|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pogosto hodite na vodo?
20.1.2008 16:14:01   
Anonimen
Vem da je to v nosečnosti normalno,sam ful mi je čudno če hodim vsakih 15-20 min na vodo,mam pa tut tak občutek kot da bi mi nekej prtiskal na mehur.A je možno da se mi to dogaja ker imam nizko ležečo pojstlco,sm pa v 15t.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pogosto hodite na vodo?
20.1.2008 16:44:55   
Naja30
Normalno je. Jaz sem v 23t in me že nekaj časa mali brca v mehur - ves čas. Tudi v 1.nosečnosti sploh nisem nehala hodit lulat v 2- tromesečju, kot pravijo da naj bi bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2008 16:58:34   
J.L.
Je normalno. Jaz hodim na vsakih par minut, sploh pred spanjem. Sem pa v 26t.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2008 17:42:20   
gaya24
Jaz sem že v 31t in še vedno hodim kar naprej na wc. Ponoči pa tudi od 3.5x

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2008 17:42:47   
gaya24
3.5x

3-5x

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 17:46:26   
Estrella*
Sem v 23t in imam te probleme že od samega začetka. G mi je rekel, da je to posledica nizkoležeče posteljice in prečne lege user posted image . Če se bo posteljica dvignila, bo bolje, če pa ne pa bomo do nadaljnega dežurali na WC-ju

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 18:06:37   
majci23
tudi jaz sem pogosta obiskovalka wc. sploh če pijem dosti, potem tudi na 20 minut. moj dragi se mi skoz smejiuser posted image . ne skrbi.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 9:14:14   
Aurea
Tudi jaz sem pogosto na WC-ju, sicer pa sem tudi bolj žejna in več pijem, zato je to normalno.
V prvem tromesečju sem ponoči vstajala, ker me je tiščalo, sedaj pa zdržim do jutra.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 11:46:06   
izgubljena_ovcka
Jaz sem v 18t in nenehno lulam. Je pa res da sem že od samega začetka nosečnosti grozno žejna in popijem vsaj dvakrat več kot prej. Ponoči grem ponavadi dva do trikrat, že od šestega tedna nisem spala brez vmesnega lulanja. :)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 12:10:22   
tweetek
Jaz sem tudi nočna obiskovalka WC ja user posted image .... Ob dveh pa ob šestih zjutraj ponavadi.... Se hecam da se vsaj malo razmigam ko moram po štengah gor pa dol večkrat kot ponavadi.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2008 12:19:32   
ina82
jaz tud hodim nonstop na wc, sploh preden grem spat, ponoči pa okrog 2 in 6 pol pa tak težko nazaj zaspim, sem pa v 15t

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2008 12:25:23   
pepa6
Jaz imam nizko ležečo posteljico in hodim čez dan na wc vsakih 10 min, ponoči pa vsako uro, tako, da ne spim skoraj nič ponoči. Mi pa je rekla ginekologinja da je možno pogosto uriniranje zaradi nizko ležeče posteljice. Sem pa noseča 16.tednov.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2008 12:26:47   
maja24
Jest sm pa v prvem trimesečju hodila ponoč sam enkrat na WC zej ko sm v 15t pa tut po dvakra, trikrat,glih dones sm šla enkrat ob enih ta drugo rundo pa ob polštirih,sm pa tut od samega začetka non stop žejna-VSE BOMO PREŽVELEuser posted image user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?