|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 9:43:33   
anadejka
Okey mal sem zmedena:ups:.
M:hudicek:mi je ta mesec full zamujala in podrla ves sistem.Zdaj sploh ne vem kdaj bi šla na HSG.Sej vem da mi bo to še moj G vse lepo povedal,amak vseeno ve punce,ki imate izkušnje mi tut lohk poveste.
Namreč M je prišla v nedeljo zvečer,ponavadi se pri meni zadržuje 5 dni.Zdaj pa ne vem,a bi bilo prezgodaj čebi šla na HSG v petek,ker ne vem če jo bom takrat že imela konec,oz.ali bi bilo v ponedeljek prepozno???

Mah sem zakomplicirala:ups:.Uglavnem sem hotla vprašat kok cajta največ po M je treba delat HSG.Pa če je kej narobe če M še ni čisto konec,ker men bi bolj pasal v petek,da mam pol za vikend cajt mal počivat,k nevem glih kako se bom pol počutla.

Punce plis vaše nasvete.

Hvala in lepe pozdravčke.........andrejka76:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 10:15:40   
pika74
Ojla,

mam mal gužve:kuza::kuza: v službi, ampak men so jo delal na 12. dan ciklusa, pa je blo čist OK. Pol sm šla pa 3 dni po HSGju v Sarajevo z letalom za 3 dni službeno.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 11:34:40   
anadejka
O Pika:metulj: hvala za odgovor si me ful pomirila.Sem mislila da je to treba takoj po M.Pol pa ni panike,bom šla kr v pon.

LP..........andrejka76:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 11:51:25   
pika74
Ojla,

Kr nč bat. Če bo pa kdo nagajou, pa odvajalni čaj skuhej, pa boš vidla, kaj bojo hit letel na sekret :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:zviiiiiiiiiiiiiz.

:)-:)-:)-:)-:)-

Pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 11:56:02   
anadejka
OoOoOoO Pika hvala za to orožje :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kok časa po M na HSG?
19.1.2005 13:46:17   
Palčica
Oj,Andrejka

Jaz sem bila na HSG-ju včeraj,torej 10 dni po menstruaciji.
Mi pa nekaj ne gre v glavo...Sama nisem mogla določit datuma zanj,marveč mi ga je določila sestra,ko sem jo poklicala (nekje 3 dan menstruacije).
Mogoče sem te narobe razumela,a tole le toliko,da se ne boš zakalkulirala s čim.

Lp,
Palčica

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kok časa po M na HSG?
20.1.2005 8:30:13   
anadejka
Oj Palčica.A včeraj si ga imela?Kako se pa danes kej počutiš?No upam da si že v redu.
Veš meni je G rekel,da se dela HSG po M.Ko jo bom mela konc naj pridem po napotnico in drug dan v Postojno.
V Postojni se pa tko in tko ni treba nič naročevat ampak samo prideš tja z napotnico in krvnimi izvidi po 10.00 uri.
No pa sej grem danes na obisk k G,pa bom popoldne že vse vedla kako in kaj.

Lepe pozdravčke........andrejka76:miska:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

noč čarovnic
Lelly28 RR

Ali s svojimi otroki za noč čarovnic izrezljate buče?

da (33%)

ne (67%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!