|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punkcija foliklov in celice
23.1.2008 11:22:38   
Anonimen
Pozdravljene,

danes sem imela punkcijo in iz 13 foliklov so dobili 5 celic.
Sedaj pa ne vem, ali je to dobrouser posted image user posted image user posted image ali slabo?user posted image user posted image user posted image .
Imela sem močno stimulacijo (Menopur 300).
A je imela katera na punkciji več kot polovico foliklov praznih? In čemu je to tako?
Vesela bom vsakega komentarja. Hvala

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 24.1.2008 7:58:36 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE
23.1.2008 12:31:42   
DaisyE
pojdi k sosedom (IVF/ICSI januar februar) vprašat, bo še najbolj ziher.

Jaz sem mela v drugi punkciji tudi menda feliko foliklov praznih, ampak Reš ni specificiral koliko, samo jamrala sta z biologom. Imela sem isto dozo menopurja Zakaj je bilo tako, ne vem, je bila pa situacija daj v tretji punkciji spet z istimi zdravili precej boljša.

Pazi na prehrano, ta zelo vpliva na celice.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 14:35:48   
Shuka
Jaz ti še ne morem povedati koliko foliklov bom imela z Menopurjem, počakaj še 14 dni, sem jih imela pa pri prvem IVF/ET 9 foliklov od tega 4 prazne, 5 se jih je oplodilo, 3 so zaostale v razvoju in 2 sta bili OK.

Zakaj je temu tako ve le embriolog, zatorej bolje da vprašaš njega!

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 17:38:39   
koala
Anonimna, jaz sem ilemaš še salbšo bero, 27 foliklov, 10 celic, 5 oplojenih, 1 vstavljen, dva zamrznjenčka.
Pa je bil ta vstavljeni tapravi borec in zdaj mamico pridno brca pod rebra.

Tako da glavo pokonci, samo enega borca rabiš za srečo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 22:34:44   
Anonimen
Hvala prav vsaki za odgovor.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Nuhalna svetlina
aviva83

Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?

da (77%)

ne (23%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!