|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 15:23:27   
Anonimen

P.S. : S 175 € mesečno se da preživeti, s tem denarjem otroku lahko kupiš več kot dovolj!! Ko je večji, cena raste, a nikoli ni tako hudo... Moj je star 6 mesecev in imam 100 € dovolj, da kupim zalogo za cel mesec, igrače, cote, in še kaj....


Pa trdno sem prepričana, da s tem se ne bo nič doseglo.. Če pa, pa bravo, a dvomim..

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 16:11:28 >
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 15:30:49   
bastian111
Pozdravljeni! Najprej Anonimke(anonimneži) ,Vaše pisarjenje oz.bolj ogovarjanje ali kretiziranje je na dnu lestvice BONTONA.
Ja upam si to reči! Samo bom napisala,ker sem se pozanimala koliko bom imela porodniške; delam že 8 let kot trgovka mam dobro plačo in so mi na CSD izračunali izplačilo 830 EUR bruto.ZA tiste ,ki imajo oz. bodo dobile 175 eur pa se postavljam in zagovarjam samo zato ,ker nikoli ne vem kaj me v življenju čaka.Tudi jaz če bo ta nosečnost potekala vse v redu se bova odločila za drugega otroka in ne vem kakšen bo takrat moj staus. Vaša prekritost ne prinaša nič dobrega oz.imate slabe namene že v vstopu v ta forum.Ne vem zakaj se nekdo odloči za Anonimnost ,če nima slabih namenov ali se ne upa in v realnem življenju je labilen.Za moj pojem je Anonimnost  opravičena samo v primeru ugroženosti! Upam pa ,da se ne počutite ugrožene na Forumu?

Lep Pozdrav in pričakujem....

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 25.1.2008 15:32:46 >
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 15:47:32   
Anonimen
Kaj je katera anonimna kaj narobe napisala?Je slučajno pisala v kitajščini?Poanta vsega je in to povem zadnjikrat(kar boste svetniki razumeli):če v življenju nič ne narediš ti nič ne pripada.Če ne hodiš v službo-ni denarja ali pa se vsak znajde po svoje in državo fehtari,da bo lahko preživel težko pričakovanega in ljubljenega otroka.Če pa sama ostanem kdaj brez službe,brez skrbi ne bom živela na plečih davkoplačevalcev ampak se bom zmigala in šla bilo kaj delat,ker me ni sram.Hvala bogu,da so me starši naučili delavnosti.

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 15:56:25   
bastian111
Na koncu sem napisala pričakujem.... (NAPAD),ker se počutite ugroženo.Starše kar pusti na miru ,kajti če so te naučili delati in podobno so te naučili tudi ,da ne podcenuj drugih ,ki niso krivi za svoj položaj sami.Primer: Poročena ženska ,ki se odloči za skrb otroka-e in iz ne vzrokov se ločita ,možu dala 10 let življenja ,zdaj noseča ,brez služe in z porodniško nadomestilom 175 evr.Je sama kriva? Prej je mož zadosti zalužil zdaj je sama.?Ali neka študentka ,ki nima niti en dan delovne dobe,je noseča in ji Vest ne da da bi naredila splava.Sama ne more preživeti 175 eur!Končni fazi se ne bom prepirala z Vami ker bi se potem spustila na Vaš nivo. moj moto je Vsak naj čisti pred svojim pragom! Če ne moreš pomagat ,potem ne škodi sočloveku.Že same besede lahko nekoga zelo prizadane.Od Anonimk pa sem žal to pričakovala. In tvoj popravek ,govorimo za porodniško nadomestilo in vrjamem ,da  če ne boš imela službe še kako rada sprejela teh za tebe tako veliko(175eur) denarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 16:03:35   
Anonimen
Ali neka študentka ,ki nima niti en dan delovne dobe,je noseča in ji Vest ne da da bi naredila splava.Sama ne more preživeti 175 eur


Jao no....sej dobi še štipendijo, pa otroški dodatek, pa preživnino od očeta otroka, pa preživnino od staršev+sobo v študentskem domu+več bonov+pomoč študentske organizacije.

Ločenka pa dobi preživnino za otroke+če je nezaposlena preživnino zase+socialno pomoč+najvišje otroške dodatke+2xletno izredno socialno pomoč, pa zaposli se tud lahko po porodniški.

Pa v bistvu jaz nimam nič proti povišanju nadomestila. Sam to ni rešitev za nič. Imam pa proti da se izenači z najnižjo porodniško. Ker nekdo ki pač ni delal, pač ne more pričakovat da bo dobil isto kot en k dela.

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: PORODNIŠKO NADOMESTILO:POZOR
25.1.2008 16:17:48   
Wahoo RR
Tema je počiščena neprimernih odgovorov. Če se v gori postov kaj spregledala, me opozorite na ZS.

Nadaljujete lahko na že obstoječi temi na Družinski zakonodaji, v primernem tonu, drugače bo tudi tam zaklenjena oz. brisana.

_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




zanositev
xtinchy

V kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?

v 3 mesecih (65%)

čez pol leta (11%)

čez 9 mesecev (4%)

čez 12 mesecev (3%)

več kot 12 mesecev (11%)

s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (6%)


Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!