|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bolniška
23.1.2008 23:01:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Napisala sem samo iz svojih izkušenj in izkušenj kolegic, ki so zaradi nosečnic" kvazi padca železa v krvi" nastradale.

Čaki mal.
A zaradi padca hemoglobina se je šlo na dolgotrajno bolniško user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.1.2008 23:07:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Napisala sem samo iz svojih izkušenj in izkušenj kolegic, ki so zaradi nosečnic" kvazi padca železa v krvi" nastradale.

Čaki mal.
A zaradi padca hemoglobina se je šlo na dolgotrajno bolniško user posted image

user posted image  razlaga: moja izkušnja je služba in jaz v 5 točkah. Kolegice pa zaradi takih "kvazi" bolnic nosečnic niso dobile bolniške, kljub temu, da se ni šlo zaradi kakšne krvne slike-poslabšanja. Drugi vzroki.user posted image

In padec železa v krvi ni razlog za bolniško.user posted image user posted image user posted image

Avtorica teme: lepo da priznaš, da se tebi ne da delat.user posted image Pohvale vredno. Več vredno kot natolvcevanje in spodbujanje k kregom na forumu.

Upam, da vse skupaj rešiš na tebi ugoden način.user posted image pa seveda uživaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
23.1.2008 23:16:12   
Anonimen
jest nism nobenga spodbujala k kreganju.tezko je delat na takem delovnem mestu kjer tud sodelavci okol tebe niso tok da te menjajo za wc kamor gremo nosečnice kar pogosto.gre se zato da sem od kar sem noseča dala ze dovol prehladov in antibiotikov čez k jih prej nisem v petih letih če pa delaš med ljudmi pa lahko dobiš marsikaj in ne vem zakaj bi se mi moglo spet kej zakomplicirat.ne me pa metat v isti koš k nosečncam ki res blefirajo in jim ginekologi pišejo ne vem kakšne razloge da so doma,ker men se zdravnica niti ne upa in mi tud nikol ni kr neki pisala,ker lahko tudi njo pridejo preverit tako kot mene če sem na svojem domu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.1.2008 23:20:05   
Naja30
Hehe, ne se tak razburjat, ni dobro za user posted image

Jaz sem absolutno za, da ste na bolniški, drage user posted image  kolikor dolgo se le da. V prvi user posted image  sem bila tako nora, da sem sredi najhujše vročine vztrajala na delovnem  mestu, zaradi katerega me je G hotela dat na bolniško. jaz pa ne in ne, ne morem jim zdaj tega naredit, ko so dopusti. Bom zdržala, itak mi bodo šli toliko na roko, da mi bodo podaljšali. In na koncu so me v 7m postavili na cesto. Tako da JA, izkoristite, če se le da. Nihče vam ne bo hvaležen. Ne strinjam se pa s tem, da ker se ženski ne da delat,, da gre na bolniško. In da mora G lagat za njo oz. pretiravat. S tem se pa ne strinjam, ker še prehitro se lahko laži uresničijo, potem pa ne boste več vesele nosečke na bolniški, z nogami uluft cele dneve, ampak boste tako jokale kot tista anonimna, ki tudi po nakupih ne more. Ker je njeno zdr. stanje resno in je prikovana na posteljo.

pa brez zamere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.1.2008 23:33:12   
Anonimen
sej je brez veze zato ker se pač nočem izpostavljat v sluzbi se mi pač ne da delat,ja prov če pač nekatere tako misljo,kot sem ze povedala zame se ginekologinja ni nikol lagala ,ker je bil vedno tehten razlog da sem bila doma, tko da me ne neki obtozevat da se mi ne da delat.
no NAJA pri tebi je dober primer za tiste ki tko zagovarjajo delodajalce,to je res lepo da se nosečnco vrze na cesto,jest verjamem da imate nekatere super delodajalce nekatere pač nimamo te sreče in bi nas tud takrat ko smo noseče maksimalno izkoristli neglede na posledice ki jih bomo potem nosile same in ne bo nobenga brigal a je z mojim otrokom vse ok al ne.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.1.2008 7:53:48   
aleksandra silvija
Sem pa žal več ali manj na postelji. In zdaj, ko so se začeli nakupi za , večinoma nabavlja moj mož. Prav super mi je, ni kaj.
lahko si srečna, da lahko delaš, pa si na sončku, na zraku, gledaš po izložbah cunjice za , vozičke, posteljice
, Evo, tako sem sedaj jaz, pa komaj v 19. t.  In zaradi raznih zapletov mi G napoveduje bolniško do konca!

