|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 10:55:02   
filipinka
:(( Ja, moj mali Filip je tako zbolel, da sva morala v bolnišnico.:(( Če se spomnite sem prejšnji teden pisala, da Filip kašlja in smrka, vročine pa nima. No in smo mislili, da bo to samo od sebe minilo kot je napovedala naša pediatrinja, da je to samo manjša virozica:hudicek:. Pa ni bilo tako enostavno. Filip je vedno močneje kašljal, tako da je bruhal, v prsih pa se je slišalo piskanje. Zato smo se v soboto zjutraj le odpravili k dežurnemu pediatru. Tam sem doživela pravi šok:((! Zdravnica je rekla, da je mali že ogrožen in da sumi , da ima virusni bronhitis. Povedala mi je tudi, da pri tako majhnih otrocih (Filip je star 3 mesece in 14 dni) vročina NI pokazatelj bolezni. Ker je namreč naša pediatrinja rekla, da dokler ni vročine nad 38 ne rabimo letat okrog zdravnikov!:hudicek:
No, tako smo se odpeljali v MB v otroško bolnišnico, kjer smo bili pregledni in tudi tista zdravnica je rekla, da je najbrž bronhitis. Oba sva ostala v bolnišnici. Hvala bogu, da se polno dojiva, da sem dobila posteljo. A ne vprašajte kje???:hudicek: Soba za doječe mamice je čisto na drugem koncu, tako da si lahko mislite koliko se naspiš, če te je celo noč eno samo veliko uho, poleg tega letiš vsakih 10 minut pogledat ali je s tvojim sončkom vse O.K.!!! Torej razmere v bolnici so adijo!:zmeden2: Glede osebja pa nimam nobenih graj, razen tega, da se njihova mnenja dokaj razhajajo. Ena ti pokaže kako inhalirati z otročičkom in se tako naučiš, pa pride druga in ti reče, joj gospa tak morate, to je samo edne od primerov. Da ne govorim o mamicah, ki prespijo na stolih, se ne smejo tam tuširati in ne dobijo hrane, čeprav še delno dojijo, pa kjub temu morajo plačati 7500 SIT na dan. Za kaj? Ne vem.
V glavnem zdaj sva doma, zdrava pa še nisva čisto. Zdravnik pulmolog je ugotovil, da najbrž ni šlo za bronhitis temveč za nek virusni kašelj.
Če še katero kaj zanima o bolnišničnih razmerah pa le vprašajte!
Moram k Filipu, ker se zbudil. V bolnici sva se čisto razcartala, niti igrati se noče več sam. Glavno je, da bo zdrav, ostalo pa bo že!:sloncek:
LP, V:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 10:58:12   
dory
Ufa ste pa imeli pestro.. srcno upam,da se bo mali Filip kmalu pozdravil...drzim pesti

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 11:09:54   
malika
Samo, da je vse Ok in da sta spet zdrava in doma.Pa fejst se cartajta, ker še malo pa se ne bo hotel več-tako kot naš:((

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 11:11:01   
Nogavička
S Hano želiva Filipu, da se čimprej pozdravi in mamici, da si spočije.

L.p.

Tea in Hana

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 12:21:46   
Pepa-2
Bošček... Tudi midva z Jurijem upava, da bo s Filipom vse vredu. Pošiljava mu zdrave poljubčke.:duda: lp

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 13:12:43   
puri
:(,no, samo da bo vse vredu!!!:bravo:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 13:45:11   
kimi
v77 mi smo imeli podobno stvar na silvestrovo potem je bilo vse ok...zdravnik nam je dal sirup lekadol, če bi imel mali vročine nad 38 stopinj. In rekel je naj bomo 2 dni pozorni, da se mu ne bodo začela pljučka ugrezati, ker mora potem takoj v bolnico na kisik, morali smo paziti, da mu nebi piskati začelo. No ko je minil 1 teden je pa začel grozno kašljati sva šla takoj k zdravniku, ki je rekel da se ne vidi nič hudega da je izgleda šel z ene viroze na drugo, dal nama je sirup za odkašljevanje in sedaj je ok.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 14:06:17   
taj2004
Bogi:(( Samo da ste bolje in doma:)-


