|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi jaz sem bolj nova še
19.1.2005 18:55:04   
Anonimen
Pozdravljene

Tudi jaz že dolgo sledim tej strani in temu forumu, kajti tudi jaz imam težave z zanositvijo.
Moja situacija je trenutno takšna, da ne vem kaj naj naredim.
Zadnje tri mesece sem imela :hudicek: na 31 dni. In tako sem jo vsa žalostna pričakovala prejšnji četrtek, najkasneje petek. Vendar, glej ga zlomka. :hudicek: do danes še ni prišla. Imam pa zelo čuden občutek v spodnjem delu trebuha (včasih me kaj špikne, potem pa je čisto v redu) in rahle bolečine v križu.
V resnici si sploh ne upam pomisliti, da nama je mogoče ratala:duda:, kajti pred kakšnim letom sem že imela podobne težave (vendar takrat :hudicek: ni bilo skoraj tri mesece). In takrat mi G ugotovila hormonske motnje.
V načrtu imam kupiti CB in test narediti v soboto ali nedeljo, če slučajno :hudicek: še ne bo. Kaj pravite ve?
Jaz sem že vsa nervozna.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
19.1.2005 19:02:15   
ameli
Hitro v lekarno po CB, mogoče te čaka lepa novica :modri:!! Pa seveda javi rezultat.
Držim pesti:pujs:
ameli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2005 19:03:56   
Skye
pozdravljena.

Tud jaz ti predlagam da čim prej nabaviš CB....tako bodo tvoji dvomi v trenutku izginili.

Držim :miska::miska::miska::miska: za :modri::roza:

Skye

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2005 19:08:06   
luna39
Najbolj pametno je ugotoviti, kateri ciklus je bil najdaljši po dnevih v osmih mesecih nazaj. Počakaš pet dni in narediš test.Pri ženskah so ciklusi različno dolgi. Nekatere imajo :hudicek: 28 dan, 32 dan ali 45 dan. Tako da vedno vzameš najdaljši ciklus, počakaš pet dni in se testiraš z jutranjim - prvim urinom, ko je v njem prisotno največ nos. hormona:rozica::angel:Velik sreče:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2005 20:48:13   
tinkamiška
Nemsis pozdravljena med nami!:rozica: Držim:miska::miska::miska:, da ti je ratalo! Če pa ni tokrat, pa ti želim, da zelo kamlu!:angel:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2005 21:04:56   
cmokec
:rozica: Nemsis :rozica:, dobrodošla med nami.

Jaz bom držala :miska::miska:, ti pa kupi tester, počakaj še kak dan ali dva (če ti bo zneslo), pol pa poglej, če se bosta vidli :roza::modri:
Pa javi novičko,

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2005 21:06:58   
miska2004
Živjo Nemsis, pozdravljena in dobrodošla!
Razumem tvojo nervozo, jaz sem živčna in na trnih, če mi samo en dan zamuja... Skoz razmišljam "kaj če mi je uspel" in v isti sekundi "ne smem sploh razmišljat o tem, naj že mine en teden"... Težko je zdržat, pa vendar bi jaz raje počakala kakšen dan, saj je lažje potrpet in potihem upat, da je uspelo, kot pa da se ti sanje takoj razblinejo...

Držim pesti da vama je uspelo :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2005 7:51:05   
simonas
Dobrodošla:rozica::rozica::rozica:!

Kak dan še počakaj, potem pa po test skoči in nam novičke sporoči!;)

Simona:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2005 9:45:51   
sonček76
ja tudi jaz sem danes že prosila za nasvet..zakaj imam tako čudno počutje...
prav tako me vsake tolk cajta špika spodaj pa tudi v križu....:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2005 10:05:12   
baguSka
Jst sm tud mela špikanje po jajčnikih, križu, ledvicah.. In kaj mam od tega kljub zamujanju :zmeden: Itak::hudicek:!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2005 10:07:45   
baguSka
Vsekakor ob tolikšnem zamujanju priporočam test!!! Ta vir je najbolj zanesljiv! Le zakaj bi se ubadali s tolkimi vprašanji, če pa nam ni treba. Hura za teste! In hura za M, ker mi je včeri prišparala en test!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2005 10:18:42   
sonček76
ja res je beguska...samo jst imam itak še 10 dnnnii do :hudicek: Pa me že zdej vse matra:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2005 10:23:10   
baguSka
Ja sej mene je tud! Zato si pa sploh ne znam več ničesar razložit!:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2005 10:25:52   
Skye
punce, mislim, da je psiha tista, ki nam jo tako grdo zagode:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2005 10:26:31   
Andy13
No, kakor si napisala, kar naredi test in se prepričaj.

Najbolj smotano je pa, da narediš test, je negativen, M pa od nikoder...no, danes imam občutek, da bo pa vseeno prišla na obisk.
Baguska, to tudi mene zmede, nimam nobene razlage. Prejšnji mesec sem bila že skoraj prepričana, da sem in potem je M prišla 3 dni prej! :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2005 10:41:45   
baguSka
Ja mogoče psiha vpliva malo - veliko pa ne!!! Jst sm ves čas prepričana, da ta mesec ne bo nič in še včeri preden sm nardila test sm nekako slutila, da je itak brezveze da ga delam, ker bo itak negativen. In res! Testa še nardila nisem!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2005 10:43:46   
Andy13
Ja, nekaj je vsekakor na psihi. Prav čutim kako sem razdražljiva, sploh nimam obstanka in slabše spim, kar je prava redkost, saj drugače spim kot top.

No, če me občutek ne vara, bo danes :hudicek: prišla na obisk.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2005 10:44:23   
Skye
baguska, veš psiha lahko deluje tudi podzavestno;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.1.2005 11:10:42   
baguSka
Skye itak! Ampak ne vedno.. Se sprašujem, če bi mogla bit deležna posilstva, da si potem prijelo!?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.1.2005 11:14:02   
Skye
baguska ne obupat......tud ti boš kmalu postala srečka :nosecka:, tako kot vse punce tukaj....samo potpeti je treba...mati narava že ve kaj dela....vse ob svojem času.

Poglej si punce, ki poskušajo že leto in več, pa še vedno niso obupale in se pogumno borijo naprej.....TAKO JE TREBA PUNCE:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.1.2005 11:19:16   
baguSka
Sej se borim!:)8) Sm si že bojno opremo nabavla: sulice, meče, nože, lopate, grablje, muholovke, še karate sm se naučila in kmau bom še od Zare kletvice za urok razvozlala, da se le branm tele tete :hudicek:! Mati narava je pa tud že vse mal pobrklala. Stara je že reva! Če nas ma mati narava tok velik, še ne pomen da tud nam ne sme nobenga prvoščt!:):)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.1.2005 11:23:05   
Skye
san nam mamica narava privošči male pikice;)....sam pač vse ob svojem času......ne moremo biti vse naenkrat :nosecka:.....kot si sama rekla je že kar precej stara, pa bi se preveč utrudila:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.1.2005 11:32:08   
baguSka
...no nej ji bo...da je še ne pohabmo, ker potem pa sploh ne bo...:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.1.2005 11:36:41   
Skye

točno tako.......poglej kaj se dogaja na japonskem oziroma kitajskem....tam deklice sploh niso zaželjene, toliko jih je že:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

prvič rezane - pa drugič??
smeja2

A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??

Bila sem rezana (41%)

Nisem bila rezana (59%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!