leta!!

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 10:01:08   
Andy13
Bebi, ti kar pnovi test, držim :miska::miska::miska:, da si srečka :nosecka:.

Lp, Andy

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 10:09:55   
baguSka
Upam da boš po naslednjem testu že u 9nebesa!:)

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 10:16:03   
bambi
Bebi, ne bi te rada spravila v slabo volja, ampak meni se je pred 1 tednom, ko sem delala CB zgodilo popolnoma enako kot tebi.... Kontrolna črtica je bila zelo vidna, testna pa skoraj nič, tako da sem morala k svetlobi obrnit CB, da sem videla komaj zaznaven -. Seveda sem se hotela olažit, da test ni vredu itd... ampak me je potem v nedeljo obiskala :hudicek:. Če še do konec tega tedna ne dobiš M, pa kar pojdi h G, da ti preveri kri...

LP BAmbi

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 10:46:05   
bebi
Hvala vsem. Bambi, sej verjetn, da je test pokazal, da nisem :nosecka:. Jezi :grrr: me le, da mi CB še to ni mogel pokazat, tako kot bi moral. Obstaja pa dvom, da mogoče pa še ni blo dovolj nosečniškega hormona. Kdo bi vedel??? Mi prov vse že živčke precej kravžla. Čakam, čakam in ne vem kaj dočakam...Mal se mi že trga...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako naj si razlagam?
20.1.2005 15:32:22   
srnica
Bebi imave isti problem, tudi meni se vidi navpična komaj da :(

Pa mam kar slabo vest, ker sem si postala ful nesigurna kaj želim oz. česar se bojim.
Po eni strani si ful želim pikico, po drugi pa me je na smrt strah saj sem ostala brez zaposlitve.

Želim pa ti iz srca, da bi tvoj test pomenil tisto dolgo pričakovano :duda: !

Pa le ne obupat !

LP :rozica:

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?