Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 19:02:15
|
|
|
|
ameli
|
Hitro v lekarno po CB, mogoče te čaka lepa novica :modri:!! Pa seveda javi rezultat. Držim pesti:pujs: ameli
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 19:03:56
|
|
|
|
Skye
|
pozdravljena. Tud jaz ti predlagam da čim prej nabaviš CB....tako bodo tvoji dvomi v trenutku izginili. Držim :miska::miska::miska::miska: za :modri::roza: Skye
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 19:08:06
|
|
|
|
luna39
|
Najbolj pametno je ugotoviti, kateri ciklus je bil najdaljši po dnevih v osmih mesecih nazaj. Počakaš pet dni in narediš test.Pri ženskah so ciklusi različno dolgi. Nekatere imajo :hudicek: 28 dan, 32 dan ali 45 dan. Tako da vedno vzameš najdaljši ciklus, počakaš pet dni in se testiraš z jutranjim - prvim urinom, ko je v njem prisotno največ nos. hormona:rozica::angel:Velik sreče:muca:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 20:48:13
|
|
|
|
tinkamiška
|
Nemsis pozdravljena med nami!:rozica: Držim:miska::miska::miska:, da ti je ratalo! Če pa ni tokrat, pa ti želim, da zelo kamlu!:angel: Tinka
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 21:04:56
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Nemsis :rozica:, dobrodošla med nami. Jaz bom držala :miska::miska:, ti pa kupi tester, počakaj še kak dan ali dva (če ti bo zneslo), pol pa poglej, če se bosta vidli :roza::modri: Pa javi novičko, cmokec
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 19.1.2005 21:06:58
|
|
|
|
miska2004
|
Živjo Nemsis, pozdravljena in dobrodošla! Razumem tvojo nervozo, jaz sem živčna in na trnih, če mi samo en dan zamuja... Skoz razmišljam "kaj če mi je uspel" in v isti sekundi "ne smem sploh razmišljat o tem, naj že mine en teden"... Težko je zdržat, pa vendar bi jaz raje počakala kakšen dan, saj je lažje potrpet in potihem upat, da je uspelo, kot pa da se ti sanje takoj razblinejo... Držim pesti da vama je uspelo :rozica:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 7:51:05
|
|
|
|
simonas
|
Dobrodošla:rozica::rozica::rozica:! Kak dan še počakaj, potem pa po test skoči in nam novičke sporoči!;) Simona:muca:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 9:45:51
|
|
|
|
sonček76
|
ja tudi jaz sem danes že prosila za nasvet..zakaj imam tako čudno počutje... prav tako me vsake tolk cajta špika spodaj pa tudi v križu....:zmeden:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:05:12
|
|
|
|
baguSka
|
Jst sm tud mela špikanje po jajčnikih, križu, ledvicah.. In kaj mam od tega kljub zamujanju :zmeden: Itak::hudicek:!!!
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:07:45
|
|
|
|
baguSka
|
Vsekakor ob tolikšnem zamujanju priporočam test!!! Ta vir je najbolj zanesljiv! Le zakaj bi se ubadali s tolkimi vprašanji, če pa nam ni treba. Hura za teste! In hura za M, ker mi je včeri prišparala en test!:)-
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:18:42
|
|
|
|
sonček76
|
ja res je beguska...samo jst imam itak še 10 dnnnii do :hudicek: Pa me že zdej vse matra:)
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:23:10
|
|
|
|
baguSka
|
Ja sej mene je tud! Zato si pa sploh ne znam več ničesar razložit!:zmeden:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:25:52
|
|
|
|
Skye
|
punce, mislim, da je psiha tista, ki nam jo tako grdo zagode:(
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:26:31
|
|
|
|
Andy13
|
No, kakor si napisala, kar naredi test in se prepričaj. Najbolj smotano je pa, da narediš test, je negativen, M pa od nikoder...no, danes imam občutek, da bo pa vseeno prišla na obisk. Baguska, to tudi mene zmede, nimam nobene razlage. Prejšnji mesec sem bila že skoraj prepričana, da sem in potem je M prišla 3 dni prej! :zmeden:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:41:45
|
|
|
|
baguSka
|
Ja mogoče psiha vpliva malo - veliko pa ne!!! Jst sm ves čas prepričana, da ta mesec ne bo nič in še včeri preden sm nardila test sm nekako slutila, da je itak brezveze da ga delam, ker bo itak negativen. In res! Testa še nardila nisem!:)-
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:43:46
|
|
|
|
Andy13
|
Ja, nekaj je vsekakor na psihi. Prav čutim kako sem razdražljiva, sploh nimam obstanka in slabše spim, kar je prava redkost, saj drugače spim kot top. No, če me občutek ne vara, bo danes :hudicek: prišla na obisk.:zmeden2:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 10:44:23
|
|
|
|
Skye
|
baguska, veš psiha lahko deluje tudi podzavestno;)
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 11:10:42
|
|
|
|
baguSka
|
Skye itak! Ampak ne vedno.. Se sprašujem, če bi mogla bit deležna posilstva, da si potem prijelo!?:zmeden:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 11:14:02
|
|
|
|
Skye
|
baguska ne obupat......tud ti boš kmalu postala srečka :nosecka:, tako kot vse punce tukaj....samo potpeti je treba...mati narava že ve kaj dela....vse ob svojem času. Poglej si punce, ki poskušajo že leto in več, pa še vedno niso obupale in se pogumno borijo naprej.....TAKO JE TREBA PUNCE:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 11:19:16
|
|
|
|
baguSka
|
Sej se borim!:)8) Sm si že bojno opremo nabavla: sulice, meče, nože, lopate, grablje, muholovke, še karate sm se naučila in kmau bom še od Zare kletvice za urok razvozlala, da se le branm tele tete :hudicek:! Mati narava je pa tud že vse mal pobrklala. Stara je že reva! Če nas ma mati narava tok velik, še ne pomen da tud nam ne sme nobenga prvoščt!:):)-
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 11:23:05
|
|
|
|
Skye
|
san nam mamica narava privošči male pikice;)....sam pač vse ob svojem času......ne moremo biti vse naenkrat :nosecka:.....kot si sama rekla je že kar precej stara, pa bi se preveč utrudila:)-
|
|
|
|
Tudi jaz sem bolj nova še 20.1.2005 11:32:08
|
|
|
|
baguSka
|
...no nej ji bo...da je še ne pohabmo, ker potem pa sploh ne bo...:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
prvič rezane - pa drugič??smeja2A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??Bila sem rezana (
41%)
Nisem bila rezana (
59%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!