|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stajica-lesena ali z mrežo?
19.1.2005 19:50:19   
jagoda
Ojla pupe!

Ker Adam postaja mali plezalček, bo treba nabavit stajico. Zdaj pa me zanima al naj kupim leseno, al tisto z mrežo? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: Eni mi pravijo,da je boljša lesena, ker se lahko otrok prime za rešetke in se vstane in pol ni tak tečen notr, druge govorijo, da je boljša tista z mrežo, ker se ne more mali razgrajač udarit, če pade.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Js pa nič več ne vem:(:(:( V bistvu imajo oboji prav, ane? Kakšne so pa vaše izkušnje?

LP, jagoda:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.1.2005 20:03:26   
NinaŠ
Meni je mrežasta bolj vščeč - kupi tisto z "večjimi luknjami", ob katerih isto lahko vstaja. Lesena se pa meni tud zdi "pretrda" za vse akrobacije, ki jih bo v stajci izvajal.
LP

P.S. Pri nas se stajca itak ni obnesla, ima premalo maneverskega prostora.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2005 20:26:09   
malika
Če jo boš kupovala mrežasto potem obvezno vzami tisto s veliko mrežo. Mi smo imeli drobno mrežico in ni šans, da bi bil noter. se ni mogel vstat, slabo je ven videl,...v glavnem zganjal je tak vik in krik, da smo jo morali pospravit. Škoda, pa tako lepo darilo je bila.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2005 20:27:24   
m.
Se mi zdi bolj varna (zaradi udarcev) tista z mrežo . Mi jo imamo in je super. Ima pa dva ročaja, tako da se lahko dvigne in stoji. (aha, je pa problem, ko je zraven njena prijateljica in bi se obe držali za isti ročaj, potem pa skupaj surfata).
lp

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2005 20:55:07   
Teni_
Mi pa imamo leseno in je super. Velikosti 1mX1m, je sicer mislim, da malo dražja, ampak preko sončka smo jo kupili za 17.000,00 SIT. Mi smo z njo res zadovoljni, Teja pa tudi.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2005 22:08:57   
Gina
Meni je taka s široko mrežo zakon. Sploh ni primerjave s tisto z gosto mrežo. Imajo jo v Arielu. Sem pa ravno danes videla tako super stajico - kot tiste lesene, samo da je plastična in lepih barv. Takoj bi jo kupila, če je ne bi že imela.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2005 6:33:01   
jagoda
Kje pa si jo vidla Gina?

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2005 17:01:15   
aka
Mreža. Široka.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2005 22:18:54   
Gina
Obe stajici sem videla v Arielu v BTC-ju. V ta velikemu nasproti Interspara.

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2005 22:19:38   
Gina
Aja, v izložbi jo imajo in kup medvedov plišastih v njej, sploh ne med stajicami!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2005 22:45:20   
jagoda
Hvala, bom šla pogledat. Kupla bom pa tisto s široko mrežo, čeprav je še nikjer nisem vidla. Če ve pravte, da je ok, bo pa že držalo! HVALA!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2005 9:31:21   
SILVA
Imajo jih tudi v BC,sem jo včeraj kupila in Matija ful uživa notri,ker se lahko dviguhe ob mrežo.
Cena pa je 14.000 sit.
lp

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2005 11:29:33   
dory
Meni je bla bolj cort lesena...ampak pri nasem bucmanu,ki kar rine levo desno in tko tud pade sem vesela,da sem se odlocila za mrezasto...smo prisparali marsikatero busko :)...kljub mrezi tamal leze in dirka okrog in okrog brez problema :)

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.