|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Santorini
22.1.2008 12:27:07   
Strawberrie Cherrie
No, verjamem, da vas je kar nekaj tukaj, ki ste tam že bile. Mene tale zadevščna zelo mika, me pa zanima iz prve roke kako je tam?user posted image
Pa kakšne so kaj cene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Santorini
22.1.2008 12:47:23   
trnuljčica
Tam sva bila na poročnem potovanju. Bilo je super. Cene so res bile višje kot drugje v njihovi deželi,ampak bilo je res lepo.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2008 12:47:25   
Naja31
Midva sva bila poleti 2004 in od takrat sanjava, da bi šla še kdaj.
Obema je bilo božansko.

Cene so pa kar visoke, ampak če čakaš na kakšen Last Minute, ali pa greš izven sezone, se pa najde tudi kaj bolj ugodnega.
Jaz ga sigurno priporočam.
Takoj bi šla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2008 12:50:01   
Saskia02
Meni je to najlepši od vseh grških otokov. Malce kičast... Ker rada fotografiram sem bila še toliko bolj navdušena. Ful majhni hotelčki s ful majhnimi bazenčki, vse belo, vsi ful prijazni... Cene hrane ob obali hudo visoke, v notranjosti čisto zmerne. Malce je prirejen za evropejce z visokim standardom, pa se znamo Slovenci dobro znajt. Smo bili že pred 7 leti v Kamariju in sem si obljubila, da se na ta otok še vrnem.

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2008 13:01:51   
katarina2004
Tudi mi 2 sva bila v Kamariju. Drugače pa je full luškan romantičen otok. meni je ostal v res lepem spominu prekrasne plaže (vulkanske-črne, rdeče, mivka, dober pesk...vse se najde). Poleg Kefalonije mi je res eden najlepših. Še posebej mesto Fira (tukaj je pravo nočno življenje), Oia (zelo lepi sončni zahodi)-polno malih pravljičnih hišk z bazenčki....

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2008 13:16:36   
tinkamiška
Midva sva bila tudi na poročnem potovanju, no medenem tednu, ni bilo ravno potovanjeuser posted image
Sva bila pa tam kr nekaj časa nazaj l.2003, v vrhuncu sezone, spala sva v Perissi, ker nimava rada džumbusa, v mini družinskem hotelčku. Sva pa bolj avanturista, sva si sposodila skuter in se cele dneve drajsala po otočku in iskala skrite plažice in vasice in prihajala v sobo v poznih večernih urah, zjutraj pa takoj po zajtrku spet šibala  firbcat po otoku. Res nama je ostal v lepem spominu. Cene, ob obali so res precej zasoljene, dve ulici proti notranjisti pa take kot tukaj, pa še bolj so nama ble všeč take intimne tavernice.
Ob obali je naprimer stal cocktail(je res, da je bil ogromen in pol ananasa je bilo goruser posted image , pa treščil je tudi za vola zadet) toliko kot dva dni izposoje skuterjauser posted image ampak ostalo je bilo pa zmerno.
Ljudje so res prijazni, pa se mi zdi, da je povsod v Grčiji(kjer sem pač bila) tako.
Lahko se greš tudi romantiko in greš na izlet v Oio(al kako že) in tam gledaš sončni zahod, kjer se zbere množica ljudi in potem vsi delajo oh in ahuser posted image ko sonce izgine v morje.

lepo je bilouser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2008 13:25:52   
nuala
Ja, lepo je še vedno. Ne moreš pa verjet, kakšna je razlika med poletjem in pozno jesenjo...jaz sem bolj samotar.
Dolgčas ti definitivno ne bo, vsak najde nekaj zase.
Cene so pa relativno visoke ( torej kava ni redko po 3 EUR ), je pa seveda odvisno od tega, kje si.
Mislim, da če imaš otroke ( ki so vedno ali lačni, ali žejni, ali bi kaj počeli ) se kar splača it v kak hotel na vsaj polpenzion.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2008 13:34:38   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

( torej kava ni redko po 3 EUR

KAVA in SLADOLED sta povsod v Grčiji draga.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2008 13:49:11   
viv_
Ja, Grčija ratuje draga... Sploh otoki. Edino Ionski otoki ostajajo nekako poceni. Pa ne vem po kerem ključu. To so mi tudi Grki povedali.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2008 16:24:36   
Strawberrie Cherrie
Pogoj je ta, da gre otrok z nama. ali je Santorini sploh primeren za otročka? Mislim glede plaže? Kateri grški otok pa bi dejanskon najbolj ustrezal 1,5letnemu otroku?

Kaj pa Lefkas?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 20:39:38   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie
Kaj pa Lefkas?

Ja, Lefkas je zelo zelo lep, ampak je včasih precej strma pot do plaže. Kefalonija je fajn - res super. Pa Karpatos pohvalijo - tam pa še nisem bila, tako da zgolj iz druge roke user posted image

Kdaj bi šli? V visoki sezoni ali kaj prej/kasneje?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2008 20:53:15   
bumerang
Nikoli več!
Grde plaže. Pesek črn, vulkanski. Morje tako črno kot bi bilo črnilo. Ko stopiš v morje do kolen, stopal ne vidiš več.
Povsod blazno piha. Na plaži lahko plavaš samo v eno smer, ker je v nasprotno praktično nemogoče. Veter piha pod tako zoprnim kotom in v sunkih, da imaš vodo stalno v očeh. Kjer koli na otoku si, ti veter nosi pesek v oči. Tudi pod sončna očala.
Vse je v klancu, nikamor ne moreš peš. Praktično pol dneva preživiš na motorju iz enega konca otoka na drugega.
Kulinarika menz. Za tako slabo hrano precej drago. Pa sem bila pred kakimi  sedmimi leti. Si predstavljam, da je zdaj še občutno dražje.
Podnevi dolgčas, ponoči ni miru. Mularija kriči povsod do treh, štirih zjutraj. Na hotelskih bazenih večinoma kažin. Razen, če hotel ne sprejema mularije.
Hotelske sobe - no comment. V sobo natrpane postelje, kopalnice za se zjokat.
Pod vsako kritiko!

