Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 13:14:46
|
|
|
|
Vali 81
|
si dobila slikico iz ultrazvoka? na njej ti spodaj zelo na majhno piše število tednov in dni glede na izmerjeno velikost ploda
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 13:19:45
|
|
|
|
Majuska
|
hmmm, nič ne piše ... al sem pa jest slepa
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 13:25:23
|
|
|
|
Vali 81
|
piše piše takoj na spodnji črni črti (crl velikost ploda v mm, nato št. tednov označeno z W in št. dni označeno z D). Če ne imaš v materinski kjižici na 12 strani napisano zraven velikost ploda še točno določeno št. t in št. d.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.1.2008 14:12:03 >
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 13:28:22
|
|
|
|
Majuska
|
hvala super ste
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 13:29:14
|
|
|
|
Splet.Ka
|
No, a zdaj točno veš? Povej še nam
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 16:05:03
|
|
|
|
Majuska
|
Bemuboga, to je cela znanost pa zračunaj, če nikoli nisem imela rednega ciklusa ... PDP imam 29.07., naj bi bila v 12. tednu + 6 dni. Ampak ne vem, če tole povsem drži. Recimo no Aja, da vam povem še to - očitno imate super ginekologe, ker v mojo knjižico niso na 12. stran vpisali ničesar, na slikci tudi ne piše (če se še tolk matram!), na prvem pregledu sem bila noseča 7. tednov in to je vse, kar imam vpisano. Da bi jo koklja brcnila, tole mojo G. Res upam, da mi jo bo uspelo zamenjat. Dekleta, hvala vam za pomoč!
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 16:20:11
|
|
|
|
maja24
|
Majuska noseča si 13t.Sicer ti pa G zmeri otročka in ti po njegovi velikosti določi kolk tednov si noseča.Naslednič ko boš šla na pregled sipoglej v kartoteko notri je sigurn kej napisala,saj pr men je tko.
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 16:45:39
|
|
|
|
Naja30
|
Izračuna se glede na prvi dan zadnje M.
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 16:45:48
|
|
|
|
Majuska
|
Jutri grem itak na nuhalno sv. k dr. Strahovi, tko da bomo malo več vedeli ... komaj že čakam
|
|
|
|
RE: Res me zanima, kako to veste 20.1.2008 16:55:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Izračuna se glede na prvi dan zadnje M. Ja to že ... pri meni se zatakne pri tem, da nikoli nisem imela točnega ciklusa, da sploh ne omenjam kako zmedeno ovulacijo sem imela. Pri takih podatkih je težko karkoli računati
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?