|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primerna ninica
20.1.2008 18:32:08   
december06
Pozdravljeni.
Mene pa zanima kakšne ninice uporabljajo vaši user posted image . Ker je naš še majhen (4,5m) sem mu izbrala mehkega kužeka. Zdaj pa sem opazla, da spušča majhne dlakice, nitke. Seveda, kot vse, gre tudi ta kuža v usta. Malo sem v dvomih ali mu naj kužeka sedaj pustim, ker se je že nanj navadil, in s časoma ga ne bo več tolk v usta tišal, ker ima itak dudo, ali mu najdem kaj drugega?  In kaj bi bilo primerno?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: primerna ninica
20.1.2008 18:37:15   
nuala
Meni se zdijo najboljše pleničke ( iz blaga, morda potiskane ali pobarvane ), ker jih zlahka pereš in jih je več.
Moj starejši je imel prevleko za blazino s Tom in Jerryjem ( sem jih tudi imela več, da smo zamenjali ).
Ta mlajši ni nikoli hotel ničesar, ne igračke, ne odejice ( vendar rad vidi, da ga držim za roko, ko gre spat, kar ni posebno praktično ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2008 18:38:17   
Petraa
Nimamo nič.
Kot prvo ravno zato,da se otrok ne zaduši,kot drugo pa če ga bom navadila bo vedno nekaj moral imeti s sabo

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2008 18:43:24   
Naja30
Na začetku sem ji dajala razne ninice in plenice za spat, ampak ni hotela nič. Na srečo. Je bolje tako.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2008 18:46:28   
Anonimen
hojla!
mi imamo tudi enega mehkega kužka (blago je nekaj takega kot so brisače, le te dlakice so malo daljše). in jaz sem tako srečna, da se je navadila na tega kužeka, ker sploh ni noben problem z uspavanjem.
naša je sicer stara že 9 mesecev, in ji vsaka igrača, ki je podobnega blaga, ima potem za cartanje.
poišči med igračami kakega podobnega - ker bo sigurno sprejela kakega drugega pliškota - ampak takega, ki mu ne odpaddajo dlake. pri nas imamo tudi enega medota, ki močno odpadajo te dlake, pa ji tega ne dajem - saj gor tudi piše, da zaradi odpadanja dlake je lahko nevarnost zadušitve.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 19:00:14   
december06
No, saj mu ne odpadajo fejst dlakice. Malo, ampak vseeno. Bom res pogledala za kakšno takšno zadevo kot si predlagala valika. Kje si pa ti to nabavila, da ne iščem preveč naokoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 19:02:42   
Anonimen
to sem dobila kot darilo. tako da t i na žalost ne morem svetovati

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2008 19:06:38   
Anonimen
evo, še slikica

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2008 22:14:19   
Hans
Nimamo nič.
Kot prvo ravno zato,da se otrok ne zaduši,kot drugo pa če ga bom navadila bo vedno nekaj moral imeti s sabo

Tudi pri nas je tako.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2008 22:26:50   
december06
valika hvala, bom pogledala po trgovinah za kaj podobnega oz. bolj primernega. Pa tako mirno spančka tvoj sonček na tej slikici. 

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2008 23:01:24   
sandra80
takšni ko je na sliki dobiš na vseh poštah nič ne odpada dlaka moj ima opico in še pereš lahko na 30 stopinj pride okrog 7 evrov cena je odvisna od velikosti igračke

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2008 23:22:18   
lelaval
Od začetka je najboljše navadna tetra plenička (lahko tudi s potiskom - se sedaj dobijo), kasneje pa si otrok sam izbere igračko, brez katere takorekoč ne more. Moji so si vsi okrog 1. leta "izbrali". Najmlajša je nora na kužke, pa ji je sin enkrat posodil enega svojega pliškota (rakun ali dihur user posted image ), in si ga je prisvojila ter poimenovala v kužka user posted image . Pa ima toliko lepših kužkov, a noben ni pravi.
Lahko pa kupiš takšno majhno krpico z živalco (mislim, da je samo glava od živali, ali pa se motim - ne vem toćno) ki je namenjena prav cartanju in je iz pliša- take fine mehke so.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2008 7:47:34   
Suzy.
Jaz mu že od rojstva dalje dajem v posteljico enega kužka, ki smo ga dobili za darilo. Ampak ne za namenom, da bi postal ninica. Dala sem ga vedno čisto na vrh posteljice, ne zraven njega.
Ko je malo zrasel, se mu je uspelo vsako jutro nekak spravit do tega kužka in se z njim igrat. Tako, da ga zdaj dajem tudi spat zraven njega in ga objema preden zaspi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2008 7:52:49   
Bonnie_RR
Do kakšnega 10m je imel navadno tetra pleničko, potem si je pa lepega dne izbral enega plišastega zajčka za svojo najljubšo igračo in od takrat ga ima povsod s seboj.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2008 7:56:55   
Anonimen
Naša ma pleničko. V bistvu sem ji jo dala, da ji duda ne bi ven padla, pa se je navadila na njo.

Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2008 9:01:40   
januška78
Naša ima za ninico mehkega čisto navadnega medvedka, ki ga dobila za darilo (mislim, da je iz Ikee).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2008 11:26:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

valika hvala, bom pogledala po trgovinah za kaj podobnega oz. bolj primernega. Pa tako mirno spančka tvoj sonček na tej slikici. 

hvalauser posted image ... upam, da najdeš kaj primernega.
naj še povem, da moja ta starejša ni imela nič - razen seveda mene. me je morala obvezno držat za nos oz. ustnicouser posted image . prvo kot prvo sem bila vedno mozoljasta okoli ustuser posted image , ker imam občutljivo kožo. drugo pa nikakor ni mogla zaspati sama - in to se je vleklo tam do njenega 5,5 leta, ko je prišla naša lara. takrat pa sem ji rekla, da zraven lare pa tudi nihče ne spi in je sprejela enega zajčka, s katerim sedaj vedno zaspiuser posted image .
tako da sem res srečna, da ta mala zaspi s tem kužkom in je prav srečna z njimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2008 11:30:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Od začetka je najboljše navadna tetra plenička (lahko tudi s potiskom - se sedaj dobijo), kasneje pa si otrok sam izbere igračko, brez katere takorekoč ne more.

ja, jaz sem moji tudi dajala navadno tetra pleničko, ampak je ni marala oz se sploh ni zmenila za njo. ko pa se je začela obračati v brisačo, ki sem ji jo nastavila za hrbet, da se ni prekucnila iz boka na hrbet, potem pa sem takoj odreagirala in ji ponudila tega kužka, ki je podobnega materiala - in sem zgleda zadela v polnouser posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?