Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 12:31:42
|
|
|
|
DaisyE
|
pojdi k sosedom (IVF/ICSI januar februar) vprašat, bo še najbolj ziher. Jaz sem mela v drugi punkciji tudi menda feliko foliklov praznih, ampak Reš ni specificiral koliko, samo jamrala sta z biologom. Imela sem isto dozo menopurja Zakaj je bilo tako, ne vem, je bila pa situacija daj v tretji punkciji spet z istimi zdravili precej boljša. Pazi na prehrano, ta zelo vpliva na celice.
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 14:35:48
|
|
|
|
Shuka
|
Jaz ti še ne morem povedati koliko foliklov bom imela z Menopurjem, počakaj še 14 dni, sem jih imela pa pri prvem IVF/ET 9 foliklov od tega 4 prazne, 5 se jih je oplodilo, 3 so zaostale v razvoju in 2 sta bili OK. Zakaj je temu tako ve le embriolog, zatorej bolje da vprašaš njega!
|
|
RE: punkcija FOLIKLOV in CELICE 23.1.2008 17:38:39
|
|
|
|
koala
|
Anonimna, jaz sem ilemaš še salbšo bero, 27 foliklov, 10 celic, 5 oplojenih, 1 vstavljen, dva zamrznjenčka. Pa je bil ta vstavljeni tapravi borec in zdaj mamico pridno brca pod rebra. Tako da glavo pokonci, samo enega borca rabiš za srečo.
|
| Stran: [1] |
Nuhalna svetlinaaviva83Ali zaupate rezultatom nuhalne svetline?da (
77%)
ne (
23%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!