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2008 11:33:40   
tinkamiška
user posted image kje pa si bila bumerang? pri nas psloh ni bilo tako, malo bolj vetovno je že, ampak tako, da bi bilo neprijetno pa neuser posted image plaže, črne, da se ne vidi nog??? res ne vem kje si bilauser posted image

ste govorile tudi o Karpatusu, tam sem tudi bila, precej divji otok, bolj za raziskovat, Santorini je veliko bolj naseljen in turističen.

Lani smo bili, je bila zraven tudi Iza(stara je bila leto in pol) na Chiosu. Smo zelo uživali. Bili v majhnem družinskem hotelu. Plaža je bila mivkasta, kar je bilo za Izo supr, za naju malo manj, ker si ga imel povsod, poravila sva eno tono robčkov za 1x uporabo, da Iza ni pojedla vsega peska, ki je bil tam, voda do kolen ne vem koliko časa,...tavenice so lušne, cene pa take kot povsod. Za dva dni smo si sposodili tudi avto in se drajsali okoli, je Iza tudi uživala in še kaj smo videli, šli na različne plaže. Avo je imel klimo, avto sedež,...ni pa to zelo turističen otok, tja hodijo bolj domačini, Grki iz celine, ljudje so prijazni in sploh navdušeni nad otroki. Tja bi še šli...
Aja, fino je pa met tisti pol šotorček za na plažo...Imam album narejen, če te zanima mi piši na ZS, da ti dam geslo...

Ne vem, je res odvino tudi od tega kaj prišakuješ in kakšen standard bi rad imel...nam je všeč tako.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: HIOS
23.1.2008 11:47:41   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Lani smo bili, je bila zraven tudi Iza(stara je bila leto in pol) na Chiosu. Smo zelo uživali. Bili v majhnem družinskem hotelu.

Ali ste bili slučajno v Grecian Castle (nekaj takega)? Če ja, potem prosim napiši, če se zvečer kaj dogaja - v hotelčku ali okolici. Jaz nočem romantičnih družinskih večerov ampak da je malce življenja...  Mir imam doma...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: CHIOS
23.1.2008 12:23:56   
Strawberrie Cherrie
Tinkamiška, joj, sliši se super. kako se pa imenuje ta majhen družinski hotel?
Viv, v začetku junija bi šli, zadnji termin je 3teden junija, potem ima moj preveč natrpano v službi in ni šans, da se kam premaknemo. mi pa tista vročina julija in avgusta niti ne ustreza preveč.

Lefkas mi je všeč, tko iz fotografij, me pa res zanima kako je dejansko tam.
Me pa tale opis Tinkemiške (Lani smo bili, je bila zraven tudi Iza(stara je bila leto in pol) na Chiosu. Smo zelo uživali. Bili v majhnem družinskem hotelu. Plaža je bila mivkasta, kar je bilo za Izo supr, za naju malo manj, ker si ga imel povsod, poravila sva eno tono robčkov za 1x uporabo, da Iza ni pojedla vsega peska, ki je bil tam, voda do kolen ne vem koliko časa,...tavenice so lušne, cene pa take kot povsod. Za dva dni smo si sposodili tudi avto in se drajsali okoli, je Iza tudi uživala in še kaj smo videli, šli na različne plaže. Avo je imel klimo, avto sedež,...ni pa to zelo turističen otok, tja hodijo bolj domačini, Grki iz celine, ljudje so prijazni in sploh navdušeni nad otroki. Tja bi še šli...
Aja, fino je pa met tisti pol šotorček za na plažo...Imam album narejen, če te zanima mi piši na ZS, da ti dam geslo...)
tako mika, da ne vem, če ne bomo izbrali Chios. Čakam na kontakt user posted image user posted image user posted image

Aja, pa sva rekla, da bi šla v en manjši hotel in ne v apartma, tolk da se malo spočijeva. Pa da je hrana dobra.

< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 23.1.2008 12:26:14 >

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2008 12:34:52   
Strawberrie Cherrie
Sem gledala zdaj malo po netu in me je hotel Mangaros na Chiosu zelo pritegnil:

Ampak čakam, da dobim cenik - pomojem me bo kar kap!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kakorkoli kakšen način prevoza ste vzele do otokov? letalo, ladja ... dajte povedat malo več.

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.1.2008 12:35:58   
viv_
Če greš v hotel / apartma definitivno letalo. Hitrejš in cenejš kot ladja. Ker z otrokom rabiš met na ladji kabino, kar je pa v sezoni zelo drago.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 17
23.1.2008 12:47:03   
Strawberrie Cherrie
Verjetno je najcenejša varianta potemtakem agencija....
user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.1.2008 12:55:52   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Verjetno je najcenejša varianta potemtakem agencija....
user posted image

Ja, verjetno res...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 19
23.1.2008 17:33:37   
tinkamiška
Saskia02, mi smo bili v mestu Karfas, mislim, da je ta hotel, ki te zanima v drugem kraju, mislim, da je v samem centru...tam pa se sigurno kaj dogaja, ker je glavno mesto Chios polno ljudi, trgovin znanih blagovnih znam in verjetno tudi lokalov in diskotek...

SC, tole je pa nobl hotel dej javi kakšne so cene, me firbec matra. Je pa ta hotel v drugem kraju kot sme bila jazuser posted image

mi smo šli z letalom...

Tinka

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?