Pa da se cimprej pozdravite do konca:bravo:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bila sva v bolnišnici
19.1.2005 19:20:00   
Pikca
Joooj, bogi mali Filip (pa mami tudi)!:( No, dobro, da vama gre na bolje in sta spet doma.
Naša Živa tudi danes nekaj pokašljuje, upam, da se kaj ne pripravlja :zmeden:
Želim vama veliko zdravja!
LP, Pikca

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bila sva v bolnišnici
20.1.2005 8:23:21   
ajda11
LP

V77 tudi mene je skoraj kap. Ajda je pri mesecu imela podaljšano zlatenico in prvi šok je bil, ko me je pediatrinja poslala v bolnišnico na preiskave, da preverijo, če ni morebiti vzrok za to v jetrih in ledvicah. Drugi šok pa sem doživela, ko sem prišla na mariborsko pediatrijo. Tako kot praviš, dve sobi izven oddelka, ki je seveda zaprt in moraš pozvonit, da te spustijo noter. Potem pa non stop na uhe vlečeš in poslušaš, če jokajo. V sobici jih je bilo pet, različno starih, vsi tam do meseca dni in ko je eden jokal so jokali vsi. Trudiš se ne sekirat, ker veš, da ni dobro že zaradi količine mleka in sstrahom čakaš na izvide. Med petimi sem bila edina polno doječa, vse ostale so dodajale, a nobena ni bila samoplačnik. Dve sem malo zasliševala, pa sem izvedela, da jim je otrokov pediater napisal na napotnico, da dojijo. Osebje je bilo zelo PRIJAZNO,(našla bi se tudi kakšna izjema) moja zdravnica je bila Guid-Todorovič, ki je ZAKON. Me je večkrat osebno poiskala in razložila izvide. Bila sem namreč presenečena, ker sem mislila, da bom non stop z otrokom, pa smo jih smele le nahranih in previt in potem v svojo sobo. Same pa veste, da te male rado črviči, da po obroku tudi ne zaspijo vedno, po drugi strani te čaka hrana in se sestra dere: "ja mame vse bo mrzlo, potem bomo pa mi krivi, da ni mleka", da o dnevnem redu ne govorim. Ni mi šlo v glavo in mi še zmeraj ne gre, da smo zjutraj ob pol osmih (se ne spomnim več točno) imeli nego, se pravi umivanje in preoblačenje, potem smo morale na zajtrk, tamali so se seveda drli kot jesiharji in po zajtrku smo jih nahranile. Lahko si mislite, da nisem jedla, sem na hitro le popila in brzina nazaj. Motilo me je tudi, da glede na to, da sem edina polno dojila, sem se morala držati reda. Moja bi namreč jedla marsikdaj tudi prej kot na tri ali tri in pol ure. Še sedaj visi na zizah ne glede na čas, kdaj je nazadnje jedla. Potem pa so bili vsi okoli ust namazani z daktarinom, da o odtiskih dud sploh ne govorim. Ko sem rekla, da ne vem, če bo moja pikica tako dolgo zdržala mi je ena odgovorila:" Jo bomo hitro naućili reda." Me je skoraj kap.

Suzana

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bila sva v bolnišnici
20.1.2005 8:26:26   
ajda11

Še to. Da smo prišle na oddelek smo med vrata dale včasih tudi kakšen papirček, da se niso zaprle, če je gdo šel mimo smo hitro prosile, da jih pusti odprta
(čistilke so nam zelo rade pomagale) in potem je vedno ena šla noter in preverila stanje.

Suzana

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bila sva v bolnišnici
20.1.2005 18:54:14   
lena-3
Ko berem tele vaše odgovore o izkušnjah z bolnišnco v MB, me je skoraj kap. Kar se tega tiče pa imajo v celjski porodnišnci vsaj to urejeno,da sta otrok in mama skupaj v sobi.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...




1. november
Michonne RR

Koliko nagrobnih sveč ste prižgali ob letošnjem prazniku?

1-3 (27%)

3-5 (9%)

5-10 (8%)

10 ali već (4%)

Nobene (46%)

Namesto sveč smo na grobove položili rože, kamenčke... (6%)


Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!