|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napotnica
19.1.2005 15:42:08   
Marina_
Evo pa imam novega G!Moram ga pohvaliti ker si je res vzel čas za naju.:)Danes je bila moja G spet odsotna (nič novega)in jo je dr.Mujezinovič nadomeščal.Hvala bogu:bravo::bravo::bravo:Imam napotnico za antispermitetno anbulanto.Vzel mi je bris kar3 krat in kaj je najbolj pomembno mi je vse razložil!!Si morate misliti da imam PSO-volikli na levem jajčniku in mi moja G tega sploh ni povedala!!!!!!:grrr:No marca imam ta UZ pol pa bomo dalje vidli.

Vsaka čast dr.Mujezinovič-u:bravo::bravo::bravo:
Danes pa normalno spet na veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Napotnica
19.1.2005 16:12:51   
Marina_
op se mi je črak zataknila tam pri pso-PCO je sicer pa tak veste zakaj gre:ups:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Napotnica
19.1.2005 16:25:36   
emaa
Lepo, vsaj premikati se je začelo, pa čimprej do zaželjenega rezultata
Lp

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Napotnica
19.1.2005 16:28:04   
Marina_
Tudi moj možek je to takoj rekel!Smo že en korak naprej:)-:bravo:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Napotnica
19.1.2005 16:31:02   
emaa
Moj tud, ko sem se konec novembra abonirala na UZ, zdej pa je mal zastal. Konec decembra sem se naročila v ambulanti za neplodnost, zdej mam pa termin 8.3. do tja je pa še daleč. Oz. vsak dan je bližje, mogoče mi pa rata prej.:)-

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Napotnica
19.1.2005 16:45:16   
Marina_
Ja moj dragi je tudi rekel kaj če pa rata prej?Ja hvala bogu ne.:)-Se je moj možek danes ful razpričal in prišel do zaključka:vse tiste preizkave ki jih dobijo v prvih mesecih nosečnosti bi morale ženske prej nardit in ne pol ko je že :duda:na poti!Pa ima prav moj srček ne?:bravo:;)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Napotnica
19.1.2005 16:48:50   
emaa
Fajn bi blo, ko bi se kej že prej naredil. Moj je reku, a tolk časa čakat, jaz bi bil še pred 30 fotr.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Napotnica
19.1.2005 17:09:13   
Marina_
Ja.To je da nam biološka ura bije ne.Sicer sma mida 25 in 26 ampak oba sma že pripravljena in si ful želima....nisma pa edina ne...:)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Napotnica
19.1.2005 18:01:09   
emaa
Midva sva isti letnik, tko da letos bova 29, sicer on pol leta za mano ampak vseen.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kontracepcija
Miška2006

Katero kontracepcijsko sredstvo uporabljate?

Kontracepcijske tabletke (32%)

Maternični vložek (navaden) (2%)

Mirena (10%)

Kondom (23%)

Kontracepcijska pena, krema, gel (0%)

Drugo (34%)

Število vseh glasov: 448

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!