|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Virus - bruhanje
19.1.2008 10:46:08   
Anonimen
S sinom sva oba dobila nek virus, ki  naju muci ze par dni. On ima drisko ze cetrti dan, jaz pa dva dni bruham VSE  -niti pozirka vode ne prenesem, niti caja, niti juhe, nic. Strah me je, ker sem 7 tednov noseca in ze dva dni v telo ne vnasam nicesar, kaj sele kaksne folne. Izgubila sem 3 kg in sem totalno suha- kot trska. Zdravnik mi ne more dati nicesar , ker sem noseca.
Bo z mojim otrokomvse v redu?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 19.1.2008 20:24:01 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mesa se mi
19.1.2008 10:52:47   
vaney
jaz bi se na tvojem mestu še 1x obrnila na zdravnika, da ne boš dehidrirala. nekako moraš nadomestit izgubljeno tekočino. vsaj meni se tako zdi.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 10:52:51   
katka37
Tudi sama sem dala podobno virozo skozi na začetku nosečnosti (9., 10.teden nekje), praktično cela familija. Sina je mučilo praktično dva dni, mene pa kar cel teden, preden sem prišla k sebi. Zdaj sem v 38. tednu, torej je bilo vse v redu. Sem pa samo pila čaj in se niti nisem trudila preveč jesti, razen malo prepečenca (itak nič ni ostalo v meni, sem pa vseeno poskušala). Če pa nisi prepričana, kako in kaj, pa kar pokliči g.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 11:08:52   
mml
Če res tako hudo bruhaš, da ničesar ne zadržiš v sebi, je najboljše, da se greš pokazat k zdravniku (SNMP) ali pa na ginekološko urgenco, ti bodo dali malo infuzije, odležiš par ur in če v izvidih ni kaj hudo narobe, greš po tem domov. Boš videla, se boš takoj boljše počutila

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 11:38:18   
Inigo
poskusi pit cedevito, ki bo nadomestila izgubljene minerale. po požirkih, počasi... mogoče bo šlo.

kadar imam drisko ali sem bruhala, sem se po cedeviti vedno dobro počutila saj sem nadomestila kar sem izgubila.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2008 12:00:25   
kati kati
ola...js sem imela tako virozo (bruhanje in driske)pred 2.mescoma(taktat noseča 28tednov) in sem zaradi dehidracije ostala 3 dni v bolnici in dan papol na infuzijah....tak da pij čimveč-če ne boš pristala v bolnici(nesladkan caj ali vodo-seveda če lahko)...lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2008 12:25:52   
bskrle
Kupi si isostar ali elektrolite v lekarni, pij o žličkah, četudi potem bruhaš, moči si ustnice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2008 12:50:51   
polly80
rehidracijska sol,se dobi v lekarni,veliko pij

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2008 13:04:34   
pokaa
Mogoče je pa rota virus...je začel razsajat okrog. Če ne boš zvečer boljša in boš lahko vsaj pila, ne čakaj doma pojdi nazaj k zdravniku, da ti obesijo vsaj malo infuzije da ne boš dehidrirala. Zaradi vitaminov ne skrbi preveč, zaradi nekaj dni brez folne ne bo katastrofe, je pa slabo če dehidriraš.In ni res da ti ne morjo nič dat ker si noseča...seveda se izogibaš vsemu v prvem trimestru, ampak fiziološko pa mal glukoze ti pa že lahko dajo da mal k seb prideš. Upam, da boš kmalu boljšeuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 13:39:40   
Naja30
Pazi samo, da ne boš dehidrirala. Plod bo dobil iz tvojih zalog, kar potrebuje.

(odgovor članu pokaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 14:07:36   
jaša2
jaz sem v 5.mescu staknila neko virozo a la trebušna gripa. celo noč in cel dopoldan sem bruhala - vsako uro, tud na pol ure, tak da sem na koncu že malo krvi zraven bruhala. pojest in pit itak nisem mogla kaj, ker je šlo takoj ven. popoldan sem šla k zdravniku, ko se mi je želodec MALO umiril, da ne bi cele ordinacije pobruhala. takoj me je dala na infuzijo, da sem dobila nazaj nekaj tekočine. zdravil mi tud ni nič predpisala, samo počitek, dietno hrano... pase je stanje umirilo, z dojenčkom pa je tud blo vse ok.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 19:25:53   
Pia77
Če toliko časa ne zadrzis nobene tekocine in si toliko dehidrirala, pojdi k svojemu/dezurnemu zdravniku, ki naj ti da naj te kam napoti vsaj na infuzijo.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!