Sicer to paše delodajalcu, meni pa čisto nič. Odpade vse moje življenje naslednjih 5 mesecev + strah KAJ bo z otročkom, če sploh bo....user posted image ! Pa mora biti!!!

Pa saj 28 dni pred PDP greš v porodniško, sedaj pa 2 meseca uživaj tistih 17 ur na dan, 7 jih boš pa že zdržala. V kateri službi pa je vse fino in nNIHČE NIKOMUR NIČ NE teži????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.1.2008 9:01:07   
kati kati
anonimna-lahko te potolažim ker vem kako to zgleda...sem delala do 5.meseca nosečnosti-skoz brez enega dneva bolniške....pa sem še mela dovolj dopusta,pa sem ga hotela koristit...moj prvi dan dopusta-pristala v bolnici!zaradi suma na slepič,in žolčne kamne(tak napad sem mela da so me takoj sprejeli v bolnici)....čez tri tedne spet v bolnico....pa čez en mesec 3. v bolnicouser posted image user posted image user posted image ...stvari so se res zakomplicirale...kar se tiče komisije so tudi meni najprej podaljšali za 10.dni in nato zagovor pred komisijo...in meni ona reče nosečnost ni bolezen!!!sem rekla da vem ,in ji povedala svoje stanje...nato sem dobila za tri tedne...potem pa mi je ginekologinja na moje stanje dala rizično nosečnost...še vedno moram precej ležat in imam vitamine,ker se mi je sesul imunski sistem...zdej pa še kakšen teden in bomo zibaliuser posted image !!!!
tako, kar glavo gor in z nasmehom naprej!

noseča si že 7.mesecev in nebi smela imet probleme z komisijo!!! To je edini čas, ki ga imaš samo zase!najprej zdravje nato pa služba!!!!!!!!!!!!!!!!GLEJ NA SEBE IN user posted image !veliko sreče!

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.1.2008 10:05:27   
Anonimen
hvala za tolažbo sem vsaj malo lazje zadihala.celo noč nisem spala in skoz sm zivčna al mi bodo podalšal al ne dons moram dat izvide od gin. svoji zdravnici da mi pošlje na komisijo in res upam da me zdaj ne bodo poslal delat.sej vem da nimam takih problemov kot nekatere in sem lahko vesela,ker vrjamem da ste nekatere res boge.ampak  si res ne predstavljam da bom po 3 mesecih spet mogla vstajat pred peto zjutraj in bom do 2 popoldan ze čist fertik in to zdaj pri 7 mesecih.ne vem pač če mi ne odobrijo bom pač mogla it kaj čmo.

(odgovor članu kati kati)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
24.1.2008 12:13:10   
Anonimen
A ima katera izkušnje z bolniško, če je mela krvavitve in izcedke, za katere je "kriv" hematom? Jaz imam tudi bolniško do konca meseca, potem pa komisija... Jaz bi šla z veseljem delat, sam če je pa možnost, da gre kaj narobe, potem pa bi seveda raje ostala doma. Imam tudi kar dolgo vožnjo do službe, vse skupaj 120 km na dan. Ali te tudi v takih primerih komisija zavrne? Res me je strah, da bi šlo kaj narobe...

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
24.1.2008 12:20:30   
aleksandra silvija
A ima katera izkušnje z bolniško, če je mela krvavitve in izcedke, za katere je "kriv" hematom? Jaz imam tudi bolniško do konca meseca, potem pa komisija... Jaz bi šla z veseljem delat, sam če je pa možnost, da gre kaj narobe, potem pa bi seveda raje ostala doma. Imam tudi kar dolgo vožnjo do službe, vse skupaj 120 km na dan. Ali te tudi v takih primerih komisija zavrne? Res me je strah, da bi šlo kaj narobe...

Hvala [/quot

Točno to zanima tudi mene.

Hvala, lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.1.2008 14:50:44   
Taula
Jaz sem šla nazaj delati, ko se je umirila krvavitev in ko sem dala čez AC-sredi 5 meseca. Vožnje komisija ponavadi ne upošteva. (tako mi je rekla G in tudi Pušenjak je tako napisal na forumu)

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?