Strawberrie Cherrie
|
Tinkamiška, joj, sliši se super. kako se pa imenuje ta majhen družinski hotel? Viv, v začetku junija bi šli, zadnji termin je 3teden junija, potem ima moj preveč natrpano v službi in ni šans, da se kam premaknemo. mi pa tista vročina julija in avgusta niti ne ustreza preveč. Lefkas mi je všeč, tko iz fotografij, me pa res zanima kako je dejansko tam. Me pa tale opis Tinkemiške (Lani smo bili, je bila zraven tudi Iza(stara je bila leto in pol) na Chiosu. Smo zelo uživali. Bili v majhnem družinskem hotelu. Plaža je bila mivkasta, kar je bilo za Izo supr, za naju malo manj, ker si ga imel povsod, poravila sva eno tono robčkov za 1x uporabo, da Iza ni pojedla vsega peska, ki je bil tam, voda do kolen ne vem koliko časa,...tavenice so lušne, cene pa take kot povsod. Za dva dni smo si sposodili tudi avto in se drajsali okoli, je Iza tudi uživala in še kaj smo videli, šli na različne plaže. Avo je imel klimo, avto sedež,...ni pa to zelo turističen otok, tja hodijo bolj domačini, Grki iz celine, ljudje so prijazni in sploh navdušeni nad otroki. Tja bi še šli... Aja, fino je pa met tisti pol šotorček za na plažo...Imam album narejen, če te zanima mi piši na ZS, da ti dam geslo...) tako mika, da ne vem, če ne bomo izbrali Chios. Čakam na kontakt Aja, pa sva rekla, da bi šla v en manjši hotel in ne v apartma, tolk da se malo spočijeva. Pa da je hrana dobra.
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 23.1.2008 12:26:14 >
|