|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palček zavijalček
19.1.2005 21:40:02   
Anonimen
Mene zanima če ga katera ima oz. ga namerava kupili in kakšne sovaše izkušnje.:sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Palček zavijalček
19.1.2005 21:48:33   
Anonimen
Eni ga zelo pohvalijo, jaz se zanj nisem odločila, ker se mi je zdelo predrago, sploh še potem tiste vrečke...jaz sem rešila tako, da sem kupila tiste vrečke, ki so takšne kot tiste v trgovinah pri sadju (Spar, Mercator) in potem pač pri vsakem previjanju plenico vržem notri in dobro zavežem. Kolutič 500 kom teh vrečk pa v Tušu stane 360 SIT.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Palček zavijalček
19.1.2005 21:54:32   
andrejaz
Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna. Vržeš notri plenico in robčke, zasukaš in je zadeva končana. Smrdi pa čisto nič. Folija sicer ni čisto poceni vendar jo imaš za kakšen mesec.

:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Palček zavijalček
19.1.2005 22:21:32   
total
Zelo zadovoljna sem z njim in mi ni žal da ga imam:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Palček zavijalček
19.1.2005 22:40:12   
StBarbara
Smo zelo zadovoljni, imamo ga v spalnici, pa čisto nič ne smrdi:bravo:...folija pa ni draga (1900), imaš jo za kakšen mesec:) Meni osebno se zdi nujen....smo že za kaj drugega več denarja zmetali, pa sploh ni bilo tako uporabno:zmeden2:
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Palček zavijalček
19.1.2005 22:46:08   
Pikabu
Mi smo začeli brez njega in ga kasneje dobili za darilo. Zelo zadovoljni, nič ne smrdi. Ga ne zamenjamo več za kaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Palček zavijalček
20.1.2005 1:58:21   
Annny
Mi ga nimamo..pleničke pakiramo v mini vrečke in 1x dnevno odnesemo ven v smeti, pa tudi nič ne smrdi.
Po moje je katerakoli varianta fajn;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Palček zavijalček
20.1.2005 9:41:43   
malika
jaz ga imam, ampak mi je žal, da sem ga kupila, ker ni vreden tega denarja. raje porabi teh 12000 sit za kaj drugega, ker itak rabiš ogromno stvari. Umazane plenice pa raje pakiraj tako kot ti je miša99 napisala. Učinek je isti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Palček zavijalček
20.1.2005 10:01:01   
Anonimen
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni. Res nič ne smrdi tudi če so notri pokakane pleničke. Pri mojih starših ga pa ni, ki Leo čuvata, pa padeš dol, če plenico v navadne smeti vržeš. Otroka pa tudi ne moreš vedno notr pustit zato, da boš nesel eno plenico ven. S sabo jo pa tudi pozimi ne vlačim. Skratka midva sva zelo zadovoljna, jih je pa kar precej, ki ga ne marajo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Palček zavijalček
20.1.2005 15:02:08   
aka
Sem hotela imeni palčka zavijalčka na vsak način, pa me je mož prepričeval, da ga ne rabimo. Da bo on za svojega sina vsako plenico nesdel ven, lastnoročno in takoj. Pa ja. Prakticiramo zavijanje v one male vrečkice (kot v Sparu). Imajo jih v Astri Chemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Palček zavijalček
20.1.2005 15:56:37   
kimi
Zelo zadovoljna sem ga kupila v akciji za 7.000sit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Palček zavijalček
25.1.2005 21:35:35   
taca
Tud mi ga mamo in je ful fajn. Sploh si ne predstavljam, da bi mogla vsako plenico nesti v koš.
Taca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.