Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 18.1.2005 23:22:18
|
|
|
|
lorelei
|
... na svojega sinkota.:sloncek: Danes je zvečer tako padel v risanje in barvanje, da ga nismo mogli spravit stran. Pri nas vlada že pustno pričakovanje in danes smo kupili nekaj stvari za klovna in v tistem navdušenju je hotel, naj mu klovna narišem, da ga bo pobarval. Narisala sem ga in je barval... eno uro - od polosmih do poldevetih zvečer. Popolnoma sam je izbiral barve in barval, niti malo mu nisem pomagala. Medtem je prišel domov tudi moj dragi in bil ravno tako kot jaz presenečen nad Enejevo potrpežljivostjo in dolgo koncentracijo. Rekle boste, da sem malo mahnjena, ma kaj čem, če pa sem presenečena nad tem, kako hitro raste moj mali... še včeraj je samo jedel in spal, po še ne dveh letih in pol pa že samostojno riše in se odloča... :ups:Skratka - izdelek si lahko pogledate v mojem albumu (klovn).
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 18.1.2005 23:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo, lepo! Bravo Enej:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 18.1.2005 23:23:54
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :bravo::bravo:Za malega umetnika!!!:bravo:
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 18.1.2005 23:25:07
|
|
|
|
lan
|
Zelo lepo:bravo: Enej! Lorelei, upravičeno si lahko ponosna.
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 7:42:23
|
|
|
|
puri
|
Je pa res lepo pobarval:bravo:, kar ne morem verjet! Moj je skor isto star, pa še nič kaj ne barva- sem se glih spraševala, kdaj to začnejo:zmeden2:, pa zgleda da je pri teh letih že čas- mu bom tut jaz danes probala dat kaj za pobarvat, da vidmo, kaj bo naredil, če se mu bo sploh dal barvat, ker se hitro vse naveliča:zmeden:! lp:)
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 8:09:20
|
|
|
|
Mojca20
|
Enej pohvaljen!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 8:48:20
|
|
|
|
Lunca1
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 9:19:26
|
|
|
|
lorelei
|
Hvala:)
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 9:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
A to je sam pobarval? Bravo! Uh, Tibor bo marca star 3 leta in niti slučajno noče in ne zna še nič barvati. Samo tiste krogce, ki se ne končajo, zna narisati, pa je potem ves ponosen in si zraven zmišljuje cele zgodbe, kaj da je narisal. Ampak takole, kot barva Enej, je pa po moje res dosežek ta to starost. Super.
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 10:04:39
|
|
|
|
puncica
|
Ma bravo a pri starosti dveh let in pol že tako lepo barvajo al kaj:zmeden: Sem kr presenečena, a tiste pikice v mašnici vse ista barva, pa oči ista barva, ma res sem bla presenečena. Bravo bravo Enej:bravo::bravo:
|
|
|
|
Ne morem si kaj, da ne bi bila ponosna... 19.1.2005 11:03:46
|
|
|
|
kimi
|
:bravo::bravo::bravo: kar tako naprej-umetniško;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?