|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj to pomeni?
19.1.2005 18:35:45   
pi
Danes sem bila pri G ker že 8 mesecev ne morem zanosit. Najprej sem od sestre slišala kako smo mladi neučakani, da bi radi vse takoj, da naj pač počakam ko bo bo. To sedaj sploh nima veze ampak me je pa razjezilo.
Torej moj problem je tak; merim si Bz in po mojih meritvah sem imela O 7.1. Temperatura je zrasla iz 36.7 na 37 in je še danes tako. Na ultrazvoku pa mi je G rekla da vidi folikel, da je velik 15 mm, da ko bo velik 19 bo počil in da bom imela v nekaj dneh O.
Jaz več sploh nič ne razumem kako imam lahko O zdaj ko bi morala dobiti M ?
Po mojih meritvah bi morala danes dobiti M in ne čez nekaj dni imeti O. Torej je vse to merjenje BZ čisto brez smisla ? Sploh nevem kaj si naj mislim.
Kaj pravite ve na to ?
Prosim pomagajte !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj to pomeni?
19.1.2005 18:53:38   
ElaM
Ojla, mogoče imaš ta mesec full pozno O :ups:.
Te sestre so pa res čist adijo, meni je rekla, ko sem imela ss,da včasih splavov ni blo, ker so ženske bile utrjene, ker so delale na polju. Mislim, halloo :)-.
Torej moramo vse na polje, pa bomo srečne in zdrave nosečke :)-:)- To je mal iz konteksta, sam sem se mogla mal izkašlat.8)
Ti pa veselo :sloncek::sloncek: in boš drugi mesec srečka :nosecka: :bravo:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj to pomeni?
19.1.2005 21:03:21   
miska2004
Živjo Pi,
tale sestra je pa res mal mim, ja. Kaj pa misli, mogoče bi morale do 45-leta čakat, pa potem pridet h njim?! Zakaj jih pa mamo in plačujemo?

A hočeš rečt da imaš bazalno temperaturo od 7.1. naprej 37,0?? Hm, potem tud jaz nič več ne razumem, pri meni je bila samo en dan tako visoka (12.1.), naslednji dan 36,9, potem pa spet 37,0, in sem bla v devetih oblakih, ampak potem je pa pa padla na 36,8 in danes je prišla :hudicek:... Pa tako sem upala na čudež:zmeden:

Kdo bi razumel znake in dejanja, ki nam jih (ne) daje telo?!

Držim pesti da čimprej zagledaš :roza:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj to pomeni?
19.1.2005 21:31:13   
pi
Pravkar se je spet prikazala ta grdoba :hudicek:. Pa tako sem upala da je ne bo in sem :nosecka:.
Potem pa še danes ta G s tem foliklom. Kako mi je lahko danes zjutraj rekla da bo v nekaj dneh imela O, dobila pa sem M? Torej moje merjenje BZ ni tako slabo.
Torej gremo v nove boje.
Če je že mogla M priti k meni pa naj bo, jo bom zaprla da ne bo mogla k vam in da boste vse postale :nosecka:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj to pomeni?
20.1.2005 10:08:35   
bambi
Aj, Pi, hudiča, pa sem upala, da boš vsaj ti :nosecka:, ta M:hudicek: pa je tes ena hinavska **** :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Bomo pa ta mesec kaj naštimali, ni vrag...

LP Bambi :rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj to pomeni?
20.1.2005 10:50:01   
biba77
Ja, Bambi,
ta mesec bo nas! :bravo:
Pi, jaz tudi mislim tako kot Koala. Mozno, da je to tvoja druga O. Saj, zato pa ni smiselno :sloncek: samo v casu O, ne?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj to pomeni?
20.1.2005 11:47:21   
pi
Na srečanju v MS smo se zmenile da se moramo spet dobiti in to kot :nosecka:. Do sedaj je to uspelo samo še Tiji. Upam da se ji bomo vse kmalu pridružile.
Komaj čakam da se spet vidimo in pojemo kakšen dober Tiramisu ali kaj podobnega.
Lepo se imejte in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj to pomeni?
20.1.2005 12:03:22   
biba77
Pi, jaz pa mislim, da nocem cakat, da bom :nosecka:. Lahko se ze pred tem dobimo, ne? No, razen, ce bomo v enem mesecu vse :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:....

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj to pomeni?
20.1.2005 12:09:24   
pi
Jaz tudi mislim da bi se lahko dobile, malo poklepetale in kaj dobrega pojedle.
Če bodo tudi druge za to se lahko začnemo dogovarjat glede termina.

Lp

To da bi bile vse v enem mesecu :nosecka::nosecka::nosecka: bi bilo super!
Nemogoče je mogoče a ne ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!