|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seznam FOSILK
20.1.2005 10:36:13   
Andy13
Cmokec, hvala za lepe želje! :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Seznam FOSILK
20.1.2005 11:39:02   
dvojčica
Ob prebiranju tega foruma se mi vedno znova zarosijo oči. Tudi jaz sem bila med fosilkami, z vsakim mesecem s solzami v očeh in srcu. Sedaj doma pridno čuvam svoj buši, čeprav še vedno ne dojemam in od vsega tistega mučnega čakanja, terapij in IVF ...
Pa je uspelo, ko smo bili na postu (brez tablet, hormonov itd.).
Ampak, ko proizvodnja zalaufa, boš videla Pika74 in vse ostale, bo laufala 100, ne 200/h, res!!! (sej bo mogla!)
Vam želim čim več lepih dni, veselih, prijaznih in toplih besed, pa veliko cartanja s strani vaših dragih. Saj vem, da zdaj še boli, a upanje je pri vas prisotno v tako veliki meri, da "ima da zdrži" :bravo::bravo::bravo:!

Bodite pridne pupike moje, držim pesti in se beremo na višjem forumu, zmenjeno?!

Lp, dvojčica

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Seznam FOSILK
26.1.2005 14:57:03   
Aisa
1.Anitka
2.Pika 74
3.Bambi
4.MašaS
5.tinkamiška
6.manja11
7.neni
8.Biba77
9.Koala
10.klarisa
11.cmokec
12.larisa
13.Darja*
14.tida
15.Nikita
16.ameli
17.čakajoča
18.mojca
19.dadica
20.emamair
21.Pika78
22.Pikipoki
23.luna39
24. enci
25. koti
26. max
27. mojca9000
28. Lučka*
29.Gea1
30.Andrejka76
31.Meeryana
32.Aisa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Seznam FOSILK
26.1.2005 14:59:10   
Aisa
Ojla!

Tudi jaz se že trudim 13 mesecev, pa nama nikakor ne uspe. V ponedeljek 31.januarja imam pregled pri G, da mi pove kaj več. Včasik sploh ne vem več kako naprej, ker imam vsak mesec v očeh solze ko dobim M.

Lp, Aisa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!